به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، «غذاهای فراسودمند چیست»، «دستهبندی غذاهای فراسودمند (Functional Foods)»، «تاثیر مواد غذایی فراسودمند بر سلامت»، «انواع غذاهای فراسودمند»، «تفاوت پروبیوتیکها و پریبیوتیکها» و «کاربرد پری بیوتیکها بر سلامتی» عناوین مطالب منتشر شده در این شماره گامافود است.
در مطلبی در این شماره از گامافود نوشته شده است: «امروزه غذای عملگرا یا فراسودمند به ماده غذایی اطلاق میشود که دارای اثراتی فراتر از ارزش تغذیهای و یا محتوای مواد مغذی خود بر سلامتی باشد. ... این مفهوم اولین بار در ژاپن در سال 1980 مطرح شد. در آن زمان درژاپن سازمانهای دولتی به منظور تلاش در جهت بهبود وضعیت سلامت مردم، فرایند تایید محصولات غذایی با منافع اثبات شده برای سلامتی را آغاز کردند. امروزه در کشورهای پیشرفته به دلیل اهمیت بالای حفظ سلامت جامعه، افزایش آگاهی مصرف کنندگان نسبت به دریافت مواد مغذی از رژیم غذایی روزانه و به ویژه نگرانی درباره وضعیت سلامت افراد مسنتر و افرادی که در معرض بیماری هستند، موضوع مصرف غذاهای فراسودمند به شدت مورد توجه قرار گرفته است.»
جواد جوادیان و محمدامین جعفری، مدیرمسئولی و سردبیری گاهنامه گامافود را بر عهده دارد.
انتهای پیام