حجتالاسلام محمد تقی سبحانی امروز در نشست با اصحاب رسانه گفت: با توجه به برنامهریزی صورت گرفته تلاش میکنیم ادبیات امامت را از بعد کلامی صرف، به همه حوزه های دانشی توسعه دهیم.
وی با اشاره به اهمیت و جایگاه عید غدیر افزود: غدیر یک مکتب تربیتی است و این مکتب برای همه نسلها پیام عملی دارد، همه مکتبهای دنیا تلاش میکنند نشان دهند که برنامه ما نجاتبخش است ما متاسفانه با وجود دارا بودن از گنجینه اهلبیت(ع) هنوز نتوانستهایم که سخن اهل بیت(ع) را به گوش غیر از شیعیان در جهان برسانیم.
مدیرعامل بنیاد بینالمللی امامت بیان کرد: رونمایی از سایت و پرتال امامت از جمله برنامههایی است در آینده نزدیک به زبانهای مختلف تحت عنوان سایت جامع امامت که حاوی اطلاعات علمی، تبلیغی و اجتماعی در حوزه امامت است انجام میشود.
سبحانی با بیان اینکه هیچ کسی نمیتواند در امامت امیرالمومنین(ع) و اهل بیت(ع) عصمت و طهارت(ع) یک نقطه تاریک پیدا کند، عنوان کرد: در آستانه عید سعید غدیر خم به نقطه عطفی رسیدهایم؛ وقتی از غدیر سخن میگوییم در واقع درباره یک اتفاق بزرگ سخن میگوییم و در تاریخ اسلام رویدادی به این بزرگی نداریم.
وی با اشاره به اقدامات صورت گرفته توسط بنیاد امامت تصریح کرد: سال آینده نخستین کنگره امامت با حضور شخصیتهای داخلی و خارجی برگزار میشود و 100 اثر از آثار مرتبط با امامت پژوهی در کنگره منتشر خواهد شد.
مدیرعامل بنیاد بینالمللی امامت تصریح کرد: موسسهای 5 سال پیش در لبنان به ثبت رساندیم که نشر معارف شیعه از جمله رسالتهای آن است و مهر و آبان امسال از آثار این موسسه رونمایی میکنیم، سازماندهی نهادهای مردمی در حوزه فرهنگ امامت و تشیع یکی دیگر از اهداف بنیاد امامت است.
سبحانی افزود: تلاش میکنیم ظرفیتهای اصلی حوزه امامت را در مجموعه هماهنگ و همسو گردهم بیاوریم و با همافزایی این اهداف را دنبال و انجام دهیم، بخشهای مختلفی در پژوهشکده امامت داریم و نکته مهمی که این پژوهشکده آغاز کرده توسعه ادبیات امامت در ابعاد مختلف است.
وی تصریح کرد: غدیر یک باور اسلامی و پیامبر(ص) امامت را در امتداد با رسالت خود بیان میکنند، غدیر یک مکتب و نظام معرفتی بوده و اگر میراث اهل بیت(ع) از اسلام حذف شود، چیزی که باقی می ماند به فهم قرآن منجر نمیشود.
مدیرعامل بنیاد بینالمللی امامت ادامه داد: یکی از فعالیتهای محوری ما در بنیاد بینالمللی امامت، شناسایی ظرفیتهای قابل در سطح بینالمللی برای کارهای امامت است و شناسایی مراکز شیعه شناسی در دستور کار بنیاد قرار گرفته است.
سبحانی با تاکید بر اینکه امامت ظرفیت تبدیل شدن به گفتمان جهانی دارد، بیان کرد: در یک برنامه سه تا پنج ساله به دنبال این هستیم که این گفتمان را در سطح جهانی ایجاد کنیم به طوری که نخبگان دنیا با این بحث آشنا شوند.
وی خاطرنشان کرد: آموزش ویژه کشورهای مختلف آغاز شده است و به صورت رسمیتر این آموزشها در قالب دورههای مجازی و حضوری انجام میشود، امامت را مکتب میدانیم که باید قابل توجه باشد.
انتهای پیام