صمد نوتاش در گفتوگو با ایسنا با اعلام این خبر افزود: از این تعداد ۵ مدرسه دخترانه و ۴۵ مدرسه پسرانه است که زیر نظر مربیان مشغول یادگیری مهارتها، تکنیکها و تاکتیک هستند.
وی در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه چرا در شهرستانهای استان اردبیل تعداد مدارس فوتبال کم است و بهنوعی برای تأسیس مدارس انگیزه کمی وجود دارد، تصریح کرد: کمبود استادیوم و زمین ورزشی، پایین بودن درآمد خانوار و جمعیت کمتر دلایل اصلی این مسئله است.
رئیس هیئت فوتبال استان اردبیل اضافه کرد: این مسائل بهنوعی مربیان را برای تاسیس مدارس فوتبال بی انگیزه می کند و بعضا برای مربی راهاندازی مدرسه فوتبال توجیه اقتصادی ندارد.
به گفته نوتاش، درآمد پایین خانوادهها هم سبب میشود که خانوادهها دخلوخرج خود را تنظیم کرده و برای هزینهها اولویتبندی کنند که در این شرایط شهریه مدارس فوتبال برای فرزندان اولویت پایینی دارد.
این مسئول بیان کرد: ایجاد محیطی سالم، مفرح و بهداشتی برای شکوفایی استعدادها، آموزش اصول و تکنیکهای پایه در فوتبال بر اساس برنامههای تدوین شده، زمینهسازی برای کشف استعدادهای برتر در رشته فوتبال و معرفی استعدادهای برتر به باشگاهها (که یکی از معیارهای مهم ارزشیابی مدارس فوتبال است) از اهداف مهم راهاندازی مدارس فوتبال است.
انتهای پیام