به گزارش ایسنا سرهنگ عباس مسعودی در کارگاه ویدئوکنفرانس آموزش طرحهای هوشمندسازی پلیس پیشگیری که با حضور برخط معاونان عملیات و پیشگیری کوپ ها، مسئولان فوریت های ۱۱۰، کارشناسان مراکز پایش هوشمند پلیس پیشگیری انتظامی استانهای سراسر کشور و کاربران ارشد سامانه رخدادهای انتظامی برگزار شد، با تاکید بر اینکه عملکرد هر یک از کارکنان مجموعه انتظامی کشور بهویژه کلانتریها و پاسگاهها باید معرف پلیس هوشمند باشد، اظهارکرد: هوشمندسازی پلیس در عصر حاضر با توجه به پیچیدگی شگردهای مجرمان و لزوم افزایش سرعت در پیشگیری از جرایم همچنین خدمتگزاری به مردم با بهرهگیری از سامانهها و فناوریهای نوین و هوشمند ضرورتی اجتناب ناپذیر است.
وی ادامه داد: هوشمند شدن پلیس به معنی انتظامبخشی و امنیتآفرینی مطلوب و پایدار است، از این رو هوشمندسازی پلیس هم برای حفظ اقتدار کارکنان انتظامی و هم برای ارتقای میزان رضایتمندی مردم از اولویتهای مجموعه انتظامی کشور است.
معاون اجرای پلیس پیشگیری فراجا با اشاره به پنج پروژه ارزشمند و فناور محور که توسط قرارگاه هوشمندسازی پلیس پیشگیری در مرحله نهاییسازی قرار دارد، گفت: در تلاش هستیم با فراگیر شدن پروژههای "تحقیق برخط و غیر حضوری از متهمان، نظارت و پایش هوشمند عملکرد کارکنان و گشت های انتظامی، خدمات کلانتری مجازی، گشت انتظامی هوشمند و تبادل الکترونیکی پرونده بین دادسرا و کوپها" در تمامی ردههای تابعه سراسر کشور، ضمن ارتقای میزان اشرافیت و قدرت عملکرد کارکنان، میزان رضایتمندی مردم از خدمات پلیس را نیز افزایش دهیم.
مسعودی با تاکید بر اینکه پلیس امین باید پلیسی هوشمند، فناور محور و دانش بنیان باشد، خاطر نشان کرد: هوشمندسازی پلیس گامی موثر در حفظ و ارتقای نظم، آرامش و امنیت در جامعه است.
به گزارش پایگاه خبری پلیس، در این کارگاه آموزشی، مخاطبان به مدت چهار ساعت با طرح کلانتری مجازی و شیوه ثبت سرقت، استعلام پرونده و... ، طرح گشت هوشمند و راهکارهای توسعه سامانه موقعیت یاب خودرویی همچنین الزامات سامانه موبایلی گشت انتظامی و اتصال سامانه «سپاپد» با رخدادهای انتظامی آشنا شدند.
انتهای پیام