مرتضی فرخی، امروز(چهارشنبه، ۱۵ تیرماه) با حضور در دانشکده فنی مهندسی گلپایگان، اظهار کرد: سال گذشته ۷۰۰ هزار صندلی خالی در وزارت علوم وجود داشت که امسال این میزان افزایش مییابد. اکنون برخی از واحدهای دانشگاهی ظرفیت خالی دارند و ساختمان آنها بلاتکلیف مانده است. در سالهای گذشته هدف گذاری ما در آموزش عالی اشتباه بوده است و اصرار بر حفظ یا تجمیع یک دانشگاه اقدامی اشتباه است.
وی ادامه داد: واقعیت این است که ظرفیت جذب دانشجو در برخی از رشتهها بسیار کم است، برای مثال در رشته کشاورزی در علوم پایه در بهترین دانشگاه با بهترین تجهیزات اصلا متقاضی نداریم و تعداد اعضای هیات علمی آن از تعداد دانشجویان بیشتر است.
به گزارش ایسنا، معاون وزیر علوم گفت: دانشکده فنی مهندسی گلپایگان با قدمت ۲۷ ساله ظرفیتهای خوبی دارد. دانشگاه صنعتی اصفهان در کشور شماره یک است و دانشجویان، هیئت علمی و کارمندان آن باید به آرم این دانشگاه افتخار کنند و یک اعتباری دارند اما با این وجود وقتی میگویید دانشکده فنی مهندسی گلپایگان مستقل و از دانشگاه صنعتی اصفهان جدا شود مباحث فرهنگی و قومیتی این منطقه مطرح است.
وی با بیان اینکه مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی حکم قانون را دارد و لازم الاجرا است، تصریح کرد: آمایش جمعیتی، دانش آموزشی و رشتهای را به وزارت علوم اعلام کنید تا به جمع بندی برسیم، اگر دانشکده فنی مهندسی گلپایگان واقعا ظرفیت جذب دانشجو داشته باشد به شرط اینکه ظرفیت دیگر دانشگاهها را خنثی نکند و دانشگاههای دیگر را از رونق نیندازد، کمک میکنیم منفک شود.
بهبود شرایط دانشکده فنی مهندسی گلپایگان با الحاق به اصفهان
همچنین رئیس دانشکده فنی مهندسی شهرستان گلپایگان گفت:هیات علمی این دانشکده استانداردهای خوبی دارد و تردید نکنید که این مجموعه توانایی تبدیل شدن به دانشگاه را دارد.
مرتضی زاهدی، افزود: از سال گذشته که این واحد آموزشی به دانشگاه صنعتی اصفهان ملحق شده رتبههای این دانشگاه بهتر و ظرفیتهایمان تضمینیتر شده است، ملحق شدن این دانشگاه به دانشگاه صنعتی اصفهان برای ما یک برند شده و مقالات اعضای هیات علمی این واحد آموزشی سریع تر وارد بخش داوری میشود ضمن اینکه سامانه هایمان بهتر شده و بهبود یافته است.
وی ادامه داد: با تک تک گروههای علمی جداگانه صحبت کردیم و درباره مزایای الحاق دانشکده فنی مهندسی به دانشگاه صنعتی اصفهان صحبت کردیم. تصور اینکه فکر کنید این دانشکده با اصفهان بتوانند دائم با هم پیش بروند سخت است، هنوز مشکلات هماهنگی و اجرایی زیادی داریم و با این تصمیمات احساسات یک شهر را بدون مطالعات کافی زخمی کردند.
زاهدی گفت: انتظار داریم هر سناریویی که برای این دانشکده تعریف میشود به دانشگاه شدن این دانشکده ختم شود. اگر الحاق این دانشکده به دانشگاه صنعتی اصفهان لغو شود و پشتوانه قوی از سوی مسئولان شهرستان برای تبدیل شدن به دانشگاه را نداشته باشد، سبب نگرانی ما میشود.
رئیس دانشکده فنی مهندسی گلپایگان گفت: این دانشکده از دانشگاه شریف منفک شد به امید اینکه به دانشگاه تبدیل شود، اما اکنون به دانشگاه صنعتی اصفهان ملحق شده است. دل این مجموعه با دانشگاه صنعتی اصفهان صاف نمیشود و در دراز مدت نمیتوانند به این الحاق ادامه دهند، البته این در حالی است که اگر از دانشگاه صنعتی اصفهان جدا شویم آنها اصلا نگرانی ندارند.
انتهای پیام