"عدالت بولدوزری" در هند خانه‌های مسلمانان را با خاک یکسان می‌کند

"سمیه فاطمه، دختر نوجوان هندی، پس از گذراندن دو شب در بازداشت پلیس، به موقع آزاد شد تا به صورت زنده فیلم تخریب دیوارهای خانه دوران کودکی‌اش با بیل مکانیکی را تماشا کند."

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری فرانسه، خانه او جزو چندین خانه و شرکتی بوده که در طی سال جاری میلادی توسط بولدوزرها و دیگر خودروهای تخریب،‌ با خاک یکسان شدند. چندین مقام هندی از این کمپین تحت عنوان مبارزه با ساخت و ساز غیرقانونی و به عنوان پاسخی قاطع علیه فعالیتهای "مجرمانه" حمایت کردند.

با این حال گروه‌های حقوق بشری این به اصطلاح "عدالت بولدوزری" را به عنوان یک اقدام غیرقانونی در راستای مجازات دسته جمعی توسط دولت فعلی حامی ملی گرایی هندوی حاکم در هند محکوم کرده‌اند و بسیاری از قربانیان این کمپین یک وجه مشترک دارند.

فاطمه به خبرگزاری فرانسه گفت: ما مسلمان هستیم و به همین دلیل هدف قرار می‌گیریم.

این دختر ۱۹ ساله به همراه خانواده‌اش پس از متهم شدن پدرش به طراحی یک تظاهرات بزرگ عمومی در شهر الله آباد در شمال هند در ماه گذشته میلادی دستگیر شدند.

این یکی از چندین راهپیمایی برگزار شده در ماه گذشته میلادی در سراسر هند علیه اظهارات موهن سخنگوی حزب حاکم این کشور علیه پیامبر اسلام (ص) در جریان یک مناظره تلویزیونی بود؛ اتفاقی که خشم جهان اسلام را برانگیخت.

روزی که فاطمه از بازداشت آزاد شد، در اتاق نشیمن خانه یکی از بستگانش نشسته بود که در گوشی خود با فیلم تخریب خانه‌اش مواجه شد.

او گفت که این تخریب درسی برای مسلمانانی بود که وسوسه شدند تا علیه دولت "صحبت کنند".

او بیان کرد: آنها ترس را در کل جامعه ایجاد کرده‌اند. اکنون همه به خانه خود نگاه و فکر می‌کنند که وقتی این اتفاق برای ما توانسته بیفتد، ممکن است برای آنها هم این اتفاق بیفتد.

ایالت اوتار پرادش هند زادگاه فاطمه تحت اداره یوگی آدیتیانات، یک راهب هندوی ملبس به لباس زعفرانی و یک فرد در نظر گرفته شده به عنوان جانشین بالقوه برای نارندرا مودی در نخست وزیری اداره می‌شود.

او طی دوران تصدی‌اش بر این سمت از بولدوزر به عنوان نماد تعهد خود به قانون و نظم و به عنوان ابزاری بالقوه برای استفاده در برابر "مشکل سازان" دفاع کرده است.

حامیان آدیتیانات به مناسبت کمپین انتخاباتی موفقیت آمیز او برای پیروزی مجدد در انتخابات تعیین سروزیری این ایالت در اوایل سال جاری با سوار شدن بر بالای بیل مکانیکی جشن گرفتند و خالکوبی با بولدوزر در میان حامیان حزب حاکم بهاراتیا جاناتا تبدیل به یک جنون کوچک شد.

از آن زمان این به اصطلاح "سیاست بولدوزری" در سایر نقاط این کشور گسترش یافته و در پی بالا گرفتن ناآرامی‌های مذهبی، کمپین‌های تخریب در هند به سرعت آغاز شده است.

پس از بالا گرفتن درگیری‌های خشونت‌آمیز در ماه آوریل بین هندوهای دنبال کننده یک مراسم مذهبشان و مسلمانان نمازگزار مقامات شهر دهلی هند نزدیک به ۲۴ مغازه متعلق به مسلمانان و نمای یک مسجد را که متهم به سرپیچی از حکم دادگاه برای متوقف کردن فعالیتشان شده بودند، تخریب کردند.

مقامات می‌گویند که این سیل تخریب‌ها "قانونی" بوده‌اند زیرا فقط ساختمان‌هایی را هدف قرار می‌دهند که بدون مجوز قانونی ساخته شده‌اند.

اما قربانیان این کمپین، غیرقانونی بودن خانه‌هایشان را انکار می‌کنند و می گویند که مهلت قانونی لازم برای اعتراض به دستورات تخریب به آنها داده نمی‌شود.

منتقدان دولت هند می‌گویند که این کمپین جدیدترین تجلی سیاست‌های تبعیض آمیز حزب بهاراتیا جاناتا در قبال جامعه ۲۰۰ میلیونی اقلیت مسلمان هند است.

عفو بین‌الملل ماه گذشته  میلادی اعلام کرد که این تخریب‌ها بخشی از یک سرکوب گزینشی و "شرورانه" علیه مسلمانان هندی است که جرأت کرده‌ و علیه تبعیض‌هایی که با آن روبرو هستند اعتراض کرده‌اند.

بسیاری از مسلمانان ساکن ایالت اوتار پرادش اکنون می‌ترسند که خانه‌هایشان پس از شرکت اعضای خانواده آنها در تظاهرات ماه گذشته میلادی در زمره اهداف تخریب در نظر گرفته شده باشند.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۱۵ تیر ۱۴۰۱ / ۱۶:۱۵
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1401041510767
  • خبرنگار : 71415