مدیرعامل آبفای کشور:

کمبود زیرساخت‌های آبرسانی البرز باید در کوتاه مدت جبران شود

مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور گفت: عقب ماندگی تاریخی در ایجاد تاسیسات و مخازن البرز وجود دارد که باید در یک بازه زمانی کوتاه مدت کمبودها را مرتفع کنیم تا بتوانیم تاب آوری شبکه‌های مختلف آبی پروژه آب شرب استان را بالا ببریم.

اتابک جعفری در گفت و گو با ایسنا ضمن بازدید از پروژه آبرسانی رینگ غربی استان البرز در شهر جدید هشتگرد، عنوان کرد: برای بررسی وضعیت آبی به ویژه آب شرب استان البرز در چند محور در قالب بازدید از پروژه‌های آبرسانی، عازم سفر به این استان شدیم.

وی افزود: یکی از محورهای اصلی، بررسی وضعیت آب شرب در افق کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت است و در همین راستا باتوجه به اهمیتی که استان البرز دارد بازدید و بررسی مفصلی از پروژه‌ها و منابع آبی این استان به عمل آمد.

مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور توضیح داد: باتوجه به عقب ماندگی تاریخی در ایجاد تاسیسات و مخازن استان وجود داشت، بررسی‌های جدی انجام دادیم و قرار بر این شد که با همکاری استاندار البرز در یک بازه کوتاه مدت کمبودها را مرتفع سازیم تا بتوانیم تاب آوری شبکه‌های مختلف آبی پروژه آب شرب استان را بالا ببریم و مردم بتوانند با آرامش خیال آب شرب گوارا داشته باشند.

وی ادامه داد: پروژه‌ای به نام جهاد آبرسانی با حضور و همکاری سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، بخش خصوص و خیرین در سطح کشور آغاز شده که حدودا ۷۱۰۰ روستا توسط سپاه پاسداران، حدود ۱۱۰۰ روستا توسط بخش خصوصی آبرسانی می‌شود؛ همچنین پیش بینی می‌شود که ۵۰۰۰ روستا نیز از طریق خیرین آبرسانی شود.

جعفری درخصوص جهاد آبرسانی در استان البرز، تصریح کرد: با همت خوبی که همکاران ما در استان البرز داشتند تا به امروز حدود ۳۰ درصد در عرض سه ماه در این زمینه پیشرفت فیزیکی حاصل شده است و در همین راستا تمام روستاهای استان پوشش داده خواهند شد تا بتوانند از این نیاز اولیه به راحتی استفاده کنند.

وی افزود: باتوجه به دستورالعمل‌های جدی که به زودی ابلاغ خواهد شد، قرار بر این است که بخش صنایع از بخش آبی قطع جدا شود و به پساب منتقل خواهد شد تا بتوان استفاده‌های مفیدتری به ویژه شرب از آن داشت.

مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور اظهار کرد: آب موهبتی است که امروزه روی آن برنامه ریزی چندانی انجام نشده؛ پساب ویژگی‌های بسیاری دارد و آب بسیار پایداری است که از طریق آن وضعیت صنعت تحت الشعاع قرار نخواهد گرفت.

وی ادامه داد: پساب چیزی است که همیشه در اختیار صنایع قرار داده می‌شود و این از طریق این در زمینه بهداشت زیست محیطی که ممکن است به آب‌های زیر زمینی و زیر سطحی آسیب برسد، جمع خواهد شد و با جایگزینی چاه‌های شرب و باکیفیت سفره‌های آب زیر زمینی بهتر مورد استفاده قرار خواهند گرفت؛ بر همین اساس با استفاده کمتر از سفره‌های آب زیر زمینی می‌توانیم شاهد اثرات مطلوبی در این زمینه باشیم تا در بلند مدت دچار مشکلات جدی نشویم.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۱۵ تیر ۱۴۰۱ / ۱۰:۱۳
  • دسته‌بندی: البرز
  • کد خبر: 1401041510289
  • خبرنگار :

برچسب‌ها