رونق صادرات مواد غذایی با دریافت نشان حلال

مدیرکل استاندارد البرز از افزایش صدور پروانه نشان حلال برای تولیدات استان خبر داد.

به گزارش ایسنا، محمد حسین طاهری اظهار کرد: به موجب تبصره ۲ ماده ۷ قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد، سازمان ملی استاندارد ایران به عنوان تنها مرجع رسمی صدور و اعطای نشان حلال در کشور است .

وی در ادامه از افزایش صدور پروانه نشان حلال برای تولیدات استان  خبر داد و گفت: با اخذ این نشان رونق در صادرات محصولات حلال واحدهای تولیدی مشمول که به نوعی درگیر تعیین و تائید حلیت محصولات خود هستند. کمک خواهد کرد.

طاهری اظهار کرد: با اعلام آمادگی نماینده ولی فقیه ناظر بر امور حلال ( در استان های تهران و البرز )هیچ نگرانی از انطباق استانداردهای حلال با موازین فقه اسلامی وجود ندارد و واحدهای تولیدی درخواست کننده استاندارد حلال به راحتی می توانند در این خصوص اقدام کنند.

وی اضافه کرد: نشان حلال علامتی است که به منظور تائید حلالیت محصولات غذایی، آرایشی و بهداشتی و بر اساس استاندارد ملی شماره ۱۲۰۰۰ کاربرد دارد.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۱۴ تیر ۱۴۰۱ / ۱۴:۰۰
  • دسته‌بندی: البرز
  • کد خبر: 1401041409796
  • خبرنگار : 50024