اساتید دانشگاه‌های اصفهان در میان استادان نمونه کشوری

بیست و نهمین دوره آئین معرفی و تجلیل از اعضای هیئت علمی و دانشجویان نمونه کشوری با حضور رئیس‌جمهور برگزار شد که در این میان استادان نمونه از دانشگاه‌های اصفهان حضور دارند.

رئیس جمهور در این مراسم از ۳۶ استاد نمونه دانشگاه و ۱۸ دانشجوی نمونه دانشگاه‌های کشور، تجلیل و قدردانی کرد. سید علی اصغر میرباقری‌فرد و رحمت‌الله هوشمند دو استاد برجسته دانشگاه اصفهان به‌عنوان استادان نمونه کشور تجلیل شدند. همچنین از محمد اسماعیلی همدانی گلشن، استاد دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه صنعتی اصفهان به‌عنوان استاد نمونه کشور تجلیل شد.

رحمت الله هوشمند، استاد تمام گروه مهندسی برق دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه اصفهان و دانش آموخته دکتری مهندسی برق دانشگاه تربیت مدرس تهران است که در این مراسم به عنوان استاد نمونه کشوری معرفی و تجلیل شد. وی تاکنون در زمینه‌های کنترل و بهره‌برداری از سیستم‌های قدرت، بازار برق، مدیریت انرژی و کاربرد سیستم های هوشمند در سیستم‌های قدرت و سیستم‌های توزیع، تحقیقات گسترده و کارآمدی انجام داده است.

همچنین اهم زمینه‌های آموزشی این استاد نمونه دانشگاه اصفهان درسطح کارشناسی، عایق‌ها و فشار قوی، تولید برق در نیروگاه، طرح پست فشار قوی و در سطح کارشناسی‌ارشد و دکتری، تجدید ساختار سیستم های قدرت، کنترل توان راکتیو، بهره‌برداری از سیستم‌های قدرت و  قابلیت اعتماد در سیستم‌های قدرت  است. چاپ و انتشار ۱۴۸عنوان مقاله در نشریات معتبر خارجی، ۳۷ عنوان مقاله در مجلات فارسی، ۳۴ مقاله در کنفرانس‌های خارجی، ۶۶ مقاله درکنفرانس‌های داخلی، تألیف و ترجمه ۱۲ عنوان کتاب، مجری و همکار پژوهشی در ۳۱ پروژه‌ تحقیقاتی، بخشی از کارنامه درخشان علمی رحمت الله هوشمند است.

سید علی اصغر میرباقری‌فرد، استاد تمام رشته زبان و ادبیات فارسی دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه اصفهان و دانش آموخته دکتری زبان و ادبیات فارسی دانشگاه تهران نیز در این مراسم به عنوان استاد نمونه کشوری انتخاب و مورد تجلیل قرار گرفت. چاپ و انتشار ۱۱۴ عنوان مقاله در نشریات معتبر داخلی و خارجی، ۳۶مقاله چاپ شده در همایش‌های داخلی و بین‌المللی، تألیف بیش از ۱۱ عنوان کتاب، تصحیح بیش از ۱۰ اثر فاخر فارسی و عربی و بیش از ۸ طرح پژوهشی بخشی از کارنامۀ درخشان علمی سید علی اصغر میرباقری فرد است.

همچنین جریان سازی علمی در حوزۀ ادبیات عرفانی درکشور، اشتغال آفرینی برای دانش آموختگان مقاطع مختلف رشتۀ زبان و ادبیات فارسی و سیاست‌گذاری و ارائۀ راهکارهای عملیاتی با استفاده از ادبیات عرفانی و عرفان اصیل اسلامی برای حل مشکلات جامعه از جمله اقدامات ایشان به شمار می‌آید. میرباقری‌فرد استاد برجسته و دانشمند زبان و ادبیات فارسی دانشگاه اصفهان، پیش از این نیز در سال ۱۳۹۹ به عنوان «چهره ماندگار علوم انسانی کشور در زمینه زبان، زبانشناسی و ادبیات» انتخاب شده بود.

همچنین بر این اساس محمد اسماعیل همدانی گلشن استاد دانشکده مهندسی برق وکامپیوتر دانشگاه صنعتی اصفهان به عنوان یکی از ۳۶ استاد نمونه کشور در سال ۱۴۰۱ معرفی شد. همدانی گلشن،  دانش‌آموخته دانشگاه صنعتی اصفهان درمقطع کارشناسی(۱۳۶۶) و دانشگاه صنعتی شریف در مقطع کارشناسی ارشد(۱۳۶۹) و دکترای رشته مهندسی برق از دانشگاه صنعتی اصفهان در سال ۱۳۷۷ است.  

وی که هم اینک استاد گروه قدرت دانشکده مهندسی برق وکامپیوتر دانشگاه صنعتی اصفهان است، از سال ۱۳۷۱ عضو هیئت علمی این دانشگاه بوده و طی سال‌های ۱۳۸۸ تا ۱۳۹۲ نیز ریاست دانشگاه صنعتی اصفهان را عهده‌دار بود. ریاست گروه برق دانشکده مهندسی برق و کامپوتر( از سال ۸۱ تا ۸۴) و معاونت آموزشی دانشگاه صنعتی اصفهان از سال ۸۴ تا ۸۷،از دیگر سوابق اجرایی همدانی گلشن است.

وی  تألیف سه عنوان کتاب تخصصی در حوزه سیستم‌های توزیع قدرت، رله و حفاظت، انتشار بالغ بر ۱۰۰ مقاله علمی در ژورنال‌های معتبر بین‌المللی و راهنمایی ۱۰۰ دانشجوی تحصیلات تکمیلی را نیز در کارنامه فعالیت‌های علمی آموزشی خود دارد. اسماعیلی همدانی گلشن، در سال ۲۰۱۹ به دلیل مشارکت در تحقیقات سیستم قدرت به عضویت ارشد سازمان IEEE درآمد. وی داوری چندین مجله بین‌المللی که توسط IEEE، IET، Elsevier و Springer منتشر می‌شود را نیز برعهده داشته است.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۱۴ تیر ۱۴۰۱ / ۱۳:۳۳
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 1401041409752
  • خبرنگار :