تامین ۸۰۰ لیتر بر ثانیه آب در افق پنج ساله صنعت سمنان

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان سمنان با اشاره به کمبود منابع آبی در شهرک ها و نواحی صنعتی این استان از برنامه ریزی برای تامین آب ۸۰۰ لیتر بر ثانیه در افق پنج ساله در بخش صنعت و تولید استان خبر داد.

محمدرضا باقری در آیین تجلیل از برترین های صنعت و تولید استان ضمن گرامیداشت هفته صنعت، معدن و تجارت اظهار کرد: هم اکنون شرکت شهرک‌های صنعتی استان سمنان دارای ۲۰ شهرک و ناحیه صنعتی مصوب و یک منطقه ویژه اقتصادی سمنان با وسعت جمعاً حدود ۷۵۷۱ هکتار است.
 
وی افزود: یکی از برنامه‌های شرکت شهرک‌های صنعتی استان سمنان کمک به فعال نمودن واحدهای صنعتی راکد است که در این راستا  امسال احیای ۶۴ واحد راکد و غیرفعال مستقر در شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان در دستور کار قرار دارد.

وی یادآور شد: با استفاده از ظرفیت‌های استانی و همکاری، همراهی و مساعدت تیم اقتصادی به ریاست استاندار در حال پیگیری برنامه‌ها هستیم.

وی ضمن تجلیل از هم افزایی همه مسئولان اقتصادی گفت: از تلاش  استاندار و تیم اقتصادی استان که با روحیه جهادی همواره پای کار هستند تشکر می‌کنم.

باقری با اشاره  به جلسات هفتگی احیای واحدهای صنعتی راکد، گفت: یک روز از ایام هفته در استان سمنان روز صنعتی معرفی شده که در آن، تیم پرتلاش اقتصادی استان به ریاست استاندار  از واحدهای صنعتی مشکل دار بازدید کرده و در جلسات ستاد احیای واحدهای راکد مسایل و مشکلات این صنایع حل و فصل می‌شود.

باقری گفت:در حوزه صنایع کوچک استان سمنان حدود ۱۵۰ واحد راکد وجود دارد که احیای ۶۴ واحد تا پایان امسال در دستور کار است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به آغاز کار کردن فعالیت شرکت شهرک‌های صنعتی استان سمنان گفت: شرکت شهرک‌های صنعتی استان  در سال ۱۳۶۴ به عنوان یکی از اولین شرکت‌های شهرک‌های صنعتی کشور فعالیت خود را آغاز نمود و در طی ۳۷ سال فعالیت پروژه های بی شماری توسط پیمانکاران عمدتا بومی اجرا شد. 

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان سمنان اظهار کرد : ۴۶ پروژه فعال به مبلغ  ۲ هزار و ۸۳۶ میلیارد ریال در دست اجراست.

وی با اشاره به مشکل کم‌آبی در استان، گفت: در ۳۷ سال گذشته میزان، ۴۰۰ لیتر بر ثانیه آب برای صنایع مستقر در شهرک ها و نواحی صنعتی استان سمنان تامین شد.

وی بیان کرد: هدف این است در یک برنامه پنج ساله به ۸۰۰ لیتر بر ثانیه برسد.

باقری ادامه داد: چشم‌انداز تا ۱۴۰۵ افزایش ۲ برابری تامین آبی، از طریق تخصیص از سد، تغییر کاربری چاه‌های کشاورزی و تصفیه پساب دنبال می‌شود.

شرکت شهرک‌های صنعتی استان سمنان به دنبال استقرار ۲۴ واحد کارگاهی خرد و خلاق به صورت اجاره‌ای با همراهی پارک علم و فناوری در نواحی و شهرک‌های صنعتی استان است.

باقری به توسعه اراضی سرمایه گذاری اشاره کرد و یادآور شد: اکنون، طرح‌های توسعه‌ای برای شهرک‌های صنعتی استان با هدف جذب سرمایه‌گذاران پیش بینی شده و در دستور کار قرار گرفته است.

باقری خاطر نشان کرد: طرح‌های توسعه‌ای در سراسر استان در دست اجراست و فاز توسعه‌ای برای همه شهرک‌ها از جمله شاهرود، ایوانکی،گرمسار، دامغان و سمنان در نظر گرفته شده است.


ایجاد موجی بزرگ در مناسبات پولی و تولید استان

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان سمنان نیز در این آیین، اظهار کرد: تولید و تجارت امر شریف و در حال حاضر مقدس است و این بخش مسئولیت همه جامعه را به دوش می‌کشد.

علی تشنه دل گفت: خدمتگزاری خود را در حوزه تولید نشان می‌دهد و امید است تولید در فضای واقعی رقم زده شود و کمتر درگیر حواشی باشد.

وی با اشاره به فضای همدلی و هم‌یاری بین بخش خصوصی و دولتی، تصریح کرد: چالش‌ها و مشکلات به کمک یکدیگر پشت سر گذاشته شود.

به گفته وی، دولت مصمم بر این است که تحول بنیادین در عرصه مناسبت‌های تولید با نظام مالیاتی و اقتصاد خرد و کلان  ایجاد کند.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان سمنان ادامه داد: موج بزرگی در تولید و مناسبات پولی ایجاد شده است و انتظار داریم با هم افزایی از همه شکاف‌های موجود گذر کنیم.

 ضرورت انتقال حساب‌های بانکی صنایع به محل استقرار کارخانه

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان سمنان نیز در این مراسم، گفت: واحدهای بزرگ تولیدی استان اهتمام ویژه در بازگرداندن حساب‌های بانکی خود به محل استقرار شرکت داشته باشند.

علی‌اصغر جمعه‌ای بیان کرد: انتظار است مسوولان استانی با تمهیداتی صنایع استان را توجیه کنند تا حساب بانکی صنایع در محل استقرار متمرکز باشد.

وی ادامه داد: وجود حساب بانکی واحدهای تولیدی استان سمنان در محل استقرار موجب می‌شود معدل گردش مالی بانکی‌های استان بالا رود و مزیت افزایش معدل، افزایش سقف و تسهیل در پرداخت تسهیلات می‌شود.

جمعه‌ای افزود: منابع مالی برای تقویت سرمایه‌گذاری واحدهای بزرگ تولیدی به وسیله بانک‌های محل استقرارشان در استان سمنان تخصیص می‌یابد، اما حساب‌های بانکی آنها در تهران و شهرهای بزرگ است که این موضوع مشکلاتی ایجاد کرده است.

به گزارش ایسنا در این مراسم،  ۲۰ پروژه زیرساختی شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان سمنان با سرمایه‌ گذاری بیش از ۴۷۲ میلیارد ریال همزمان افتتاح شد.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۱۴ تیر ۱۴۰۱ / ۰۱:۲۶
  • دسته‌بندی: سمنان
  • کد خبر: 1401041409302
  • خبرنگار :