سیزدهم تیرماه ۱۴۰۱ در صحن رسمی شورای شهر اراک اظهار کرد: به جهت استفاده از خدمات سرویس های عمومی و بهداشتی، لیستی از ۱۰ مسجد سطح شهر اراک تهیه شد که در نهایت کمیسیون خدمات شهری با استفاده از ظرفیت بهداشتی مسجد ولیعصر در خیابان شیرودی، مسجد باب الحوائج در خیابان امام خمینی، بقعه امامزاده عبدالله در خیابان شهید بهشتی و مسجد ابتدای شهرک ابوالفضل در ازای کمک نقدی به مبلغ ۸۰ تا ۱۰۰ میلیون ریال با توجه به موقعیت مکانی و میزان تردد مسجد جهت خرید اقلام شوینده و نظافت موافقت کرد.
حسن قربانی با بیان اینکه گزارشاتی دریافت شد که درآمدهای حاصل از عوارض آلایندگی در مباحث زیست محیطی هزینه نمی شود، گفت: بر همین اساس با کمک مرکز مطالعات و پژوهش های شورای شهر ۱۱ محور پیش بینی شد تا درآمد حاصل از عوارض آلایندگی در این حوزه ها هزینه شود.
به گزارش ایسنا، در این جلسه رییس مرکز مطالعات و پژوهش های شورای شهر اراک در خصوص طرح پیشنهادی از سوی مرکز پژوهش های شورا اظهار کرد: این طرح هیچ بار مالی برای شهرداری ندارد و در واقع کمکی برای دیده شدن زحمات شهرداری در حوزه محیط زیست محسوب می شود.
عباس خسروانی تصریح کرد: شهرداری نه تنها عوارض را در حوزه محیط زیستی هزینه می کند، بلکه مبلغی بیشتر در این حوزه صرف می شود.
وی با بیان اینکه این محورهای پیشنهادی براساس اسناد بالادستی همچون طرح جامع کاهش آلودگی هوای اراک تهیه شده است، ۱۱ بند یاد شده را شامل اصلاح هندسی معابر و تقاطع های ترافیکی، گسترش بهسازی و نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی شهر، گازسوز کردن ناوگان، گسترش پارکینگ های عمومی، ساماندهی پایانه حمل بار و مسافر، هوشمندسازی ناوگان حمل و نقل ترافیک، خروج خودروهای فرسوده از ناوگان، اجرای مدیریت طرح ترافیک، تسهیل زمینه های ایجاد دولت الکترونیک، نظارت مستمر بر مراکز معاینه فنی خودرو و توسعه، نگهداشت و افزایش سرانه های فضای سبز شهر اراک دانست.
در این جلسه علی جعفر محصولی نایب رییس شورای شهر اراک موضوع ساماندهی و انتقال مشاغل مزاحم و آلاینده را پیشنهاد داد و در نهایت، ۱۲ بند مذکور با ۱۰ رای اعضای شورای شهر به تصویب رسید.
به گزارش ایسنا، محصولی در ادامه در واکنش نسبت به ناایمن بودن تجهیزات بازی در شهربازی لاله بیان کرد: شهربازی حدود ۶ ماه تعطیل بوده و امروز که فصل استفاده از پارک است به فکر استانداردسازی تجهیزات بازی افتاده ایم در حالی که سازمان استاندارد باید به موقع عمل می کرد.
حامد آجرلو دیگر عضو شورای شهر اراک بیان کرد: اگر شهرداری نسبت به پلمب و از مدار خارج کردن برخی از تجهیزات وظیفه دارد، حتما اقدام موثر در این راستا را به انجام برساند.
وی در خصوص عدم ورود ۳۰ دستگاه اتوبوس خریداری شده به ناوگان حمل و نقل شهر اراک گفت: اتوبوس ها ۲۲ بهمن ماه وارد اراک شدند، چرا اتوبوسی که باید به مردم خدمات می داد، ۶ ماه باید در پارکینگ باقی بماند؟ مدیریت باید نسبت به این امر حتما پاسخگو باشد.
داوود قربانی عضو شورای شهر اراک گفت: عموم شهروندان نسبت به وضعیت ناوگان حمل و نقل و اتوبوس ها ناراضی هستند، چه معنی دارد که اموال بیت المال را معطل تصمیمات مدیران کنیم؟ این اتوبوس ها با منابع مردم خریداری شده است و باید تکلیف پلاک شدن ۳۰ دستگاه اتوبوس و بکارگیری در سیستم حمل و نقل عمومی روشن شود.
انتهای پیام