به گزارش ایسنا، مراسم تکریم علی متقیان، مدیرعامل پیشین خبرگزاری ایسنا و معارفه مهدی عرفاتی، سرپرست جدید این خبرگزاری با حضور دکتر روحالله دهقانی فیروزآبادی رییس جهاددانشگاهی، دکتر حمیدرضا طیبی رییس سابق جهاددانشگاهی، مهدی عرفاتی سرپرست جدید ایسنا، علی متقیان مدیرعامل سابق این خبرگزاری و اعضای هیات مدیره سابق و جدید ایسنا برگزار شد.
دکتر روحالله دهقانی فیروزآبادی، رییس جهاددانشگاهی در مراسم معارفه سرپرست جدید ایسنا تأکید کرد: ایسنا رسانهای است که متصل و مولود مجموعه جهاد دانشگاهی است و این نهاد، ایسنا را از سرمایههای قوی خود میداند. قطعاً قرار نیست ایسنا، رسانه جهاد دانشگاهی باشد، اما این رسانه باید رگههای ارتباطی قوی با جهاددانشگاهی و مأموریتهای این نهاد داشته باشد که افراد متوجه شوند که این رسانه، ارتباط معنایی با مأموریتهای این نهاد دارد.
او در ابتدای این مراسم تأکید کرد: قلباً به دکتر طیبی علاقه دارم و انرژی مثبتی ایشان، حال انسان را خوب میکند. در عین حال از زحمات چندین ساله آقای علی متقیان در مجموعه ایسنا نیز تشکر میکنم. رسانه ایسنا بهخاطر خاص بودن، برند بودن و حرفهای بودنش شناخته میشود؛ طبیعتاً وقتی موجودی بزرگ شود، خودبهخود خطاهایش هم بزرگتر دیده میشود.
رییس جهاددانشگاهی تصریح کرد: اینکه در فضای سخت رسانهای، رسانهی موفقی مثل ایسنا، حرفهای و موفق عمل کند، باید قدرشناس زحمات دوستان بود؛ در درجه اول، باید قدرشناس زحمات دکتر طیبی (رییس سابق جهاددانشگاهی) باشیم که برای حفظ و رشد این نهاد، متحمل هزینههای زیادی شدند و در درجه بعدی، آقای متقیان که پدرانه در ایسنا حضور داشتند تا این رسانه به این توفیقات دست پیدا کند.
رییس جهاد دانشگاهی تأکید کرد: هیچوقت به توفیقات کسبشده قانع نیستیم و پیشرفت و توسعه باید همیشگی باشد و انشاءالله ایسنا هر روز رو به توسعه و پیشرفت باشد. از طرف دیگر از آقای عرفاتی برای پذیرفتن مسئولیت در ایسنا تشکر میکنم و امیدوارم با حضور ایشان در این مجموعه، اتفاقهای قوی و خوب این سالها توسعه پیدا کند و اشکالات و ضعفها برطرف شوند و ایسنا کماکان یک رسانه حرفهای و نوآور در عرصه رسانههای مستقل کشور باقی بماند.
دهقانی فیروزآبادی با اشاره به نکات اشارهشده در حکم انتصاب سرپرست جدید ایسنا، گفت: در نهادهای دانشگاهی و نزدیک دانشگاهی، ویژگی خاص داریم که اگر زمانی در یک دانشگاه یا نهاد دانشگاهی حضور داشتم، هیچوقت این ارتباط قطع نمیشود. به این نکته تأکید میکنم که ایسنا با در نظر گرفتن سه اصل در شعار این خبرگزاری ـ مخابره اخبار خوب، مفید و امیدبخش ـ باید هم در کیفیت و هم در کیفیت اخبار تولیدی پیشرفت کند. این شعار بسیار مهم است؛ البته شاید نتوان هر سه موضوع را در کنار هم داشت، اما اخبار باید حداقل یکی از این سه موضوع را در بر گیرد.
دکتر دهقانی فیروزآبادی تصریح کرد: بحث بعدی، ساختار و مدیریت ایسنا است و باید به نحوی ارتقاء پیدا کند که افراد بتوانند در آن بهتر رشد و ترقی کنند؛ ایسنا باید فضای جانشینپروری و مدیرپروری هم برای این خبرگزاری و هم رسانههای دیگر داشته باشد. از طرف دیگر، ساختارهای انتشار خبر، دسترسی به محتوا و صفحههای مختلف در ایسنا مدیریت شوند. بسیاری از اتفاقاتی که میافتد ناشی از همین ساختار و مدیریت است وگرنه بعضاً موضوعاتی در سایر رسانهها با تدبیر دیگری منتشر شدهاند و مانعی هم وجود نداشته است. این توجه به بحث ساختار و مدیریت میتواند ایسنا را از بسیاری از مسائل ایمن و مصون کند.
رییس جهاددانشگاهی افزود: مسئله سوم، بحث نوآوریهای رسانهای است. اگر ایسنا زمانی به توفیق دست پیدا کرد، ناشی از نوآوری در عرصه رسانه بوده است. اگر این اتفاق مجدد تکرار شود و از بسترهای جدید توسعه اخبار و تولید محتوا به خوبی استفاده نکنیم، شاید تا ۱۰ سال دیگر، اثری از رسانههای کنونی باقی نماند.
دکتر دهقانی فیروزآبادی تأکید کرد: به هر حال ایسنا رسانهای است که متصل و مولود مجموعه جهاددانشگاهی است و این نهاد، ایسنا را از سرمایههای قوی خود میداند. این اتصال باید به نحو خوبی پیدا باشد، اما قطعاً قرار نیست ایسنا، رسانه جهاددانشگاهی باشد و در شأن رسانه هم نیست؛ اما این رسانه باید رگههای ارتباطی قوی با جهاد دانشگاهی و مأموریتهای این نهاد داشته باشد که افراد متوجه شوند که این رسانه، ارتباط معنایی با مأموریتهای جهاددانشگاهی دارد. یکی از مظلومیتهای جهاد دانشگاهی این است که ایسنا میبایست بیشتر و بهتر با روشهای خاص خودش کمک میکرد تا جهاد دانشگاهی، شناختهشدهتر و مؤثرتر باشد.
رییس جهاد دانشگاهی افزود: از هیات مدیره و مدیرعامل خبرگزاری میخواهم که جلسههای هیات مدیره ایسنا را به صورت منظم برگزار کنند و سیاستگذاری کلان رسانهای در هیات مدیره انجام شود. شاخصهای اندازهگیری کیفیت شامل حفظ استقلال و کیفیت، توسعه بازدیدکننده و ...، به شاخص تبدیل شوند و آنچه امروز نتیجه زحمات آقای متقیان و سایر دوستان است را حفظ و ارتقاء دهیم و بتوانیم در چند سال آینده بگوییم که در همه شاخصها، ایسنا را رشد دادهایم. (در این مسیر) از تجربههای گذشتگان استفاده کنیم، زیرا تجربه با سختی به دست میآید و استفاده از تجربه دیگران، از تحمیل هزینههای زیاد جلوگیری میکند. باید فضای مثبتاندیشی و رشد را نیز روز به روز بیشتر در ایسنا شاهد باشیم.
دکتر دهقانی فیروزآبادی در عین حال تأکید کرد: سادهترین مرتبه این است که بگوییم رسانه، خبرهای جهاددانشگاهی را پوشش دهد؛ اما ما به هیچ عنوان به دنبال چنین چیزی نیستیم. آنچه به آن تأکید میکنم این است که مأموریت جهاددانشگاهی کاملاً مشخص است. جهاددانشگاهی مأموریت نوآوری در همه عرصهها ـ پزشکی، فنی و مهندسی، فرهنگی ـ در کشور را برعهده دارد. از ایسنا انتظار داریم یک جریانسازی در راستای مأموریتهای جهاد دانشگاهی ایجاد کند حتی اگر یک بار هم اسمی از این نهاد برده نشود. به عنوان مثال، در زمینه نیاز کشور به حمل و نقل ریلی یا قطارهای پرسرعت، لازم نیست نامی از جهاددانشگاهی مطرح شود، اما این جریانسازی رسانهای، چشم و گوش مسوولان کشور در دولت، مجلس و وزارتخانه های مختلف را باز میکند و زمانی که این جریانسازی شکل بگیرد، خود به خود جهاد دانشگاهی منفعت خود را میبرد.
رییس جهاد دانشگاهی اظهار کرد: دوستان خوشنامی در مجموعه ایسنا حضور دارند و آقای علی متقیان، شخصیتی اخلاقی و با سعه صدر بالا است. اما در بحث تغییرات در هیات مدیره ایسنا تأکید میکنم که به همه دوستان حسن اعتماد را داریم، اما لازم است که هرچند سال یک بار جریان تازهای از دل خود جهاد دانشگاهی به هیات مدیره اضافه شود و انشاءالله در نهایت به خیر مجموعه ایسنا ختم میشود.
در این مراسم، همچنین علی متقیان، مدیرعامل پیشین ایسنا با تاکید بر اینکه در مدتی که در این رسانه حضور داشته هیچ خبر دروغی را منتشر نکرده است و نیز هیچکس را سفارشی در این رسانه وارد نکرده است، از مدیر عامل جدید درخواست کرد که این رسم را ادامه دهد.
علی متقیان سپس از مهدی عرفاتی ـ سرپرست جدید ایسنا ـ درخواست کرد: خواهش میکنم که رسم ایسنا را نگه دارند. بنده یک نفر را سفارشی وارد ایسنا نکردم و تمام افرادی که در ایسنا هستند، از همان مراحل مرسوم این خبرگزاری وارد شدند. به عنوان برادر کوچکتر، خواهش میکنم این سنت را نگه دارند و از آوردن نیروهای آنچنانی خودداری کنند که حتما این کار را هم خواهند کرد. من در این مدت دروغ نگفتم، شاید هر راستی نگفتم اما دروغ نگفتم. ایسنا افتخار میکند که خبرسازی نکرده، با آبروی مردم بازی نکرده و برای زیر و رو کردن شخصیت یا مقامی جعل، درست نکرده و این بالاترین افتخاری است که میتوانم بگویم در کارنامهام دارم. هیچگاه راز مردم را فاش نکردم، یک فیش حقوقی منتشر نکردیم. بارها خبرهای دست اول به ما میرسید اما منتشر نکردیم چون دور از اخلاق بود. ما در ایسنا امانتدار خبر بودیم و از شما خواهش میکنم این امانت داری را همچنان برای ایسنا حفظ کنید.
او افزود: آرزو دارم روزگار خوبی برای ایسنا رقم بخورد. مطمئنم آقای عرفاتی با تخصص و صفای باطنی که دارند، ایسنا را معتبرتر و بهتر از گذشته اداره خواهند کرد و نخواهد گذاشت دشمنان ایسنا برچسب دولتی بودن روی ایسنا بگذارند.
محمدحسین ایمانی خوشخو، از اعضای سابق هیات مدیره ایسنا که در این مراسم حضور داشت، نیز سخنانی را بیان کرد. او در مراسم معارفه سرپرست جدید ایسنا چنین یادآور شد: «جهاد دانشگاهی بعد از یک سال تأسیس، با انتشار نشریه دانشگاه انقلاب وارد عرصه رسانه شد و این نشریه را با همین رویکرد انقلابی منتشر کرد. در دهه شصت، همه ما در آن نشریه کار میکردیم. بنده هم در آن نشریه یک ستون داشتم. مدتی بعد ورزش دانشگاه انقلاب متولد شد و مجوز گرفت. جهاد خیلی زود وارد عرصه رسانه شد. مجوزها گرفته شد تا به ایسنا رسید که بحثش را باز نمیکنم. در این ۴۰ سال ماشین انقلاب خیلی فراز و فرود داشته که به لطف خداوند بزرگ و رهبریهای حضرت آقا به نزدیک قله رسیده است.
او ادامه داد: اگر در دورانی صفبندی جناحی بود الان دیگر اینگونه نیست. دولتی سرکار آمده که قبول کرده همه سختیها را به دوش بکشد و یک تنه جلو میرود. حالا اگر ما جایی بخواهیم از این دولت دفاع کنیم، فکر میکنیم که نکند به ما بگویند دولتی. الان اصلا صفبندی نباید وجود داشته باشد. اگر عمیقتر نگاه کنند میگویند دعوا را بگذاریم برای بعد و همه، ماشین را هل دهیم که عقب نرود. ما از بعضی چیزهایی که میگویند نباید بترسیم. باید گفتنیها را بگوییم، موفقیتها را بگوییم. همه به کمک دولت بیاییم. عصر، عصر رسانه است، چه بخواهیم چه نخواهیم. کوچکترین مسئله را زیر ذره بین میگذارند و بزرگ میکنند. بوق گوش خراش رسانههای دشمن نمیگذارند آدم بشنود. باید هی گفت تا در این سر و صداها طرف بفهمد چه میگوییم.»
او ادامه داد: «از نزدیک شاهد تلاشهای آقای متقیان بودهام. آقای طیبی میگفتند قبل از آقای متقیان تماسها با ایشان زیاد بود و آقای دکتر کریمی هم خسته شده بود. من میگفتم وقتی معاون اول زنگ میزند نشان میدهد که ایسنا واقعا مهم است. ایسنا چند سال در رتبه اول ضریب نفوذ خبری بود. ایسنا پشتیانیهایی هم از سینا داشته که انشاءالله همچنان داشته باشد. خدا به شما توفیق دهد که در این دوران سخت، ایسنا همچنان بتواند به عنوان یک رسانه موفق به کارش ادامه دهد.»
سیدعبدالحمید احمدی، از اعضای سابق هیات مدیره خبرگزاری ایسنا، نیز در این مراسم گفت: «آقای متقیان دو ویژگی منحصر به فرد دارد؛ یکی سعه صدر و یکی دلسوزیاش نسبت به مجموعه جهاددانشگاهی است. نکتهای که میخواهم بگویم وجه تمایز جهاد دانشگاهی با دیگر دستگاههاست. اعتقادم این است که این نهاد یک نهاد بالنده، پویا و رشدیافته است. توانسته در خیلی از عرصهها به شکوفایی برسد. چون توفیق کار در بخشهای دولتی را هم داشتم، میتوانم ویژگیهای جهاد را با نهادهای دولتی مقایسه کنم. شرایط جهاد دلایل زیادی دارد که یکی از مهترین آنها اتصال به ریشه و عقبه این مجموعه است. اگر دستگاههای اجرایی کشور به نوعی در فلاتی گیر میکنند و موفق میشوند و کار توسعهای نمیتوانند انجام دهند، یکی از دلایلش این است که هر چند سال کیلومترها صفر میشود و گروه جدیدی میآیند. ما همیشه در کشور کار را از صفر شروع میکنیم و به نظر یکی از دلایل درجا زدن در برخی از کارها همین باشد. و این آفتی است که خوشبختانه جهاد از آن مصونیت داشته، یکی از مهمترین دلایلش هم اتصال به عقبه این نهاد است.
احمدی در صحبتهای پایانیاش اضافه کرد: از تجارب انباشته جهاد بایستی به نحو شایستهای استفاده شود. ارتباط و تعامل را با ریشه و بدنه جهاد برقرار کنید. حتما هم این مد نظر شما بوده و خواهد بود. امیدوارم امانتدار خوبی باشید. انشاءالله شاهد پویایی هر چه بیشتر این مجموعه در دوره هیات مدیره جدیدش باشیم. ما هم به عنوان عضو کوچک هر کاری از دستمان بربیاید، در خدمت هستیم. از اینکه کاری بکنم که جهاد مسیر رشد و بالندگی را ادامه دهد، خوشحال میشوم. از آقای دکتر طیبی ممنونیم که به ما اعتماد داشتند و به عنوان همکار در خدمتشان بودیم.»
علیرضا زجاجی، دیگر عضو سابق هیات مدیره خبرگزاری ایسنا، در مراسم معارفه مدیرعامل جدید این خبرگزاری با تشکر از علی متقیان، مدیرعامل پیشین چنین اظهار کرد: «من هم به سهم خودم از آقایان علی متقیان و حمیدرضا طیبی تشکر میکنم و به آقای عرفاتی خوشآمد میگویم. ما باید ببینیم مزیت برتری ایسنا چیست تا پررنگترش کنیم و توسعه دهیم. ما در بحث رسانه دو عنصر مهم داریم؛ یکی دقت و یکی سرعت در انتشار خبر. برخی معتقدند سرعت انتشار خبر مهم است، اگر اشتباهی هم شد، اصلاحش میکنیم و برخی دقت را ترجیح میدهند و میگویند ما باید کاری کنیم که اعتماد مخاطب جلب شود. من فکر میکنم به دلیل استناداتی که به ایسنا میشود، ما باید دقت کارمان را بالا ببریم، ولو اینکه مقداری تأخیر داشته باشد. میخواهم وارد بحث جهاد تبیین هم بشوم، چون خیلی اهمیت دارد. مقام معظم رهبری هم فرمودند. مباحثی که میخواهد به رسانه از جمله ایسنا، استناد شود باید شکافته شود و با وسواس و موشکافی و توجه ویژهای که مخصوص یک نهاد انقلابی مثل جهاد دانشگاهی است بررسی شود که ایسنا هم فرزند این نهاد است، باید همین رویه را تبعیت کند که اگر در آینده استنادی شود، مطلب نادرست یا ناقصی نباشد؛ بنابراین برای همه همکاران عزیز آرزوی توفیق دارم و مجددا از زحمات آقای متقیان تشکر می کنم.»
دکتر حمیدرضا طیبی، رییس سابق جهاد دانشگاهی در مراسم معارفه سرپرست جدید ایسنا گفت: اگر به عنوان رسانه بخواهیم نقش خود را ایفا کنیم، نباید نسبت به مشکلات بیتفاوت باشیم. رسانه وظیفه دارد به مسائل و مشکلات ورود پیدا کند، اما نوع نقد باید به گونهای علمی و کارشناسانه باشد که بوی سیاسی از آن استشمام نشود. آنچه مهم است و باید اثبات کنیم، این است که نگاه ما در رسانه، نگاه علمی و دلسوزانه است.
او در مراسم معارفه سرپرست جدید ایسنا که ظهر یکشنبه ـ ۱۲ تیر ماه ـ در محل این خبرگزاری برگزار شد، تصریح کرد: در ابتدا به آقای عرفاتی، سرپرست جدید ایسنا خیرمقدم میگویم و از تلاشهای آقای علی متقیان در مدت حضور در مجموعه ایسنا تشکر میکنم. با دو موضوع مواجه هستیم که باید هوشمندانه به آن بپردازیم. همانطور که دکتر دهقانی فیروزآبادی اشاره داشتند، کارهای علمی و فناورانه زیادی در جهاد دانشگاهی انجام میدهیم و کارفرمای ما عموماً دولتهای مختلف، وزارتخانهها و سازمانها هستند.
حمیدرضا طیبی افزود: رسانه وقتی میخواهد نقش خود را (برای نقد سازنده) ایفا کند، با مشکل مواجه میشود و این موضوع باید هوشمندانه حل شود. واقعاً میخواستیم ایسنا، بنگاه تبلیغاتی جهاد دانشگاهی نباشد، اما زمانی که ایسنا خبر یا نقدی را منتشر میکند، این موضوع روی کارهای جهاد دانشگاهی اثر میگذارد و باید هوشمندانه با این موضوع برخورد و در این زمینه چارهاندیشی کرد.
رییس سابق جهاد دانشگاهی تصریح کرد: به هرحال در یک نهاد علمی کار میکنیم و تقریباً به مسائل کشور آشنا هستیم. اگر به عنوان رسانه بخواهیم نقش خود را ایفا کنیم، نباید نسبت به مشکلات بیتفاوت باشیم. باید نقدهای علمی انجام دهیم و ایفای این نقش دشوار است؛ چراکه نمیخواهیم نگاه سیاسی روی ما باشد. رسانه وظیفه دارد به اینگونه مسائل و مشکلات ورود پیدا کند، اما نوع نقد باید به گونهای علمی و کارشناسانه باشد که بوی سیاسی از آن استشمام نشود.
وی افزود: آنچه مهم است و باید اثبات کنیم، این نکته است که نگاه ما، نگاهی علمی و دلسوزانه است؛ باید نقد مسائل را در شرایط فعلی داشته باشیم و راهکارهای مناسب (برای حل مشکلات) ارائه دهیم تا بتوانیم مسئولیت خود را به درستی انجام دهیم. ایسنا باید ارتباط خود را با بدنه کارشناسی جهاد دانشگاهی بیشتر کند و از ظرفیتهای این نهاد در حوزههای مختلف تخصصی استفاده کند. بسیاری از مسائل کشور را به راحتی میتوانیم نقد علمی کنیم، بدون اینکه بوی سیاسی از آن استشمام شود. بنابراین ارتباط تخصصی با بدنه تخصصی جهاد دانشگاهی باید تقویت و از این ظرفیت بیشتر استفاده شود.
طیبی خاطرنشان کرد: ایسنا، رسانه متعلق به یک نهاد علمی است و کار این نهاد، تبعیت از رهبری و حمایت از دولتهای منتخب مردمی است و وظیفه داریم از دولت حمایت کنیم، اما حمایت به معنای نقد نکردن اشکالات نیست. به نظرم جایی که بهترین تخصص را برای نقد علمی مسائل کشور دارد، حوزههای تخصصی جهاد دانشگاهی هستند.
رییس سابق جهاددانشگاهی ضمن تشکر از زحمات علی متقیان در دوره حضور در مجموعه ایسنا، برای مهدی عرفاتی، سرپرست جدید این خبرگزاری آرزوی موفقیت کرد و از آمادگی برای همکاری با ایسنا خبر داد.
بر اساس این گزارش ایسنا، در انتهای مراسم مهدی عرفاتی به ایراد سخنرانی پرداخت.
سرپرست خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) تاکید کرد: «صریح و رک میگوییم ایسنا قرار است ایسنا بماند و با همدلی و همافزایی این رسانه مهم را تقویت میکنیم.»
مهدی عرفاتی طی سخنانی با تقدیر از زحمات علی متقیان در مقام مدیرعامل پیشین ایسنا، خاطرنشان کرد: به آقای متقیان خداقوت میگوییم. ایشان فردی باایمان، متقی، صبور و دغدغهمند هستند و در سالهایی که ایشان را میشناسم جز محبت، صمیمیت، بزرگواری و دغدغهمندی نسبت به مردم و رهبری و انقلاب و نظام از ایشان چیزی ندیدیم.
عرفاتی با توصیف شرایط و اقتضائات نبرد رسانهای در دوره فعلی گفت: ما قرار است کار اقناعسازی مخاطب را انجام دهیم. رسانههای معارض تلاش دارند افکارعمومی را اغوا کنند و ما باید اقناع کنیم. آنها تخریب میکنند و ما باید بسازیم. تخریب یک ساختمان یک ساعت طول میکشد اما ساختنش دو سال زمان میبرد. در این عرصه استفاده از ظرفیتهای رسانهای و برندهای موجه مانند ایسنا امری راهبردی و مهم است.
عرفاتی نگاهش به ایسنا را اینگونه تشریح کرد: ایسنا در وضعیت خطیری که اشاره کردم، یک رسانه پرمخاطب، اثرگذار و دارای ضریب نفوذ بالا است و از این جهت اهمیتش از بسیاری رسانهها بیشتر است؛ چون ضریب اثرگذاری اش در فضای افکار عمومی و لایههای مختلف اجتماعی قابل توجه است.
این مدیر رسانه همچنین گفت: در این چند روز مطرح شد که قرار است تغییر و تحولاتی اتفاق بیفتد و از من سوال شد شما قرار است با ایسنا چهکار کنید؟ صریح و رک میگوییم ایسنا قرار است ایسنا بماند و با کمک همه ظرفیتهایش روز به روز اثرگذارتر شود.
عرفاتی در پایان صحبتهایش اظهار کرد: ایسنا میتواند در لایههای مختلف اجتماعی و فضای افکار عمومی، ضریب نفودش را توسعه دهد. حتما باید متناسب با این راهبرد، برنامهای عملیاتی و جدیتر طراحی کنیم که دوستان من در حال انجام این مهم هستند. این اتفاق فقط در طبقه ۶ ساختمان ایسنا نمیافتد، تمام عناصر و اجزای این سیستم رسانه ای، از خبرنگارها تا سردبیرها و مدیران و تمام بچهها ـ باید در این طراحی چشمانداز مشارکت کنند.
به گزارش ایسنا، در هفته گذشته، مهدی عرفاتی با حکم رییس جهاددانشگاهی، به عنوان سرپرست جدید و عضو هیات مدیره خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منصوب شد. مراسم معارفه سرپرست جدید ایسنا امروز ـ یکشنبه ـ ۱۲ تیر ماه ـ برگزار شد.
در پایان این مراسم سرپرست جدید ایسنا به همراه مدیرعامل پیشین از بخشهای مختلف خبرگزاری دانشجویان ایران و ادارههای خبری بازدید کردند.
انتهای پیام