به گزارش ایسنا، یعقوب سلیمانی درباره اقدامات جمعیت هلالاحمر در زمینلرزه هرمزگان گفت: اعزام تیمهای ارزیاب از شهرستانهای بندر لنگه و بندرعباس برای ارزیابی، فراخوان اعضای سامانه مدیریت پاسخگویی اضطراری سازمان و استان هرمزگان و استانهای معین، تشکیل جلسه پاسخ اضطراری به حوادث و سوانح در محل EOC سازمان امداد و نجات و استانهای هرمزگان، کرمان، فارس و بوشهر و اعلام آماده باش کامل به استانهای هرمزگان، کرمان، فارس، سیستان بلوچستان و بوشهر از جمله نخستین اقداماتی بود که پس از وقوع زمین لرزه انجام شد.
وی افزود: برقراری ارتباط بیسیم با مناطق آسیبدیده به علت قطع شدن تلفن همراه، برقراری ارتباط با مسئولان محلی و خانههای هلال در نقاط روستایی توسط جمعیت هلال احمر، فراخوان مسئولان خانههای هلال برای ارزیابی روستاها توسط جمعیت هلال احمر و هماهنگی اعزام سه فروند بالگرد برای انتقال تیمها از جمله اقداماتی بود که در همان دقایق اولیه وقوع زمین لرزه انجام شد.
دبیرکل جمعیت هلال احمر خاطرنشان کرد: هماهنگی ارسال اقلام امدادی و زیستی از شعب جنوب استان فارس به مناطق آسیب دیده، اعزام دو تیم سگهای زندهیاب از استان فارس و دو تیم آنست استان هرمزگان، استقرار ۱۸ تیم عملیاتی در مناطق متاثر از زلزله، ارسال اقلام اسکان اضطراری از ستاد استان به منطقه تحت آسیب، اعزام تیم های حمایت روانی، برپایی کمپ اسکان اضطراری در ورزشگاه خلیج فارس شهرستان بندرعباس و هماهنگی ارسال اقلام امدادی از استانهای معین نیز بلافاصله پس از وقوع زمین لرزه انجام شد.
بیشتر بخوانید: اعطای وام بلاعوض و ۲۵۰ میلیون تومان وام بدون بهره به زلزلهزدگان هرمزگان
بر اساس اعلام پایگاه اطلاعرسانی جمعیت هلال احمر، سلیمانی ادامه داد: در مجموع ۲۶ تیم از استان هرمزگان، ۱۱ تیم از استان فارس و دو تیم از استان بوشهر به کانون زمین لرزه اعزام شدند و همچنین تا این لحظه دو هزار دستگاه چادر، چهار هزار تخته موکت، ۷۵۰۰ تخته پتو، ۲۶۲۰ بسته غذایی ۷۲ ساعته، یک دستگاه چادر راپهال، پنج هزار کیلوگرم نایلون پوششی به مناطق زلزله زده ارسال شده است.
دبیرکل جمعیت هلالاحمر تصریح کرد: ۱۵۱۷ خانوار که شامل ۶۵۴۸ نفر می شدند در محل های تعیین شده اسکان اضطراری داده شده و تمامی اقلام مورد نیاز در اختیار آنها قرار گرفته است. هلال احمر تا آخرین لحظه در کنار متاثرین از زلزله خواهد بود تا تمامی نیازهای آنها را برطرف کند.
انتهای پیام