محمود مقامی صبح امروز ۱۲ تیرماه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: دو اکیپ ثابت و دو اکیپ سیار مستقر در شهرستان رفسنجان با معاینات پیش از کشتار و پس از کشتار نظارت بر دامهای قربانی را عهده دار می باشند.
وی افزود: در روز عید قربان کشتارگاه دام باز می باشد و با توجه به احتمال شیوع بیماریهای مشترک بین انسان و دام همچون تب کریمه کنگو توصیه می شود که همشهریان دامهای قربانی خود را در کشتارگاه دام ذبح نمایند.
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان رفسنجان مطرح کرد: اگر همچنان برخی از همشهریان اصرار به ذبح دام در منزل دارند بایستی توجه داشته باشند که استفاده از دستکش، عینک و گان ضروری است، ضمن اینکه لاشه دام بایستی به طور کامل به مدت ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری و سپس مورد مصرف قرار گیرد.
مقامی در خصوص نکات قابل توجه در خصوص خرید دام سالن جهت قربانی ادامه داد: بهتر است دام قربانی از دام های جوان و سرحال و هوشیار باشد، دام قربانی باید فاقد تب، انگل( بویژه کنه) و لاغری مفرط باشد، دام قربانی باید پوشش بدنی مناسب داشته باشد و از خرید دام هایی با پشم های بلند و ژولیده و یا دارای ریختگی و کچلی خودداری شود، دامی که به تازگی دارو تزریق شده است نباید کشتار شود.
وی بیان کرد: در صورت مشاهده آثار کوفتگی، خون مردگی و زردی بر روی لاشه، وجود دانه های سفید رنگ بر روی گوشت، قرمز بودن بیش از حد لاشه، غیر طبیعی بودن ریه ، کبد و کلیه ها نبایستی لاشه و یا بخشی از آن مصرف شود.
انتهای پیام