به گزارش ایسنا، موافقت نمایندگان مجلس شورای اسلامی با درخواست تحقیق و تفحص از شرکت شستا در صدر اخبار پربازدید امروز قرار گرفت.
نمایندگان مجلس در جلسه علنی امروز، گزارش کمیسیون اقتصادی مبنی بر تصویب تقاضای تحقیق و تفحص از شرکت شستا از سال ۱۳۹۲ الی ۱۳۹۹ را بررسی کرده و در نهایت با این درخواست موافقت کردند.
در جریان بررسی این موضوع، علی خضریان سخنگوی کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: یکی از تلخترین اتفاقاتی که در خصوص شستا رخ داد این بود که در هشت سال دولت آقای روحانی این هلدینگ بزرگ که فعالیت گسترده اقتصادی در سطح کشور داشت به حیاط خلوت سیاسی بدل شد.
امروز همچنین درخواست تحقیق و تفحص از عملکرد سازمان تامین اجتماعی و شرکت های وابسته به آن در ۱۳ محور مورد رسیدگی نمایندگان قرار گرفت که پس از بررسی های لازم با آن موافقت کردند.
در همین رابطه سید غنی نظری نماینده مردم خلخال و کوثر با تاکید بر اینکه باید روشن شود که در سازمان تامین اجتماعی چه میگذرد؟ تصریح کرد: هدف از تحقیق و تفحص از عملکرد سازمان تامین اجتماعی روشن شدن علت کجیها و نادرستیها در عملکرد این سازمان و شرکتهای تابعه آن میباشد.
همچنین کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در گزارشی عوامل مرتبط با حادثه قطار مشهد - یزد از جمله عوامل سازمانی، فنی، محیطی و انسانی و عدم انجام وظیفه درست محافظین راهها را اعلام کرد.
علی آذری عضو کمیسیون عمران با اشاره به این گزارش گفت: «هرچند حضور بیل مکانیکی یکی از عوامل اصلی حادثه محسوب میشود ولیکن سوال اصلی این است که چرا بیل مکانیکی متعلق به پیمانکار خط در حریم خط ریلی قرار میگیرد و چرا کسی از این امر جلوگیری نمینماید؟»
در پی مطرح شدن موضوع استیضاح وزیر صمت، روز گذشته متقاضیان این استیضاح مشخصا لطف الله سیاهکلی عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس تاکید کرد که استیضاح وزیر صمت حدنصاب لازم را دارد و باید هیات رییسه تقاضای استیضاح را اعلام وصول کند، اما محمدباقر قالیباف در جلسه علنی امروزمجلس با ارائه توضیحاتی استیضاح سیدرضا فاطمی امین وزیر صنعت، معدن و تجارت را اعلام وصول نکرد و از متقاضیان استیضاح کننده خواست که فرصت دو ماهه به فاطمی امین بدهند که مورد موافقت قرار گرفت.
رئیس مجلس در توضیح چرایی فرصت به وزیر صمت و اعلام وصول نکردن استیضاح فاطمی امین گفت: در طول هفت روز گذشته طرح استیضاح وزیر در مجلس شورای اسلامی دنبال شد و اکنون به این مرحله رسیده و در اختیار هیات رئیسه قرار دارد. صراحتا میگویم که هر سه قوه به ویژه در حوزه مسائل مدیریتی و اجرایی مجلس و دولت وظیفه خود میداند که در خدمت مردم بوده و در راستای حل مشکلات با هم هماهنگ و همدل باشند. اگر مجلس به این نتیجه میرسد که وزیری را استیضاح کند هدفی جز یافتن راهحل برای حل مشکلات ندارد. با توجه به وضعیت معیشت مردم و گرانیها در بازار و وضعیت صنعت خودروسازی گروهی از نمایندگان مجلس طرح استیضاح وزیر صنعت، معدن و تجارت و تعدادی دیگر از وزرا را ارائه کردند.
درهمین رابطه صدیف بدری نایب رئیس کمیسیون عمران و یکی از امضاکنندگان استیضاح وزیر صمت با اشاره به اینکه پیشنهاد ما به آقای دکتر رییسی این است که فرد جدیدی را به جای آقای فاطمی امین معرفی کنند، گفت: با تصمیم دولت و رئیس محترم جمهور مبنی بر ارایه لایحه تفکیک وزارت صمت و تشکیل دو وزارتخانه جدید، رئیس جمهور محترم باید دو وزیر به مجلس معرفی کند. البته آقای رییس جمهور می توانند مجدد آقای فاطمی امین را معرفی کنند اما ایشان باید مجدد از مجلس رأی اعتماد بگیرد دلیل موافقت استیضاح کنندگان با این پیشنهاد این است که ما امکان عدم رای مجدد به ایشان را داریم.
* گزارش کامل ایسنا از جلسه علنی امروز (سه شنبه) هفتم تیر ماه ۱۴۰۱ مجلس شورای اسلامی را می توانید اینجا بخوانید.
به مناسبت روز قوه قضائیه، حجتالاسلام غلامحسین محسنیاژهای و مدیران دستگاه قضایی صبح امروز با رهبر انقلاب اسلامی دیدار کردند.
حضرت آیتالله سید علی خامنهای در بخشی از این دیدار فرمودند: مشکل دشمن این است که نمیتواند بفهمد که چرا؛ علت چیست که جمهوری اسلامی هر دفعه از زیر بار این همه فشار میتواند بلند بشود و بایستد، سینه سپر کند راه خودش را ادامه بدهد، این را نمیفهمد.
رهبر معظم انقلاب اسلامی همچنین خطاب به مسوولان قضایی کشور با اشاره به باز شدن پروندههای مهم و گوناگون در افکار عمومی همچون مسائل کارخانجات یا تصرفات غیرقانونی، تأکید کردند: سر زخم پروندههایی که در افکار عمومی باز میشود نباید باز بماند. هر پرونده را تا آخر ادامه دهید و نهایی کنید.
گزارش تاریخی ایسنا مصادف با چهل و یکمین سالگرد ترور آیتالله سید محمد حسینی بهشتی و ۷۲ عضو حزب جمهوری اسلامی در سال ۱۳۶۰ از خبرهای پربازدید بامداد امروز بود.
در بخشی این گزارش که با عنوان«کریم رادیو» ۷۳ نفر را شکار کرد منتتشر شده، آمده است: آیتاللهِ دکتری که به همراهِ چهار رفیق دیگرش ۱۶ سال تلاش کرد تا بتوانند رضایت رهبر جدید سیاسی کشور را برای تاسیس نظام حزبی فراگیر به دست بیاورد و هر بار از بیم شناسایی و ترور به دست دشمنانشان به این خواستهشان نرسیدند بالاخره برای بار سوم موفق شد رضایتش را به دست بیاورد. ۸۶۰ روز هم سرگرم کار تشکیلاتی و حزبی منسجم و فشرده شد و یک نخستوزیر و یک مجلس و یک دیوان عالی را هم روی کار آورد اما بالاخره به همراه ۷۲ نفر دیگر در تور «کریم رادیو» گرفتار و شکار شدند.
انتهای پیام