بازار سهام جان دوباره گرفت

در حالی که کاهش قیمت نفت، نگرانی‌های مربوط به تورم را کاهش می‌دهد، سهام‌های آسیایی با رشد وال استریت تقویت شدند.

به گزارش ایسنا و به نقل از بیزنس، پس از اینکه ارزش وال استریت در پایان هفته گذشته با کاهش قیمت نفت به شدت بازگشت و ترس از تورم طولانی‌مدت و همراهی آن با انقباض تهاجمی فدرال رزرو را کاهش داد، ارزش سهام آسیا روز دوشنبه افزایش یافت.

در حالی که سرمایه‌گذاران به ارزیابی چشم‌انداز افزایش نرخ بهره در ایالات‌متحده و احتمال رکود اقتصادی ادامه می‌دهند، بازدهی خزانه‌داری پایین ماند و دلار نزدیک به پایین‌ترین سطح در بیش از یک هفته گذشته قرار گرفت.

نیکی ژاپن ۱.۰۴ درصد افزایش یافت و معیار استرالیا ۱.۶۹ درصد جهش کرد. چیپ‌های آبی چین  ۰.۵۴درصد و شاخص هنگ‌کنگ ۱.۴۶ درصد رشد کرد.

کوسپی کره جنوبی ۱.۶۵ درصد افزایش یافت. گسترده‌ترین شاخص سهام آسیا و اقیانوسیه ام اس سی آی ۱.۳۱ درصد صعودی شد.

با این حال، با بازگشایی مجدد این بازارها، معاملات آتی سهام ایالات‌متحده به کاهش ۰.۲۵ درصدی اشاره دارد. در روز جمعه، اس‌اندپی ۵۰۰ بیش از ۳ درصد رشد کرد و به رشد تقریبا یک درصدی در روز پنجشنبه افزود.

راب کارنل، اقتصاددان ارشد آسیا گفت: «ما پایان مناسبی در این هفته برای بازارهای ایالات‌متحده داشتیم و فکر می‌کنم این صحنه اصلی روز دوشنبه در آسیا خواهد بود».

نفت خام در معاملات پرنوسان روز دوشنبه کاهش یافت زیرا بازار با نگرانی‌هایی مبنی بر اینکه کندی اقتصاد جهانی می‌تواند تقاضا را در مقابل نگرانی‌ها در مورد از دست رفتن عرضه روسیه در بحبوحه تحریم‌ها بر سر درگیری اوکراین کاهش دهد، دست و پنجه نرم می‌کند.

هر دو قیمت نفت خام برنت و وست تگزاس اینترمدیت آمریکا بیش از یک دلار کاهش یافتند اما قیمت‌ نفت خام برنت با کاهش ۳۴ سنت به ۱۱۲.۷۸ دلار در هر بشکه و وست تگزاس اینترمدیت با ۴۵ سنت کاهش به ۱۰۷.۱۷ دلار رسید.

بازدهی بلندمدت خزانه‌داری ایالات‌متحده پس از جهش از پایین‌ترین سطح دو هفته اخیر، بالای ۳ درصد در پایان هفته گذشته حدود ۳.۱۳ درصد در نوسان بود زیرا معامله‌گران پیش‌بینی برای افزایش در سال آینده را حذف کردند اما همچنان به این موضوع فکر می‌کنند که آیا انقباض تهاجمی در سال جاری می‌تواند باعث رکود شود یا خیر.

بازده از ۳.۴۵۶ درصد کاهش یافته است، بالاترین میزان در بیش از یک دهه گذشته که قبل از نشست اواسط ماه فدرال رزرو به آن رسیده بود سپس، بانک مرکزی نرخ‌ها را ۷۵ واحد افزایش داد که بزرگترین افزایش از سال ۱۹۹۴ بود و نشان داد که امکان حرکت مشابه در ماه جولای وجود دارد.

دلار در روز دوشنبه ثابت ماند و به تثبیت نزدیک به پایین‌ترین سطح از اواسط ماه در برابر همتایان اصلی ادامه داد.

شاخص دلار  که ارز را در مقابل ۶ رقیب اندازه‌گیری می‌کند پس از اینکه به تدریج طی چند جلسه گذشته به سمت پایین‌ترین سطح ۱۷ ژوئن ۱۰۳.۸۳ حرکت کرد، در ۱۰۴.۰۱ تغییر چندانی نداشت.

هر اونس طلا با ۰.۳۲ درصد افزایش به ۱۸۳۲.۱۰ دلار رسید.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۶ تیر ۱۴۰۱ / ۱۳:۳۷
  • دسته‌بندی: اقتصاد کلان
  • کد خبر: 1401040603969
  • خبرنگار : 50072