محمدتقی خاکی در جمع خبرنگاران افزود: در سال گذشته نزدیک به ۶۰ پرونده طلاق نسبت به سال 1399، بیشتر رسیدگی شده است و البته بعضی از پرونده های طلاق بومی و محلی نمی باشد.
وی ادامه داد: امسال، هفت هزار و 801 پرونده به مجموعه قضایی شهرستان دامغان وارد شده است و پنج هزار و 188فقره پرونده هم به مجموعه دادسرا وارد شده و مورد بررسی قرار گرفته است و همچنین هفت هزار و ۶۴۴ پرونده به مجموعه شورای حل اختلاف شهرستان دامغان وارد شد و مورد بررسی قرار گرفته است.
رئیس دادگستری شهرستان دامغان اضافه کرد: شرایط اقتصادی و معضل بیکاری در ورودی پرونده ها تاثیرگذار است و در دوران کرونا خدمات رسانی دعاوی به نحو احسن انجام گردید و هیچ پرونده ای در دوران کرونایی معطل نمانده است.
خاکی تصریح کرد : چهار هزار و هشت جلسه رسیدگی الکترونیک در مجموعه دادگستری دامغان انجام شده است و دادگستری دامغان از پیشگامان رسیدگی الکترونیکی بوده است و درسال گذشته صدرصد ابلاغیات بصورت الکترونیک انجام شده است و زمان رسیدگی به پرونده ها ۵۰ روز می باشد و دادگستری دامغان در مدت زمان رسیدگی پیشتاز است.
رئیس دادگستری شهرستان دامغان ادامه داد: از ابتدای تیرماه سال جاری دادگاه خانواده در حوزه قضایی شهرستان دامغان راه اندازی شد و امیدواریم با تخصصی دعاوی طلاق بتوانیم شاهد کاهش طلاق در حوزه دامغان باشیم.
خاکی گفت : بیشتر فراوانی جرائم در دامغان، جرم سرقت است و با ایجاد اشتغال و تولید در حوزه دامغان از میزان جرائم سرقت کم خواهد کرد، ۱۱۶ نفر از سارقین در حال تحمل حبس هستند و اقدامات فعال اقتصادی در پیشگیری از جرم سرقت نقش بسزایی دارد.
انتهای پیام