نوری تاکید کرد:

لزوم آشنایی دانش‌آموزان با متنوع سازی فضای یادگیری

وزیر آموزش و پرورش خواستار متنوع سازی فضای‌های یادگیری و آشنایی دانش آموزان با محیط‌های مختلف اجتماعی و صنفی همانند؛ نانوایی، مسجد، محافل مذهبی، صنایع موجود در محلات شد.

دکتر یوسف نوری پنج‌شنبه دوم تیر در جمع منتخبی از دانش اموزان فارس با اشاره به نقش هیات‌های مذهبی و تاثیر فعالیت‌ برای ائمه اطهار(ع)، گفت: تشکل‌های دانش‌آموزی با راه‌اندازی پویش‌های خلاقانه در راستای فرهنگ سازی و ارتقای سطح فرهنگ در جامعه و در بین دانش‌آموزان موثر باشند.

او از مسوولان تشکل‌ها خواست تا با ساماندهی به عنوان حلقه میانی نقش ایفا کنند و دانش‌آموزان را برای ایجاد موج‌های اجتماعی در جامعه حرکت دهند، زیرا این فعالیت‌ها نیاز امروز جامعه است و  هر کدام از تشکل‌ها پایگاهی را ایجاد کنند و در نقش یک امت، منشا خیر در جامعه شوند.

وزیر آموزش وپرورش با اشاره به اینکه نیاز تمدن نوین اسلامی، آموزش و پرورشی در تراز چنین تمدنی است، گفت:  برنامه‌ریزی و جلسات مستمر، در این راستا در آموزش و پرورش تشکیل شده است تا با اصلاح برخی رویه‌ها، نظام آموزش و پرورش را به جایگاه اصلی خود برگردانیم.

نوری ادامه داد: در دوره‌های گذشته می‌خواستیم صنعت را به هنرستان‌ها وارد کنیم، اما این کار اشتباه بود، کارخانه را نباید به هنرستان بیاوریم، بلکه به دنبال این هستیم تا تعدادی هنرستان در کنار صنایع ایجاد کنیم و این بستر را ایجاد کرده‌ایم تا نخبگان، بدون آزمون جذب دستگاه‌های اجرایی شوند و آموزش و پرورش باید در خط مقدم جذب نخبگان باشد.

او همچنین از دانش‌آموزان خواست تا با توسعه فضاهای یادگیری از فضای مدرسه خارج شوند و محیط‌ های مختلف اجتماعی و اصنافی مانند؛ نانوایی، مسجد، محافل مذهبی، صنایع موجود در محلات خود را ببینند و با فعالیت‌های اجتماعی آشنا شوند.


نوری ادامه داد: دانش‌آموزانی را می‌شناسیم که برای ادامه تحصیل به خارج از کشور می‌روند و پس از تکمیل تحصیلات خود، با وجود برخی سختیها و مشکلات به کشور باز می‌گردند و به ملت خود خدمت می‌کنند، همانطور که در گشته، دکتر حسابی‌ها هم برگشتند و منشا ایجاد دانشگاه و خدمات مختلف در کشور شدند.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به تاکیدات رهبر معظم انقلاب بر انجام حرکت‌های جهادی، گفت: تشکل‌های دانش‌آموزی به عنوان نمایندگان دانش‌آموزان، هرکدام باید در راستای رفع مسائل و موانع موجود با ایجاد جمع های جهادی دانش‌آموزی، قدم بردارید و منشا رویدادهای بزرگ فرهنگی شوید.

او عنوان کرد: شما دانش‌آموزان و خصوصا نخبگان، آینده‌سازان این مملکت هستید و نقطه اشتراک سرود سلام فرمانده، امام زمان (ع) به عنوان فصل مشترک همه ما است که موجب اتصال همه ما باهم می‌شود.

وزیر آموزش وپرورش خطاب به دانش‌ آموزانی که به برخی مشکلات اشاره کرده‌ بودند، گفت: ملت ما در ابتدا تکلیف ‌گرا است به این معنی که قبل از اینکه فریاد بزند و مشکل را بازگو کند، بنابر تکلیف خود، برای رفع مشکلات تلاش می‌کند، بنابراین انتظار داریم؛ دانش‌آموزان با همیاری یکدیگر  در مدارس و در حوزه‌های فعالیتی خود، منشا برکت و اتفاقات مثبت در راستای رفع مسائل باشند.

انتهای پیام

  • پنجشنبه/ ۲ تیر ۱۴۰۱ / ۱۷:۵۹
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1401040201332
  • خبرنگار :