به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی فدراسیون ورزش بیماران خاص و پیوند اعضا، در این نشست که در سالن فارسی آکادمی ملی المپیک برگزار شد، گزارشی از فعالیت های صورت گرفته به اطلاع اعضا رسید و در خصوص شرایط، فعالیت های موجود و برنامه های آتی این فدراسیون بحث و تبادل نظر شد.
هاشمی: کارمان را با یک نفر آغاز کردیم
رئیس فدراسیون ورزش بیماران خاص و پیوند اعضا در این نشست با تاکید بر تلاش و فعالیت هیات های استانی گفت: بدون شک اگر شما نبودید امروز ما و این مجموعه هم نبود و موفقیت های به دست آمده حاصل تلاش گروهی همه شماست که شایسته تقدیر است.
فاطمه هاشمی ادامه داد: سالها پیش وقتی با بیماران خاص و پیوند اعضا ارتباط گرفتم شاهد افسردگی و مشکلات شدید آنها بودم و این موضوع یکی از دغدغه های من شد. وقتی این موضوع را با پدرم در میان گذاشتم توصیه کرد ورزش را به زندگی آنها وارد کنم تا امید به زندگی و نشاط اجتماعی در آنها دوباره زنده شود، برای همین ورزش بیماران خاص را در دستور کار قرار دادیم و کارمان را با یک نفر آغاز کردیم.
وی تصریح کرد: در ابتدا با توجه به مخالفت پزشکان کار سختی داشتیم چرا که این تصور وجود داشت که ورزش برای بیماران خاص خوب نیست، در ابتدا به دنبال آن بودیم تا ببینیم در کشورهای دیگر به چه صورت در این مورد تصمیم و اقدام می شود و زمانی که مطلع شدیم ورزش باعث افزایش نشاط و بالارفتن روحیه این افراد می شود، نشست های متعدد علمی را برگزار کردیم تا پزشکان نیز در جریان آخرین اقدامات صورت گرفته در این حوزه قرار بگیرند.
رئیس فدراسیون ورزش بیماران خاص و پیوند اعضا با اشاره به شرایط ورزشکاران و قهرمانان این مجموعه گفت: در ابتدا و با توجه به عدم شناخت کافی برای هر ورزشکار یک نسخه جدا تهیه می کردیم تا طبق همان شیوه، ورزش و تمرین کند اما امروز قهرمانانی را داریم که در رقابت های داخلی و جهانی برای ورزش ایران افتخارآفرین هستند و نتایج خوب به دست آمده، نشان می دهد در مسیر درست قرار داریم.
پولادگر: حضور و فعالیت ورزش بیماران خاص، نعمتی برای ورزش کشور است
معاونت ورزش قهرمانی و حرفه ای وزارت ورزش و جوانان با تاکید بر اینکه حضور و فعالیت در این فدراسیون با سایر بخش های دیگر ورزش تفاوت بسیار دارد گفت: تفاوت موجود به دلیل ماهیت و شرایط خاص این فدراسیون است و امروز مجموعه ای از مدیران موفق، با تجربه و مدبر را در این مجموعه می بینیم که در کنار هم و برای اعتلای ورزش بیماران خاص و پیوند اعضا تلاش می کنند.
سید محمد پولادگر ادامه داد: واقعیت این است که وضع سلامت جامعه خوب نیست و امروز شاهد کم تحرکی بخش بزرگی از کشور هستیم، متاسفانه ورزش در سبد سلامت جامعه دیده نشده و این فدراسیون مصداق بارز سلامت در کشور است.
وی تاکید کرد: رسانه ها باید با انتشار و انعکاس فعالیت های ورزش بیماران خاص و پیوند اعضا در این راه گام بردارند چرا که این فدراسیون فرهنگ ورزش را به درستی معنا کرده و این مساله باید مورد توجه قرار گیرد.
معاونت ورزش قهرمانی و حرفه ای وزارت ورزش و جوانان با اشاره به تغییر سبک زندگی در دنیای امروز گفت: در دوران گذشته به دلیل نوع و ماهیت زندگی افراد، شاهد تحرک و فعالیت های بدنی در بین مردم بودیم اما زندگی ماشینی و کم تحرکی دنیای امروز مشکلات عدیده ای را به وجود آورده که باید برای آن تدبیری خاص اندیشید.
پولادگر تصریح کرد: حضور و فعالیت این فدراسیون یک نعمت است و ما در وزارت ورزش و جوانان در حد توان و بضاعت از این فدراسیون حمایت می کنیم، اعتقاد من این است که شما باعث ترغیب و تشویق جامعه به ورزش می شوید و باید فعالیت های قهرمانان و ورزشکاران این فدراسیون در رسانه ها به خوبی منعکس شود تا جامعه نیز در جریان اقدامات موثر و مفید شما قرار بگیرد.
فرهادی زاد: کار در ورزش بیماران خاص قلبی است
عضو هیات رئیسه فدراسیون ورزش بیماران خاص و پیوند اعضا گفت: در این فدراسیون همه چیز بر اساس عواطف قلبی و تلاش در راستای ایجاد انگیزه و امید در بین ورزشکارانی است که به دلایل مختلف با مسایل و مشکلات بیماری دست و پنجه نرم می کنند و هدف همه ما این است تا شرایط مناسبی را برای بیماران خاص و پیوند اعضا فراهم کنیم.
مهین فرهادی زاد ادامه داد: با توجه به شرایط کرونایی و محدودیت هایی که ایجاد شد در شش ماهه اول سال 1400 تمامی برنامه های ورزشی خود را معطوف به فعالیت های مجازی کردیم، حضور وزیر ورزش و جوانان و بازدید دکتر سیدحمید سجادی از فدراسیون ورزش بیماران خاص و پیوند اعضا، از دیگر اتفاقاتی بود که در این مدت شاهد آن بودیم. برگزاری دوره های آموزشی با حمایت و همکاری هیات های استانی و تلاش بی وقفه این عزیزان در سراسر کشور موجب شد تا در شرایط سخت کرونایی، حرکت ورزش بیماران خاص و پیوند متوقف نشود.
وی گفت: از سویی دیگر مجمع عمومی فدراسیون ورزش بیماران خاص و پیوند اعضا را هم برگزار کردیم و جلسات هیات رئیسه و نشست های برخط نیز از دیگر اتفاقاتی بود که در این مدت رقم خورد که تمامی این برنامه ها با تلاش ها و حضور گرم روسای هیات های استانی و همکارانمان در فدراسیون ورزش بیماران خاص و پیوند اعضا محقق شد.
این عضو هیات رئیسه فدراسیون ورزش بیماران خاص و پیوند اعضا تصریح کرد: آموزش مدیران روابط عمومی هیات های استانی این فدراسیون با هدف انسجام و تعامل مناسب، نشست با روسای انجمن های ورزشی رشته های تحت پوشش و جلسات متعدد با هدف تعامل فدراسیون با نهادها و سازمان های مختلف از دیگر اقداماتی است که در این مدت رقم خورد. به دلیل شرایط کرونایی بسیاری از مسابقات خود در رشته های دارت، شطرنج و پتانک را به صورت مجازی و برخط برگزار کردیم چراکه اولویت ما سلامتی ورزشکاران و قهرمانان بود و برای همین سعی کردیم به گونه ای حرکت کنیم که این مساله در اولویت باشد و در گام دوم ورزش را مد نظر داشته باشیم که به لطف خدا و تلاش همه همکارانمان در مجموعه بزرگ ورزش بیماران خاص و پیوند اعضای سراسر کشور موفق بودیم.
فرهادی زاد یادآور شد: در شش ماهه دوم سال و با توجه به بهبود شرایط و ایجاد بستری مناسب، رقابت ها و اردوهای خود را آغاز کردیم که اردوی دوومیدانی، دارت، بدمینتون، اسکواش و پتانک با حضور قهرمانان و ورزشکاران از جمله اقدامات صورت گرفته است. در همین ایام تیم ملی فوتبال پیوند اعضا نیز خود را آماده حضور در رقابت های جهانی فرانسه می کرد که به دلیل عدم شرایط مناسب از سوی میزبان، بازی ها به سال آینده و به کشور ایتالیا موکول شد.
وی خاطر نشان کرد: نشریه فدراسیون نیز با محتوی مسایل آموزشی، علمی، پزشکی، مصاحبه و گزارش های خبری ورزش بیماران خاص و پیوند اعضا تهیه و انتشار یافت که امروز هشتمین شماره آن در اختیار علاقه مندان قرار گرفت.
او در مورد رقابت های جهانی پیوند اعضا هم گفت: قرار است این مسابقات فروردین ماه سال آینده و به میزبانی استرالیا برگزار شود که نشست های متعدد آنلاین را با مسئولان برگزاری داشته ایم تا بهترین فضا برای حضور قهرمانان و ورزشکاران کشورمان فراهم شود، در این مسابقات 17 رشته حضور خواهد داشت که ما در 12 رشته آن شرکت می کنیم.
مناف هاشمی: گرفتن مالیات از ورزش بیماران خاص و پیوند اعضا، جای تاسف دارد
مناف هاشمی عضو هیات رئیسه فدراسیون ورزش بیماران خاص و پیوند اعضا گفت: این فدراسیون جایگاه خوبی دارد و علت آن به دلیل حضور افراد توانمندی است که در این مجموعه حضور دارند. مدیرانی دلسوز که با اشراف و مدیریت خود این فدراسیون را به خوبی اداره می کنند. در گزارش های مالی دیدیم که همه چیز شفاف اعلام شد و این نشان از مدیریت و درایت مسئولان فدراسیون است. با توجه به شرایط موجود در این فدراسیون و نبود فضای تبلیغاتی در ورزش بیماران خاص و پیوند اعضا، هیات های استانی برای تامین منابع مالی خود با مشکلاتی مواجه هستند که فقط افراد دلسوز و توانمند می توانند در این فضا کار کنند و امروز می بینیم این اتفاق در هیات های استانی ما افتاده است.
وی ادامه داد: تخصیص امکانات در استان ها کار سختی نیست و باید مباحث حقوقی در این بخش از ورزش کشور به خوبی مدیریت شود تا حداقل بتوانیم در مراکز استانها برای ورزش بیماران خاص و پیوند اعضا بستر مناسبی را فراهم کنیم. در مورد اخذ مالیات از هیات های استانی فدراسیون ورزش بیماران خاص و پیوند اعضا نیز باید بگویم اگر اقدامی جهت اخذ مالیات از این مجموعه صورت بگیرد جای تاسف دارد چرا که باید با همدلی و حمایت از ورزش بیماران خاص به این مجموعه کمک کرد نه آنکه از فدراسیونی که درآمدزا هم نیست، مالیات بگیریم.
او ادامه داد: حضور در کلیه مسابقات این فدراسیون برای ورزشکاران رایگان است و تمامی هزینه ها بر عهده فدراسیون خواهد بود و این مجموعه هیچ درآمدی ندارد، با این شرایط و با تاکید بر وضعیت قهرمانان و ورزشکاران این فدراسیون باید با نگاه حمایتی از جامعه هدف حمایت کرد تا امید به زندگی در بین قهرمانان و ورزشکاران فدراسیون ورزش بیماران خاص و پیوند اعضا قوت بگیرد.
در ادامه این نشست، روسای هیات های استانی نقطه نظرات و موانع موجود را با سیدمحمد پولادگر در میان گذاشته و در خصوص راهکاری موجود بحث و تبادل نظر کردند.
در انتهای این مجمع نیز هیات ورزش بیماران خاص و پیوند اعضا خوزستان به عنوان هیات برتر حائز رتبه نخست شد، هیات تهران در جایگاه دوم ایستاد و هیات های اصفهان و زنجان نیز به صورت مشترک جایگاه سوم را به خود اختصاص دادند.
انتهای پیام