به گزارش ایسنا، بهای معاملات نفت برنت با یک دلار و ۳۲ سنت معادل ۱.۲ درصد افزایش، به ۱۱۵ دلار و ۴۵ سنت در هر بشکه رسید و به رشد ۰.۹ درصدی روز دوشنبه اضافه کرد. نفت برنت هفته گذشته ۷.۳ درصد کاهش داشت که نخستین کاهش هفتگی در پنج هفته گذشته بود.
بهای معاملات وست تگزاس اینترمدیت آمریکا یک دلار و ۹۵ سنت معادل ۱.۸ درصد افزایش پیدا کرد و به ۱۱۱ دلار و ۵۱ سنت در هر بشکه رسید. شاخص نفت آمریکا روز دوشنبه که بازارهای آمریکا به مناسبت تعطیلات عمومی بسته بود، قیمت نهایی نداشت. وست تگزاس اینترمدیت هفته گذشته ۹.۲ درصد ریزش کرده بود که نخستین کاهش هفتگی در هشت هفته گذشته بود.
به گفته تحلیلگران، نگرانیهای عرضه، از قیمتها پشتیبانی کرده است زیرا تحریمهای غربی علیه صادرات نفت روسیه، اثر خود را گذاشته و این پرسشها را به دنبال داشته که تولید روسیه تا چه حد از تحریمها متاثر خواهد شد. تحلیلگران گروه بانکی ANZ در یادداشتی نوشتند: بازار درباره مختل شدن عرضه نفت روسیه با آغاز تحریمهای اروپایی، محتاط مانده است.
تحلیلگران میگویند کشمکش بین نگرانیهای عرضه و ابهام پیرامون رشد اقتصاد جهانی در مواجهه با رشد تورم و نرخهای بهره، احتمالا برای مدتی بازارهای نفت را تحت تاثیر خود نگه خواهند داشت.
آمار ذخایر نفت آمریکا به دلیل تعطیلات روز دوشنبه، هفته جاری با یک روز تاخیر منتشر خواهد شد و موسسه امریکن پترولیوم آمار هفتگی ذخایر نفت و سوخت آمریکا را روز چهارشنبه و اداره اطلاعات انرژی آمریکا روز پنجشنبه منتشر میکند.
آمار رسمی نشان داد واردات نفت خام چین از روسیه در ماه مه نسبت به مدت مشابه سال میلادی گذشته، ۵۵ درصد افزایش پیدا کرد و عربستان سعودی را به عنوان بزرگترین صادرکننده، کنار زد.
محدودیت عرضه در بازارهای فرآوردههای نفتی، از قیمتهای نفت پشتیبانی کرده است.
بر اساس گزارش رویترز، تحلیلگران انتظار دارند تولید اوپک پلاس افزایش محدودی در تابستان داشته باشد. تولید نفت لیبی پس از اختلالاتی که با اقدامات گروههای مسلح در شرق این کشور روی داد، بیثبات مانده و به حدود ۷۰۰ هزار بشکه در روز رسیده است.
انتهای پیام