به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، چین تحت نظارت رئیسجمهوری این کشور و در راستای یک طرح بلندپروازانه مدرنسازی، تحقیقاتش برای دستیابی به انواع مختلف موشکها را افزایش داده است، از موشکهایی که به فضا رفته و ماهوارهها را نابود میکنند تا موشکهای بالستیک هستهای پیشرفته.
پکن پیش از این هم رهگیری موشکها را آزمایش کرده بود که تازهترین مورد آن به فوریه ۲۰۲۱ و قبل از آن به ۲۰۱۸ باز میگردد. رسانههای دولتی چین میگویند که این کشور از سال ۲۰۱۰ مشغول آزمایش سامانههای پدافند موشکی است.
وزارت دفاع چین در بیانیهای کوتاه اعلام کرد که «این تکنولوژی رهگیری موشکی از روی سطح» که موشکها را در میانه مسیر آنها رهگیری میکند، یکشنبه شب آزمایش شد.
این وزارتخانه جزئیات زیادی در این باره منتشر نکرد و تنها به این بسنده کرد که «اهداف مورد انتظار در این آزمایش برآورده شده و آزمایش دفاعی مذکور کشور دیگری را هدف نمیگیرد».
چین و روسیه مکررا مخالفت خود را با استقرار سامانه ضدموشکی «تاد» آمریکا در کره جنوبی اعلام کردهاند.
پکن استدلال کرد که رادارهای پیشرفته این تجهیزات ممکن است به قلمرو چین نفوذ کند. چین و روسیه همچنین رزمایشهای شبیهسازی شده ضد موشکی انجام دادهاند.
چین بجز بیانیههای مختصر و گاهبهگاه وزارت دفاع و رسانههای دولتی، اطلاعات اندکی درباره برنامههای موشکی خود منتشر کرده است.
انتهای پیام