ترفندهای انتخاب بهترین رستوران برای سفارش غذا

اغلب افراد برای سفارش غذا به سراغ رستوران‌های نزدیک محل زندگی‌شان می‌روند. چون چند بار غذای این رستوران‌ها را امتحان کرده‌اند و از غذایی که توسط آن‌ها سرو می‌شود رضایت دارند؛ اما وقتی یک رستوران جدید در همان نزدیکی شما باز می‌شود چطور باید از کیفیت غذای آن اطمینان پیدا کرد؟ برای دریافت پاسخ تا انتهای مطلب همراه ما باشید.

به گزارش ایسنا به نقل از اسنپ، اگر خودتان قصد امتحان کیفیت غذا را داشته باشید باید چند ماه غذاهای متنوع این رستوران را سفارش دهید و درباره طعم و مزه و کیفیت آن‌ها اطلاع پیدا کنید؛ بنابراین برای شناخت هر رستوران جدیدی باید هزینه‌ای پرداخت شود و اگر رستوران کیفیت لازم را در ارائه خدماتش نداشته باشد، این هزینه عملاً هدررفته و دیگر قابل بازگشت نخواهد بود.

دنیای اینترنت دنیای اطلاعات است. با وجود اینترنت دیگر نیازی نیست که خودتان هر رستوران یا فست فودی که افتتاح می‌شود را امتحان کنید و می‌توانید هر نوع غذایی را با اطمینان سفارش دهید. چون وقتی سفارش آنلاین غذا را برای تهیه غذای روزانه‌تان انتخاب می‌کنید، این فرصت برایتان وجود دارد که نظرات سایر افراد و ... را درباره آن رستوران بخوانید و سپس یک یا چند مدل غذای مورد تایید سایر مشتریان را از رستوران منتخبتان سفارش دهید.

در ادامه نکاتی که می‌تواند برای پیدا کردن بهترین رستوران‌ها در سوپر اپلیکیشن­های سفارش غذا یا پلتفرم‌هایی که برای این منظور طراحی شده‌اند کمکتان کنند را ارائه کرده‌ایم.

1) توجه به ستاره‌های رستوران‌ها برای سفارش آنلاین غذا

مشتریان پلتفرم‌های آنلاین سفارش غذا با ستاره دادن نظر خودشان را درباره غذاهای رستوران‌های مختلف اعلام می‌کنند. ستاره‌های رستوران‌ها بین 1 تا 5 عدد در نظر گرفته شده است؛ و هر چقدر امتیاز ستاره‌های رستوران به 5 نزدیک‌تر باشد، سطح رضایت مشتریان از آن بیشتر بوده و با خیال راحت‌تری می‌توانید غذاهای دلخواهتان را از آن سفارش دهید.

2) مطالعه نظر خریداران درباره غذا

اغلب غذاهایی که در پلتفرم‌های آنلاین ارائه شده معمولاً توسط سایر افراد هم امتحان شده است؛ و نظرات آن‌ها می‌تواند برای سفارش گذاری شما راهنمای خوبی باشد. به عنوان مثال اگر قصد سفارش انواع سوخاری را دارید می‌توانید نظر سایر افرا را درباره آن محصول مطالعه کنید. در این نظرات مشتریان معمولاً درباره کیفیت غذا، زمان ارسال آن و ... مواردی که مهم بوده را بیان کرده‌اند.

البته برای انواع غذاهای سنتی، سالادها، غذاهای محلی و بین‌المللی هم می‌توانید روی نظر سایر خریداران برای سفارش آنلاین غذا حساب باز کنید.

3) بررسی پاسخ‌دهی رستوران به مشتریان قبلی

فقط نظرسنجی مشتریان نیست که می‌تواند برای سفارش غذا کمک کننده باشد، بلکه موقع خرید انواع غذاها باید به پاسخ‌دهی رستوران هم توجه کنید. اگر رستوران، فست فود و... پشتیبانی خوبی دارد و هدفش جلب رضایت مشتریان است، در پاسخ به نظرات خریداران هم می‌توانید رد پای این مشتری مداری را مشاهده کنید.

4) تخفیف در سفارش غذاهای مختلف

بسیاری از افراد سفارش آنلاین غذا را فقط به خاطر برخورداری از تخفیف‌های دوره‌ای انتخاب می‌کنند. اگر شما هم جزء این افراد هستید می‌توانید از طریق پلتفرم‌های آنلاین یا سوپر اپلیکیشن­های سفارش غذا این تخفیف‌ها را پیدا کرده و غذاهای متنوع را ارزان‌تر سفارش دهید.

هر کدام از رستوران‌ها تخفیف‌های خاصی را روی غذاهایشان ارائه می‌کنند؛ بنابراین قبل از سفارش انواع غذاهای سنتی، فست فودها و... اول لیست رستوران‌های تخفیف‌دار را به همراه امتیاز آن‌ها بررسی کنید، سپس غذاهای جذاب مد نظرتان را به صورت آنلاین سفارش دهید.

5) توجه به روش ارسال غذا

بعضی از رستوران‌ها پیک‌های زیادی را برای ارسال غذا به نقاط مختلف شهر دارند و پس از سفارش غذا پیک رستوران است که سفارش را به دست مشتریان می‌رساند. زمان‌بندی ارسال غذا توسط پیک رستوران روی نوبت ثبت سفارش است و  در زمان شلوغی رستوران ممکن است غذا کمی دیرتر به دستتان برسد.

اگر زمان‌بندی ارسال غذا برایتان مهم است و می‌خواهید سریع‌ترین پیک آن را به دستتان برساند، پیشنهاد می‌کنیم از ارسال اکسپرس استفاده کنید.

انتهای رپرتاژ آگهی

  • پنجشنبه/ ۲۶ خرداد ۱۴۰۱ / ۱۲:۳۰
  • دسته‌بندی: خبر بازار
  • کد خبر: 1401032618512
  • خبرنگار : 30188

برچسب‌ها