به گزارش ایسنا، آنچه در ادامه این مطلب میخوانید، مروری بر مهمترین عناوین خبری روزنامههای جهان به روایت آلبرت کوچویی ـ گوینده پیشکسوت رادیو ـ است:
یورش علیه قانون
روزنامههای آمریکا، باز نگاهی به حمله به کنگره دارند. سنای آمریکا، تحقیقات خود را ادامه میدهد. ایوانکا دختر ترامپ، شهادت میدهد و نظریههای پدر را رد میکند. و ترامپ هم شهادت های او را در کنگره. اکنون کنگره بر نظریه هایی کار و تحقیق می کند، که خبر از تبانی و پنهانکاری در آن هنگام می دهد. دروغ ها و افشاگری ها که حمله به کاخ کنگره انجامید. افشاگری هایی که ممکن است ترامپ را از راه یابی به کاخ سفید باز دارد. در آن صورت کاخ رویاهای ترامپ برای انتخابات ۲۰۲۴ رئیس جمهوری فرو می ریزد. کمیته تحقیق سنا، نگاهی دارد به یورش ترامپ، رئیس جمهوری وقت به قوانین آمریکا.
خیز دیگر محافظه کاران
روزنامههای انگلیس به تمامی در برابر بوریس جانسون، قد برافراشتهاند. گاردین نوشت: شورشیان در حزب محافظهکار به انتظار باشند، تا با رأیی دیگر، بوریس جانسون را به تیر خلاص بسپرند. پس از رأی تایید صلاحیت بوریس جانسون و تداوم نخست وزیریاش، ناراضیان حزب محافظه کار از عملکرد جانسون که خود را شکست خورده دیدند، خیز برای یورش دیگر و رأیی دیگر بر میدارند.
جاده باریک مذاکرات صلح
نگاه نخست روزنامه ایتالیای له رپوبلیکا، مثل تمام روزنامههای ایتالیا به اوکراین است. اوکراین و جاده باریک مذاکرات صلح در آن و نقش کلیدی ترکیه در این میان. برای اوکراین، سیل اسلحه از غرب سرازیر است، به ویژه از ایتالیا. بازسازی کریمه، با صدها هزار کشته، ممکن است. ایتالیا، طرح صلح چهار مرحلهای اش را به سازمان ملل داده است. طرح بر روی میز است. همچنان که جنگ در دونباس، سخت تر میشود، امید به گفتمان دو سوی جنگ ، فراهم میشود. شاید نخ باریک طرح صلح ایتالیا، امیدی است به گفت و گو و مذاکره!
لوفیگارو در فرانسه هم نوشت: بیش از ۲۰ کشور در جهان دارند اوکراین را مسلح میکنند.
در حاشیه خبرهای امروز آمد است:
گوش پیوندی
له رپوبلیکا، روزنامه ایتالیایی نوشت: برای نخستین بار یگ گوش سه بعدی پرینت یا چاپ شده، پیوندزده شد. یک زن بیست ساله مکزیکی که مادرزاد از گوش راست در رنج بود، صاحب این گوش پیوندی شد. گوش با پرینت یا چاپ سه بعدی، تولید شد و جراحان آن را پیوند زدند. این تحولی بزرگ در مهندسی جراحی بافت پیوندی در جهان بود. گوش برای بانویی است به نام «آلکسا» که با گوشی ناقص به دنیا آمده بود. پروفسور آدم فاین برگ میگوید: چاپ سه بعدی اعضای بدن انسان، دیگر با اما و اگر همراه نیست.
انتهای پیام