به گزارش ایسنا حجتالاسلام محمد باقر برقراری روز سه شنبه۲۴ خرداد ماه در ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر شهرستان ملایر دین اسلام را دینی مهندسی شده با همه جوانب و زوایا دانست و اظهار کرد: امر به معروف و نهی یکی از واجبات و فروع دین اسلام است.
برقراری به روایات و تاکیدات ائمه اطهار بر احیای این امر مقدس در جامعه اشاره کرد و افزود: توجه به معارف دینی به ویژه فریضه امر به معروف و نهی از منکر و تبیین آن در جامعه مشکلات و آسیب های جامعه را کاهش می دهد.
وی با تاکید بر اهیمت این مسئله مهم در نظام جمهوری اسلامی و ضرورت توجه به آن مطرح کرد: مسئله امر به معروف و نهی از منکر فقط در حوزه اخلاق و گفتار نیست بلکه باید به صورت عملی اجرا و اثرات آن در جامعه دیده شود.
برقراری ادامه داد: اینکه هر کس خود را در جامعه کنار بکشد و این وظیفه را به دیگری بسپارد، زیبنده نیست بلکه همه ما مسئول هستیم تا در این زمینه خود را یک امر به معروف و ناهی از منکر بدانیم.
امام جمعه ملایر با اشاره به اینکه در مسیر امر به معروف و نهی از منکر شهدایی را تقویم کردیم که در مسیر ترویج این فریضه الهی جان خود را فدا کردند، تاکید کرد: ما نیز باید در ادامه این مسیرحرکت کنیم تا در قیامت شرمنده شهدا نباشیم.
برقراری یکی از مصادیق امر به معروف و نهی از منکر را مسئله حجاب دانست و گفت: یکی از خطرات امروز مسئله ترویج فرهنگ بی حجابی و بدحجابی در جامعه اسلامی از سوی دشمن است که متاسفانه ریشه بسیاری از مشکلات و آسیب های اجتماعی دیگر است.
وی تبعات فرهنگ بدحجابی بعنوان فرهنگی برگرفته از غرب را خطرناک دانست و افزود: فرهنگ بدحجابی مشکلات روحی و عاطفی را به همراه دارد.
امام جمعه ملایر گفت: ارزش انسان به تقوا و حیای او است و اسلام به مسئله حجاب نگاه ویژه ای دارد.
برقراری با اشاره به تاکیدات فراوان در ادیان مختلف و در دین مبین اسلام به مسئله پوشش و حیا، تصریح کرد: همه زیبایی های عالم به پوشش است و هر شی گرانها و ارزشمند در پوشش گران بها میشود.
وی بهای پوشش برای زنان و حتی مردان را ارزشی برای حفظ از آسیب های بیرونی دانست و گفت: حجاب به انسان ارزش و بها میبخشد.
برقراری با تاکید بر اینکه توجه به مسئله حجاب باید از ادارات و نهاد های دولتی شروع و پوشش موجه و اسلامی رعایت شود، خواستار اهتمام ویژه مدیران دستگاه ها در این زمینه شد و افزود: ائمه جماعات ادارات نیز دقایقی پس از نماز در این زمینه صحبت کنند.
امام جمعه ملایر مطرح کرد: اگر این مسئله در بین بانوان ادارات رعایت شود، آن ها میتوانند الگوی سایرین به ویژه ارباب رجوع باشند و در ادامه مسئله حفظ حجاب و عفاف در لایههای مختلف اجتماع نیز نهادینه و فرهنگ سازی می شود.
برقراری همچنین به ضرورت تلاش رسانهها و به ویژه رسانه ملی در این زمینه تلاش اشاره و اظهار کرد: هنرمندان نیز بعنوان الگوی بسیاری از مردم، یک الگوی اسلامی و ارزشی برای سایرین باشند.
وی با تاکید بر حمایت از ناهیان امر به معروف و نهی از منکر و آموزش آنها برای احیای فریضه امر به معروف و نهی از منکر، خاطرنشان کرد: با آموزش درست و فرهنگ سازی مناسب می توان جامعه را اصلاح کرد.
برقراری تاکید کرد: در موضوع حجاب همه باید به صورت یک حرکت خودجوش با مدیریت و جدیت، پای کار باشند تا به نتایج مثبت دست پیدا کنیم.
معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری ویژه ملایر نیز با بیان اینکه در راستای فرهنگ سازی حجاب اسلامی حدود ۶۰ اداره از ۷۲ اداره مورد بازدید قرار گرفته و عملکرد قابل قبولی در این حوزه داشتیم، گفت: در این راستا به دنبال تشکیل یک قرارگاه فرهنگی و اجتماعی با موضوع حجاب هستیم.
حسین فارسی به تشکیل چندین جلسه با این موضوع اشاره و اظهار کرد: به دنبال شناسایی نخبگان، کارشناسان، افراد صاحب نظر و.... و بهره گیری از نقطه نظرات کارشناسی آن ها به عنوان اعضای این قرارگاه هستیم.
فارسی با بیان اینکه به دنبال ایجاد کارگروههای فرهنگی و زیر مجموعه آن ها برای نهادینه کردن این فرهنگ در شهرستان هستیم، اضافه کرد: این نقطه نظرات کارشناسی شده به ستاد امر به معروف شهرستان ارائه و در صورت تایید و تصویب ستاد ابلاغ و اجرا خواهد شد.
وی با تاکید بر همکاری رسانه ها، دستگاه های فرهنگی، صدا و سیما، آموزش و پرورش و دانشگاه ها در راستای فرهنگ سازی حجاب در سطوح مختلف جامعه تصریح کرد: اگر همه پای کار باشند میتوان به موفقیت دست پیدا کرد.
معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری ویژه ملایر به وضعیت نامناسب حجاب در برخی معابر و خیابان های شهر اشاره و خاطرنشان کرد: در این زمینه نیز باید با همفکری راهکاری ارائه شود تا بیش از گذشته شاهد شکل گیری فرهنگ حجاب و پوشش اسلامی در سطح شهرستان باشیم.
انتهای پیام