مدیرکل منابع طبیعی استان خبر داد:

تهیه ۱۰۰ هزار هکتار طرح مرتعداری توسط بهره برداران در خراسان شمالی

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان شمالی از تهیه ۱۰۰ هزار هکتار طرح مرتعداری در این استان توسط بهره برداران خبر داد.

حسن وحید در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به اینکه تهیه طرح مرتعداری در این مساحت نشان از پای کار بودن مردم است، اظهار کرد: در مناطقی که طرح مرتعداری توسط بهره برداران تهیه و اجرایی شده، میزان تخریب ها به حداقل رسیده است.

وی با بیان اینکه در این استان ۷۰۰ هزار هکتار طرح مرتعداری تهیه شده است، گفت: ۴۰۰ هزار هکتار نیز امر احاله مدیریت در مراتع صورت گرفته است.

وحید با اشاره به اینکه یکی از مهمترین آثار کاهش بارندگی و خشکسالی در مراتع کاهش تولید علوفه است، افزود: در سال گذشته میزان تولید علوفه فقط به ۱۳۹ هزار تن رسید.

وی ادامه داد: خشکسالی در مراتع سبب می شود تا بسیاری از گونه هایی که دارای ارزش زیستی هستند از بین بروند و جایگزین آن ها گونه هایی شوند که فاقد ارزش زیستی باشند.

این مقام مسئول به حوزه جنگل نیز اشاره و بیان کرد: ۴۳۳ هزار هکتار جنگل در این استان وجود دارد که خشکسالی بر روی آن تاثیر گذاشته اما هنوز نمود پیدا نکرده است.

وی افزود: در حال حاضر بیش از ۱۰۰ هزار هکتار از مساحت جنگل های این استان دارای طرح است.

به گفته مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان شمالی وجود گلسنگ ها، چوب خوارها و ... نشان دهنده وجود آفات و بیماری در برخی از قسمت های جنگلی این استان است.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۲۴ خرداد ۱۴۰۱ / ۱۰:۴۱
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 1401032416760
  • خبرنگار : 50046