به گزارش ایسنا، دکتر حسین قناعتی در جشنواره روز بینالملل دانشگاههای تهران و علوم پزشکی تهران به تشریح مهمترین اقدامات دانشگاه علوم پزشکی تهران و افقهای پیش روی این مجموعه در حوزه بینالملل پرداخت و اظهار کرد: تأسیس شعبه بینالملل دانشگاه در عراق با عنوان دانشگاه سبطین از هدفگذاریهای بسیار خوبی بود که با تلاشهای حوزه بینالملل به ثمر رسید.
وی با اشاره به اینکه دانشگاه سبطین توسط عتبه حسینی ساخته شده و هماکنون تعدادی بیمارستان در ذیل خود دارد، افزود: این مجموعه فعالیت خود را با راهاندازی چندین رشته از جمله پزشکی، پرستاری، مامایی و توانبخشی و همچنین جذب دانشجوی دکتری تخصصی آغاز کرده است.
دکتر قناعتی شعار این دانشگاه را Health Promoting University اعلام کرد و افزود: دانشگاه علوم پزشکی تهران با راهاندازی این شعبه در تلاش برای انتقال تکنولوژی و تجارب و دستاوردهای بزرگ جمهوری اسلامی در زمینه نظام سلامت با ترکیب آموزش، پژوهش و درمان به عراق است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان اینکه دستاوردهای کشورمان پس از پیروزی انقلاب اسلامی تعالی، عدالت، قابلاتکا بودن و در دسترس بودن سلامت را برای همه مردم را به ارمغان آورده است، تصریح کرد: طی سالهای گذشته میزان امید به زندگی رشد قابلتوجهی داشته و میزان مرگ و میز نوزادان نیز با کاهشی چشمگیر از ۱۲۰ نفر به زیر ۲۰ در هزار نفر رسیده است که موفقیتی بزرگ برای نظام سلامت کشور به شمار میآید.
وی همچنین با اشاره به تحصیل بیش از ۱۳۰۰ هزار دانشجوی بینالمللی در دانشگاه علوم پزشکی تهران، بیان کرد: امیدواریم در این مسیر علاوه بر انتقال فرهنگ غنی اسلامی و ایرانی به دانشجویان بتوانیم بستری برای انتقال و تبادل فرهنگی میان کشورها ایجاد کنیم و نقش مؤثری در صلح جهانی و ایجاد همزیستی بیشتر داشته باشیم چرا که ما معتقدیم که بنیآدم اعضای یکدیگرند.
دکتر قناعتی در ادامه توضیحاتی در خصوص دستاوردهای این مجموعه در زمینه تکنولوژی ارائه کرد و گفت: طی برآوردهای انجام شده دانشگاه علوم پزشکی تهران در عرصه صنعت سلامت چون تولید دستگاههای پیشرفته سیتیاسکن، پت اسکن، اسپکت، جراح رباتیک و محصولات دارویی از تمام دانشگاههای صنعتی کشور، موفقتر عمل کرده است.
وی با بیان اینکه هماکنون ۹۷ درصد از داروهای مصرفی کشور در داخل تولید میشود، ابراز امیدواری کرد که همکاری میان دانشگاهها زمینهساز توسعه بیشتر فناوری و صنعت سلامت کشور شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به تمرکز دانشگاههای غیرعلوم پزشکی بر مباحث مربوط به حوزه سلامت از جمله غذا، کشاورزی، هوا و ترافیک، تصریح کرد: بدون شک در تعامل با یکدیگر و گسترش همکاری بینالمللی میتوانیم برای بسیاری از مقولههای مرتبط با سلامت چون افزایش گردوغبار و درگیر شدن استانهای غربی کشور با این پدیده راهکارهای عملیاتی پیشبینی و اجرایی کنیم.
دکتر قناعتی با قدردانی از زحمات و تلاشهای اساتید دو دانشگاه که در این جشنواره نیز حضور داشتند، توجه آنها را بر ایجاد روحیه خودباوری، حس وطندوستی و ماندگاری در جامعه جلب کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، وی با تأکید بر اینکه امروز باید بیش از پیش بر این مقولهها توجه داشته باشیم، گفت: برای رسیدن کشور به نقطه فعلی زحمات بسیار زیادی توسط اساتید در مقاطع سخت تاریخ از زمان مرحوم امیرکبیر بزرگ تا دوران جنگ هشتساله دفاع مقدس کشیده شده است. اعضای هیأتعلمی و استادان دو دانشگاه پشتیبانی صنعتی، تکنولوژیکی، علمی و سلامتی جوانان کشور در میدان جنگ را برعهده داشتهاند و در این مسیر شهید و مجروح شیمیایی بسیار دادهاند.
انتهای پیام