به گزارش ایسنا، سهیل المزروعی در کنفرانس انرژی در اردن با اشاره به این که تولید نفت اوپک پلاس در حال حاضر ۲.۶ میلیون بشکه در روز کمتر از سطح هدف گذاری شده، است، گفت: طبق گزارش ماه گذشته، سطح پایبندی اوپک پلاس به توافق محدودیت عرضه بیش از ۲۰۰ درصد بوده است.
پایبندی بیش از ۱۰۰ درصد به معنای آن است که یک کشور کمتر از سطح تعیین شده، نفت تولید می کند.
از سال میلادی گذشته که اوپک پلاس تصمیم گرفت تسهیل تدریجی محدودیت عرضه را آغاز کند، این گروه برای تحقق اهداف تولید به مشکل برخورده است زیرا بسیاری از اعضای آن، فاقد ظرفیت مازاد تولید بوده یا برای افزایش تولید، سرمایه گذاری نکرده اند. امارات متحده عربی یکی از معدود تولیدکنندگانی است که ظرفیت مازاد تولید دارد. نیجریه و آنگولا که از اعضای آفریقایی اوپک هستند، موفق نشده اند تولیدشان را افزایش دهند و روسیه هم در مواجهه با تحریمها، ممنوعیتها و بایکوت غرب، تلاش می کند جلوی کاهش تولید نفت خود را بگیرد.
وزیران اوپک پلاس در نشست پنجشنبه گذشته توافق کردند برای جبران افت تولید روسیه، این گروه تولیدش را در هر یک از ماههای ژوییه و اوت به میزان ۶۴۸ هزار بشکه در روز افزایش دهد که ۲۰۰ هزار بشکه در روز بالاتر از توافق اولیه برای افزایش تولید ماهانه به میزان ۴۳۲ هزار بشکه در روز است. اما بازار افزایش بیشتر تولید ماهانه این گروه برای جبران افت عرضه روسیه را ناکافی می داند زیرا انتظار می رود با وجود افزایش شدید قیمت سوخت در بسیاری از کشورها، تقاضای تابستانی برای سوخت قوی باشد.
تسهیل قرنطینه های کووید در شهرهای بزرگ چین، دورنمای تقاضا را بهبود بخشیده است.
مزروعی با اشاره به تقاضای چین برای نفت، اظهار کرد: ریسک اصلی زمانی است که تقاضای چین برای نفت بهبود پیدا کند.
بر اساس گزارش رویترز، چشم انداز رشد تقاضای چین برای نفت پس از خروج از قرنطینه های کووید، در روزهای اخیر از رشد قیمتهای نفت، پشتیبانی کرده است.
انتهای پیام