به گزارش ایسنا، حجتالاسلام و المسلمین محسن قرائتی در گردهمایی معاونان سوادآموزی آموزش و پرورش استانهای کشور که در ساختمان شماره ۲ نهضت سوادآموزی در تهرانسر برگزار شد، اظهار کرد: هرکه هر کاری انجام میدهد باید معتقد باشد و باید پای کارش بایستد.
وی افزود: نقش سواد چیست؟ در اسلام فارغالتحصیل نداریم و هیچکس از علم فارغ نمیشود؛ نکته دیگر این است که سواد باید مفید باشد.
نماینده ولیفقیه در سازمان نهضت سوادآموزی ادامه داد: فرزندان ما در مدرسه چه چیزی فرا میگیرند؟ مثلا پایتخت زیمباوه کجاست؟ این مطالب را اگر بدانیم چه ارزشی به ما افزوده میشود؟ و اگر ندانیم چه میشود؟ چرا آمار طلاق بالا رفته است؟ علت این است که مهارت زندگی را بلد نیستند. علم باید جهتدار باشد به این معنا که جهت داشته باشد و در آن کمال وجود داشته باشد.
حجتالاسلام قرائتی با بیان اینکه در مدیریت علمی بسیار ضعیف هستیم و چیزهایی میخوانیم که به درد نمیخورد گفت: در تابستان ۱۰۰ روز، ۱۲ میلیون بچه رها هستند؛ برای آنها چه کردیم؟.
وی با گلایه از اینکه حقوق همه را زود میدهند جز آموزشیاران نهضت سوادآموزی که گاهی دو سال هم طول میکشد گفت: به سازمان برنامه و بودجه گفتم که باید حقوق این افراد در اولویت باشند زیرا از قشر ضعیف هستند اما کار انجام نشد. برخی مسئولان به نهضت عقیده ندارند؛ به مسئولان کاری نداشته باشید، سوادآموزی امری مقدس است.
وی ادامه داد: درباره وضعیت نهضت سوادآموزی گفتند تجمیع شود، ادغام شود اما فقط آموزش و پرورش ساختمانهای ما را گرفت. چندین هزار فرد داریم که بیسواد بودند و به دوره لیسانس رسیدند. فوق لیسانس و پزشک و... هم کم نداشته ایم.
نماینده ولیفقیه در سازمان نهضت سوادآموزی افزود: خداوند را شاکرم که توانستم در نهضت سودآموزی خدمت کنم.
حجت الاسلام و المسلمین قرائتی خطاب به مدیران نهضت سوادآموزی استان ها گفت: به نهضت سودآموزی ظلم و بی مهری می شود شما که از مدیران جدید هستید باید جبران کنید. در آموزش و پرورش بسیار کار و خدمت شده است ولی هنوز جلوی بیسوادی گرفته نشده و لازم است جلوی مبادی بیسوادی را بگیرید.
انتهای پیام