به گزارش ایسنا، ویتول که بزرگترین شرکت بازرگانی نفت مستقل جهان است، اعلام کرد واشنگتن با نزدیک شدن انتخابات میان دورهای و ضرورت کاهش قیمت بنزین، ممکن است چشم خود را به روی نفتی که از ایران صادر میشود، ببندد.
بر اساس گزارش بلومبرگ، مایک مولر، مدیر امور آسیایی گروه ویتول در پادکستی که توسط گروه تحقیقاتی گلف اینتلیجنس مستقر در دوبی تهیه شد، گفت: عمو سام ممکن است اجازه دهد نفت بیشتری از سوی ایران صادر شود. واشنگتن درباره این تحلیل هنوز اظهارنظری نکرده است.
مذاکرات میان ایران و قدرتهای جهان برای احیای احیای توافق هستهای سال ۲۰۱۵، از مارس پیشرفتی نداشته است.
به گفته تحلیلگران انرژی، ایران با وجود تحریمها، امسال صادرات نفت را افزایش داده است و عمده این نفت به مقصد چین می رود. احیای توافق هسته ای، عرضه نفت به بازارهای بینالمللی را ۵۰۰ هزار تا یک میلیون بشکه در روز افزایش می دهد که برای تاثیرگذاری روی قیمتها کافی خواهد بود.
بانک بارکلیز روز دوشنبه پیش بینی خود از قیمت نفت را با اشاره به ادامه اختلال عرضه روسیه درپی تحریمهای اتحادیه اروپا به میزان ۱۱ دلار در هر بشکه بالا برد و اکنون انتظار دارد میانگین قیمت هر بشکه نفت برنت امسال و سال آینده به ۱۱۱ دلار و وست تگزاس اینترمدیت آمریکا به ۱۰۸ دلار می رسد.
این بانک انگلیسی اعلام کرد تولید نفت روسیه تا پایان سال ۲۰۲۲ به میزان ۱.۵ میلیون بشکه در روز رشد می کند و انتظار ندارد ذخایر در مدت مورد اشاره، عادی شوند.
سران اتحادیه اروپا هفته گذشته با کاهش واردات نفت از روسیه به میزان ۹۰ درصد تا پایان سال میلادی جاری موافقت کردند. اروپا مقصد نیمی از صادرات نفت و فرآوردههای نفتی روسیه پیش از جنگ در اوکراین بود.
سیتی ریسرچ هم روز دوشنبه با اشاره به طولانی شدن مذاکرات هستهای و به تاخیر افتادن بازگشت نفت ایران به بازار، پیش بینی خود از قیمت نفت را بالاتر برد.
انتهای پیام