انسیه خزعلی در نشست تخصصی اقشار مختلف بانوان آذربایجان شرقی، اظهار کرد: قانونهای خوب زیادی در مورد خانواده، جمعیت و زنان داریم ولی باید اجرایی کردن آن را نیز محقق کنیم.
وی با بیان اینکه به دنبال اجرایی شدن قانونها هستیم، گفت: اگر بتوانیم قانونها را از روی کاغذ به میدان آورده و اجرا کنیم قطعاً کار بزرگی کردهایم.
وی بیان کرد: بحث پیوست خانواده یکی از مباحثی است که در فروردین ماه تصویب شد، پیوست خانواده باید در تمامی قوانین وجود داشته باشد.
معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده افزود: حمایت از خانوادهی بدسرپرست، بی سرپرست و زنان بی سرپرست جزو ماموریتهای معاونت زنان در برنامه ششم بود که متاسفانه برنامه ششم تمام شد و این طرح اجرایی نشد.
وی افزود: طی سفرهای استانی، اعتباراتی برای زنان سرپرست خانوار اختصاص یافته است همچنین برنامههای کارآفرینی و مهارتی نیز در این راستا برای توانمندسازی زنان شروع شده است.
وی با بیان اینکه اعطای تسهیلات جهت کارآفرینی نیز در حال انجام است، گفت: شرایط ویژه ای را برای زنان سرپرست خانوار در نظر گرفتهایم، ضامنها را در اکثر استانها برای زنان سرپرست خانوار تقلیل داده ایم.
خزعلی با بیان اینکه متاسفانه زنان سرپرست خانوار یا خود سرپرست روز به روز بیشتر شده است، گفت: باید اقدامات جدی در راستای رفع مشکلات فرهنگی و جهت کم شدن طلاق و افزایش ازدواج انجام شود.
وی با اشاره به شعار دولت که یک دولت مردمی و انقلابی است، گفت: دولت قصد دارد از میان گروههای جهادی و سمنها برای پیاده کردن برنامه کمک بگیرد، برنامهها باید باتوجه به شرایط منطقه و آمایش منطقهای اجرا شود، طالب ارائهی برنامه از سوی شما هستیم تا تسهیلات و حمایت در اختیارتان قرار داده شود.
وی با اشاره به ساعات کاری و شرایط شغلی زنان، گفت: برنامهی نظام وارهای برای اشتغال زنان در دست اقدام داریم تا شرایط ویژه ی شغلی زنان دیده شود، اقداماتی مانند دورکاری برای زنان پیش بینی شده است البته تمامی این اقدامات تیغ دو لبه ای است با اینکه شرایط کاری را برای زنان آسان میکند ولی از سویی زمینه را برای جذب بانوان کم میکند.
معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده با اشاره به اینکه بحثهای فناوری و شرکتهای دانش بنیان جزو اولویتهای ماست، گفت: توجه به بیمارستانهای زنان، تجهیزات و نیازهای آنها باید به خوبی بررسی و منتقل شود با توجه به نگاه دولت در سلامت زنان و محوریت زنان در خانواده، حمایت های لازم در این راستا انجام خواهد شد.
وی بیان کرد: معاونت زنان همچنین هماهنگی و نظارت را نیز برعهده دارد قطعا اگر هماهنگی و نظارت به خوبی انجام شود میتواند اقداماتی را از طریق دستگاههای اجرایی به مرحله ی اجرا برساند.
وی ادامه داد: اعتباراتی را از دستگاههای مختلف برای زنان، اخذ کرده و بعد پیگیر این اعتبارات شدهایم تا بانوان به طور قطعی از این اعتبارات برخوردار شوند .
به گزارش ایسنا، خزعلی با اشاره به نقش مهم آموزش در حفظ خانوادهها، ارتقا آن، جمعیت، سبک زندگی، کاستن طلاق و افزایش ازدواج، گفت: در بسیاری از مسایل که از غرب به خانواده ها القا میشود اولین ضربه متوجه زن خانواده میشود، باید آموزشها برای بانوان و آقایان به طور همزمان برقرار شود.
انتهای پیام