مراد محمودی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: چهارمحال و بختیاری از نظر بارش خشکترین استان کشور در فصل بهار است، یعنی هیچگونه بارندگی در خور توجهی تاکنون در استان نبوده و این امر به معنای قرار گرفتن در وضعیت بحرانی است، زیرا همواره حدود ۲۰ درصد از بارندگیهای استان معمولا در فصل بهار اتفاق میافتاد که امسال وضعیت مطلوبی حاکم نیست.
وی با اشاره به اینکه شهرستانهای شهرکرد، بن و بروجن با چالش آبی مواجهاند، افزود: اگر بر مصرف درست آب، توجهی صورت نگیرد قطعا در فصل تابستان مخصوصا در این سه شهرستان با چالش شدید آبی مواجه خواهیم شد، از طرفی همچنان ۷۰ روستای استان به صورت سیار آبرسانی میشود، پیشبینیها از افزایش تعداد روستاها به ۲۰۰ مورد است که وارد آبرسانی سیار شوند، زیرا منابع آب این روستاها از طریق چشمه تامین میشود که ممکن است خشک شوند و آبرسانی به صورت سیار انجام شود.
معاون بهرهبرداری و توسعه آب شرکت آبفای چهارمحال و بختیاری در خصوص مدیریت مصرف و کنترل فشار، تصریح کرد: اگر مردم ۱۰ درصد در مصرف آب صرفهجویی کنند با بحران آب مواجه نمیشویم، زیرا تلاش و برنامهریزی شرکت آبفا بهگونهای است که در هیچ جای استان قطعی آب نداشته باشیم ولی اگر در مصرف آب رعایتی صورت نگیرد، قطعا مدیریت فشار اعمال خواهد شد، پس بهتر است آیندهنگر باشیم تا با مصرف درست تابستانی بدون بحران را سپری کنیم.
محمودی گفت: طبق پیشبینیهای صورت گرفته، فصل پاییز هم بارندگی مناسبی نخواهیم داشت، یعنی اگر چالشهای آبی سال گذشته مربوط به فصل تابستان بود این چالشهای آبی احتمالا تا پاییز هم ادامه داشته باشد، بنابراین باید مردم در مصرف آب مدیریت لازم را داشته باشند، هر عادت نابجا ترک و تکتک افراد جامعه نسبت به مصرف بهینه احساس مسئولیت کنند، زیرا آبی که در شبکه است متعلق به همه بوده و باید به اندازه نیاز مصرف شود.
وی افزود: زمانی چالشهای آبی در سه شهرستان مذکور کاهش مییابد که پروژه بن- بروجن به اتمام برسد، وارد مدار آبرسانی شود تا دغدغهها کاهش یابد و با قطعی آب مواجه نشویم.
محمودی خاطرنشان کرد: طی ماههای آینده شرکت آبفا وارد مسائل مشترکان پرمصرف خواهد شد براساس حمایتهای قضایی و دستگاههای اجرایی به شدت با این موضوع برخورد خواهیم شد تا همه بتوانند با مصرف بهینه، آب بهداشتی سالم در اختیار مردم قرار داده شود.
انتهای پیام