صادق اسداللهی، در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: هر کالایی تابع عرضه و تقاضا و مواد اولیه است، بنابراین زمانیکه عرضه یک محصول کم شده و تقاضای آن بیشتر باشد و در کنار آن نرخ مواد اولیه آن بالا برود، قیمت تمام شده آن نیز بالا میرود.
وی با اشاره به اینکه ما سالانه ۳۰ هزار تن گوشت قرمز در استان تولید میکنیم، عنوان کرد: نیاز استان ۲۵۰۰ تن بوده و بقیه آن ذخیره شده و یا به استانهای همجوار صادر میشود.
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی لرستان، عنوان کرد: تنها یارانهها در قیمت گوشت تأثیرگذار نبوده است، بلکه چیزی که باعث افزایش قیمت شده خشکسالیهای سال قبل بود که امسال شدت پیدا کرده و دامداران را با مشکل روبرو کرده است.
اسداللهی با اشاره به بازرسی میدانی در سطح میادین فروش دام، بیان کرد: در حال حاضر بره نر کشتاری در سطح میادین کیلویی ۶۸ تا ۷۲ هزار تومان بره ماده کیلویی ۶۵ تا ۷۰ هزار تومان و بقیه گوشتها نیز نسبت به سابق تغییر آنچنانی نداشتند.
وی تصریح کرد: آنچه باعث گرانی گوشت شده به قصابیها و انصاف قصابها برمیگردد، که در این زمینه همکاران ما در معاونت توسعه و سازمان صمت نظارت کرده و جلوی گرانفروشیها را بگیرند.
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی لرستان، با اشاره به اینکه نهاده دامی که تا پایان خرداد ماه به دامداران میدهیم با ارز ترجیهی است، عنوان کرد: تمام مرغداران استان تا ۲۱ اردیبهشت ماه با ارز ترجیحی خرید کردهاند و هنوز نرخ جدید این نهادهها اعلام نشده است.
وی افزود: برنامههای خوبی در نظر گرفتیم که بتوانیم در کوتاهترین زمین آنها را اجرایی کنیم.
اسداللهی تصریح کرد: برخی از مردم در رابطه با افزایش قیمت ماهی به ویژه قزلآلا که در خود استان تولید میشود، سؤال دارند، بیان کرد: در این زمینه اداره کل شیلات استان باید پاسخگو باشد.
انتهای پیام