سجادی در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: قسمت اعظم اکتشافاتی که از معادن این استان صورت گرفته به صورت هوایی بوده و برآورد مشخصی از ذخایر مواد معدنی در این استان وجود ندارد.
وی در ادامه با اشاره به اینکه یکی از مشکلات اساسی معادن در این استان عدم توانایی آن ها برای خرید ماشین آلات معدنی جهت استخراج مواد معدنی است، افزود: قیمت ماشین آلاتی که در معادن استفاده می شود بسیار بالا است و معدنکاران این استان توانایی خرید آن ها را ندارند.
سجادی ادامه داد: در سال گذشته بخشنامهای مبنی بر کمک مالی جهت خریداری ماشین آلات برای معادنی که میزان استخراج آن ها بالای ۱۰۰ هزار تن است صادر شد هر چند که امسال همین بخش نامه نیز ملغی شد.
وی تاکید کرد: باید دولت معادن کوچک را نیز در نظر بگیرد تا آن ها نیز بتوانند خود را سرپا نگه دارند و از چرخه فعالیت بازنمانند.
این مقام مسئول بیان کرد: صنایع معدنی چندانی در این استان وجود ندارد و فقط سه چهار واحد تولیدی از آن ها از جمله آلومینا، آجرسازی، فولاد و سیمان به چشم می خورد.
وی تصریح کرد: خراسان شمالی دارای معادن خوبی از باریت، کلسیت و سنگ تزئینی است که متاسفانه صنایع مرتبط با آن ها وجود دارد و این مواد معدنی خام فروشی میشود.
انتهای پیام