نارضایتی دو سوم آمریکایی‌ها از "وضعیت بد" اقتصادی

نتایج نظرسنجی جدیدی نشان ‌می‌دهد که ۶۹ درصد از آمریکایی‌ها اقتصاد کشورشان را "بد" ارزیابی می‌کنند، در حالی که این میزان در فصل بهار حدود ۴۶ درصد بود.

به گزارش ایسنا، به نقل از پایگاه هیل، نتایج نظرسنجی موسسه سی.بی.اس/یوگاو که در بازه ۱۸ تا ۲۰ مه انجام شد، همچنین نشان می‌دهد که بیش از ۶۰ درصد آمریکایی‌ها وضعیت کشورشان را با صفات "مشوش" و همچنین "نگران‌کننده" و "ناامیدکننده" توصیف کرده‌اند.

تورم در آمریکا در ماه مارس به بالاترین حد خود در ۴۰ سال گذشته رسید و همچنان در حد همین سطوح باقی مانده است. این در حالی است که قیمت بنزین در سراسر این کشور همچنان در حال افزایش است. دولت بایدن از بابت مشکلات اقتصادی مورد انتقاد قرار گرفته و انتظار می‌رود این مشکل، موضوع اصلی در کمپین انتخابات میان دوره کنگره آمریکا برای ماه نوامبر باشد.

جمهوری‌خواهان آمریکا موضوع تورم را به عنوان نقطه اصلی تبلیغات انتخاباتی خود در نظر گرفته و انتظار دارند این مشکل در روز انتخابات به نفع آنها تمام شود.

در مقابل، دموکرات‌های آمریکا نیز وعده می‌دهند که هنوز بهترین حزب برای ترمیم مساله افزایش قیمت‌ها هستند و در عین حال رای‌دهندگان را در قبال مسائل دیگری مانند حقوق مربوط به سقط جنین و رسیدگی به مساله تشدید نژادپرستی سفیدپوستان، پس از تیراندازی جمعی اخیر در منطقه بوفالوی نیویورک که منجر به کشته شدن ۱۰ تن شد، بسیج می‌کنند.

در نظرسنجی جدید، اکثریتی شکننده معادل ۵۱ درصد از آمریکایی‌ها برچسب "ضعیف" را برای حزب دموکرات انتخاب کردند، در حالی که ۴۹ درصد با توصیف دموکرات‌ها به عنوان "افراطی" موافق بودند. بیش از ۳۰ درصد از آمریکایی‌ها هم گفتند که دموکرات‌ها "در دسترس" و "موثر" هستند.

در همین حال، حدود ۵۴ درصد از آمریکایی‌ها گفتند که جمهوری‌خواهان "افراطی" هستند، در حالی که نیمی از آمریکایی‌ها گفتند که جمهوری‌خواهان "نفرت‌انگیز" هستند.

با این حال، جمهوری‌خواهان در قبال موضوع "قدرتمند" بودن امتیاز بیشتری کسب می‌کنند، به طوری که ۴۶ درصد از آمریکایی‌ها با این عبارت برای توصیف جمهوری‌خواهان موافق هستند. حدود ۴۱ درصد گفتند که جمهوری‌خواهان "ضعیف" هستند و ۳۷ درصد گفتند که آنها "مراقب" هستند.

نظرسنجی سی.بی.اس/یوگاو با پرسش از بیش از ۲۰۰۰ شهروند بزرگسال با ضریب خطای ۲.۵ درصد انجام شد.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۲ خرداد ۱۴۰۱ / ۱۰:۵۶
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1401030201206
  • خبرنگار : 71415