به گزارش ایسنا، محمدرضا حسنی آهنگر طی سخنانی در نشست «جریان حلقههای میانی؛ پیشران حکمرانی مردمی» که از سوی مرکز بررسیهای استراتژیک ریاست جمهوری برگزار شد، اظهار کرد: حکمرانی در تراز اسلامی و اجرای بیانیه گام دوم را در ساختار تقابل نظام سلطه با محور مقاومت باید از چهار منظر سیاستگذاری، سطح راهبردی دشمن، سطح عملیاتی و پیاده نظام راهبردهای آمریکا در درون دیگر کشورها، بررسی کرد.
وی افزود: در حرکت قطار پیشرفت اسلامی دو ریل تمدن غرب و تمدن اسلامی وجود دارد که تمدن غرب ما را به سراب میرساند؛ البته ریل تمدن اسلامی کامل نیست و برای کاملسازی آن قرار نیست در تمدنسازی تقلید کنیم بلکه قرار است تمدن نوینی ایجاد کنیم.
حسنی آهنگر یادآور شد: در تحقق گام دوم، دانشگاهها نقش ویژه دارند و اولین کار، تربیت افراد تراز تمدن اسلامی، تدوین نظامات اسلامی و تولید فکر و علم فناوری برای حل نظام و مسائل انقلاب اسلامی است.
فرمانده دانشگاه امام حسین (ع) تاکید کرد: دانشگاههای داخل کشور با وجود همه ایفای نقش در انقلاب و سازندگی هنوز با افق ترسیم شده فاصله دارد. دانشگاه باید از حالت تقلیدی خارج شود، با الگوسازی سعی کردیم این امر را محقق کنیم.
وی با بیان اینکه ابزارهای حکمرانی در دنیا در حال تغییر است، گفت: پدیدهای شبیه به انقلاب صنعتی در حال شکلگیری است و نظام سلطه، دنیا را با استفاده از فضای مجازی در اختیار میگیرد. دنیا با جهان مجازی احاطه میشود.
حسنی آهنگر افزود: در حکمرانی آینده، تنظیمگریها توسط دولتها کمرنگتر میشود. ایران اسلامی باید نگاه ویژه برای حکمرانی هوشمند داشته باشد و دانشگاههای موجود برای این کار پاسخگو نخواهد بود. بنابراین سعی کردیم مکتب دانشگاهی انقلاب اسلامی را برای تحقق بیانیه گام دوم تشکیل دهیم تا مبانی دینی، منشور ولایت و اسناد بالادستی مبنای کار قرار گیرد.
فرمانده دانشگاه امام حسین (ع) تاکید کرد: تعهد به بیانیه گام دوم انقلاب، نیازمند تحول علمی و تعالی معنوی است و اگر این اتفاق رخ ندهد، سند گام دوم مانند دیگر سندها به اهداف خود دست نمییابد.
انتهای پیام