خیراله خادمی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: همه تلاش مان این است که باند رفت منطقه دو آزادراه تهران-شمال در سال جاری به صورت کامل آماده بهرهبرداری شود و به این ترتیب مردم بتوانند از منطقه دو تا پل زنگوله که به صورت چهار خطه عبور کنند.
وی افزود: اخیرا در بازددیدی که از این منطقه انجام شد، بیش از ۲۱۰۰ نفر نیروی کار، هزار دستگاه ماشین آلات سنگین و کارگاههای فعال متعددی هستند که با وجود شرایط سخت در این آزادراه کار میکنند تا پایان امسال بتوانیم آن را تمام کنیم. بنابراین باید از پیمانکاران و سرمایهگذار آزادراه تهران-شمال تشکر کرد.
مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور ادامه داد: باند رفت آزادراه تهران-شمال تا کنون حدود ۷۷ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است و در هفته گذشته به همراه وزیر زیرساخت ارمنستان که از آن بازدید کردیم این مسئول خارجی روند فعالیت و پیشرفت آن را حیرت زده توصیف کرد چرا که این پروژه سنگین بدون نیاز به هیچ تخصص، نیروی انسانی و تجهیزات خارجی انجام می شود و به عنوان پروژه قرن از آن یاد کرد.
خادمی همچنین در پاسخ به سوالی درباره اینکه باند برگشت منطقه دو آزادراه تهران-شمال چه زمانی آماده بهرهبرداری خواهد شد و هم اکنون چه وضعیتی دارد، گفت: در باند برگشت یا همان باند غربی این آزادراه فعالیت و عملیات اجرایی به صورت همزمان با باند رفت انجام میشود. در تونلها و پلها فعالیت سنگینی در حال انجام است چرا که نمیتوانیم در آن نقاط کار نکنیم.
وی اعلام کرد: میزان پیشرفت فیزیکی منطقه دو آزادراه تهران-شمال در مجموع و با احتساب باند رفت و برگشت ۵۷ درصد است و اتمام آن به صورت کامل منابع مالی سنگینی نیاز دارد که تامین کردن آن سخت است. اما در صورت تامین هزینه آن، مشکلی برای به پایان رساندن این منطقه از آزادراه از نظر اجرایی وجود ندارد و پس از افتتاح باند رفت، عملیات اجرایی و عمرانی در باند برگشت با سرعت و قدرت بیشتری ادامه پیدا خواهد کرد و تلاش میکنیم در اسرع وقت آن را نیز به بهرهبرداری برسانیم.
انتهای پیام