سید مهدی میرباقری در گفتوگو با ایسنا به ۱۸۶ هکتار سطح زیر کشت گل محمدی در این شهرستان اشاره و اظهار کرد: این میزان نیمی از سطح زیر کشت استان با ۳۵۰ هکتار را به خود اختصاص داده است.
میرباقری از افزایش ۲۰ درصدی تولید گل محمدی در این شهرستان خبر داد و افزود: از این ۱۸۶ هکتار، ۶ هکتار به صورت نهال است و به طور متوسط بین دو تا سه تُن گل تَر برداشت میشود.
وی ادامه داد: پیشبینی میشود امسال از سطح مزارع گلمحمدی این شهرستان، حدود ۳۵۰ تُن گلمحمدی تَر برداشت شود.
وی با بیان اینکه شهرستان ملایر از نظر سطح زیر کشت و تولید گلمحمدی رتبه نخست را در استان به خود اختصاص داده است، مطرح کرد: ملایر حدود ۶۶ درصد از میزان کشت گلمحمدی استان را به خود اختصاص داده است.
مدیر جهاد کشاورزی ملایر تصریح کرد: یکی از دو کارخانه گلابگیری موجود در استان همدان، در شهرستان ملایر فعال است و بیش از ۵۰۰ هزار لیتر گلاب در آنجا استخراج می شود.
وی زمان برداشت گل محمدی را از نیمه اردیبهشت تا نیمه خرداد به مدت یک ماه دانست و خاطرنشان کرد: در همه بخشهای تابعه و روستاهای شهرستان گلمحمدی کشت میشود و "خردمند" بیشترین میزان تولید را دارد.
میرباقری با اشاره به سودآوری قابل توجه این محصول کم آب بر گفت: خوشبختانه کشاورزان شهرستان استقبال خوبی از کشت این محصول دارند.
مدیر جهاد کشاورزی ملایر یادآور شد: هر هکتار گلمحمدی بین ۸۰ تا ۱۰۰ میلیون تومان سودآوری دارد و روزانه برای ۱۰ نفر در هر هکتار اشتغال ایجاد میکند.
انتهای پیام