سیدامیر مرتضوی در گفتوگو با ایسنا در خصوص حمایت دستگاه قضا از شرکتهای دانشبنیان در راستای تحقق شعار سال، اظهار کرد: با توجه به بیانات مقام معظم رهبری در سال ۱۴۰۰ مشخص کردیم در رشتههای متفاوت هیاتهای اندیشه ورز تخصصی در صنعت از جمله در فرآورده های لبنی، نبات، آبنبات، زعفران، فولاد، دام طیور و ...ایجاد کنیم، در سال گذشته ۲۴ هیات اندیشه ورز تشکیل شد که با آسیب شناسی صنف مربوطه و ارائه مشکلات و راهکارها در صورت امکان به استان و به کشور جهت حل مشکلات منتقل شود و در حوزه های غذایی، فولاد و پتروشیمی که برند هستند، فعالیت میکنند.
وی در خصوص نشستهای دستگاه قضایی با پارک علم و فناوری اعلام کرد: ۳۶۷ شرکت دانش بنیان تحت نظارت پارک وجود دارد اما صرفا در فضای پارک علم و فناوری نیستند، در این رابطه جلساتی برگزار شد که در آن خواستار برشمردن مشکلات پارک علم و فناوری شدیم که با تقسیم بندی بتوانیم زمینه اجرایی شدن آنها را با تعیین متولی برای هر کدام فراهم کنیم و گزارش سه ماهه مدیریت پارک علم و فناوری ارائه دهد.
دستگاه قضایی در راستای تحقق شعار سال حمایت و پشتیبانی خود را از شرکتهای دانشبنیان دریغ نمیکند
معاون اجتماعی و پیشگیری از جرم دادگستری استان خراسان رضوی با تاکید بر اینکه ما درصدد افزایش بازدیدها از شرکتهای دانش بنیان در سال جاری هستیم، افزود: در کشور و استان نیازمند تولیدات و محصولات بهروز هستیم و این شرکتها دورههای آموزشی برای دانشجویان برگزار میکنند. در همین راستا دستگاه قضایی در راستای تحقق شعار سال حمایت و پشتیبانی خود را از این شرکتها دریغ نمیکند.
وی با اشاره به اینکه باید از واحدهای تولیدی و ایجاد اشتغال حمایت کرد، افزود: بر اساس ماده ۳۱ بخشنامه مصوب سال ۱۳۹۹ دستور العمل امنیت قضایی، باید حمایتهای حقوقی و پیشگیرانه جهت حفظ اشتغال و واحدهای تولیدی به عمل آید و این به منظور حمایت از شخص کار آفرین نیست، این فرایند تا کنون عملکرد مطلوبی را طی کرده اما در سال ۱۴۰۱ در جهت تحقق بیشتر این هدف، بازدیدهای هدفمند را با شتاب بیشتری در پیش خواهیم گرفت.
معاون اجتماعی و پیشگیری از جرم دادگستری استان خراسان رضوی بیان کرد: در کنار کمیسیون حل اختلاف صنعت و حمایت از سرمایه گذاری مشروع ستاد پیگیری اجرای دستور العمل سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی در مرکز خراسان رضوی تشکیل میشود که با ۱۰ جلسه و ۴۲ مصوبه به مسائل مهمی از جمله توزیع نهادههای دامی میپردازد که عزل مدیران و پلمب شرکت های تعاونی را به علت تخلفات به دنبال دارد.
وی همچنین علت بسیاری از تخلفات از جمله مطالبه بیش از اندازه نهادههای دامی و فروش آن به غیر را واگذاری مسئولیت توزیع و نظارت به شرکتهای تعاونی برشمرد و خبر از عزل مسوولان شرکتهای تعاونی در بخش رضویه، نیشابور و رشتخوار را داد و اعلام کرد: تشکیل بانک اطلاعاتی توسط نظام مهندسی جهت کمک به سازمان مدیریت روستایی در راستای جلوگیری از تخلفات موثر واقع شده است.
مرتضوی در خصوص نانواییهای آزادپز یادآور شد: آرد به ۳ طریق یارانهای، نیمه یارانهای و صنف و صنعت توزیع میگردد و در غیر این صورت آرد آزاد محسوب میشود، با توجه به رای دیوان عدالت اداری که ما هم پیرو آن هستیم راجع به عدم ممنوعیت فعالیت نانواییها به بهانه تولید، متاسفانه به علت مواجه با کمبود آرد، باید صلاحیت آن در کارگروه آرد و نان خراسان رضوی شناسایی شود .
وی ضمن بیان جلوگیری از تخلفات نانواییها گفت: باید درمناطقی که نانوایی وجود ندارد، نانوایی با آرد صنف و صنعت ایجاد کرده و بخش آزاد نداشته باشیم و از تخلفاتی از جمله دریافت آرد یارانهای و استفاده از آن در بخش آزاد جلوگیری خواهد شد، در طرح برکت، نانواییهایی شناسایی شدند که حتی وجود خارجی نداشتند، اما آرد را دریافت میکردند، اکنون با مدیریت در این زمینه تخلفات و قیمتها تا حدود زیادی کنترل شدند. نمیخواهیم اختلافات بین سازمانی به مردم سرایت کند.
معاون اجتماعی و پیشگیری از جرم دادگستری استان خراسان رضوی با اشاره به مشکلات اقتصادی و کشاورزی منطقه مرزی سرخس نیز خاطرنشان کرد: کشاورزان مشکلاتی با جهاد کشاورزی و آستان قدس رضوی داشتند که مدیریت شد و در صدد آن هستیم که اختلافات نهادها و سازمانها به مردم سرایت نکند و مشکلات برای آنان مترتب نشود و پرونده ای که به حل اختلاف این دو نهاد میپردازد موقتا امور کشاورزان را هم انجام دهد و پس از مشخص شدن اولویت هر یک از نهادها زیر نظر آن نهاد قرار میگیرند.
مرتضوی افزود: جهت افزایش اشتغال و خالی نشدن یک منطقه در سرخس که در اختیار جهاد کشاورزی بود این منطقه در اختیار آستان قدس رضوی قرار گرفت، ورود ستاد پیگیری اجرای دستورالعمل سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی در واردات و صادرات، حمل و نقل ریلی و ... نتایج مطلوبی را به همراه داشته است.
انتهای پیام