امیر کرمزاده ۲۱ اردیبهشتماه ۱۴۰۱ در شورای برنامهریزی و توسعه و ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان سمنان، اظهار کرد: لازمه تحقق این رشد اقتصادی، اختصاص منابع مالی مورد نیاز است.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان سمنان خواستار اختصاص تسهیلات کمبهره و تخصیص کمکهای فنی اعتباری به سرمایهگذاران حوزه گردشگری شد و افزود: ایجاد زیرساختهای گردشگری، رشد صنایعدستی و اجرای پروژههای مرمتی نیاز به تخصیص اعتبار دارد.
کرمزاده با اشاره به قرار داشتن استان سمنان در مسیر حرم تا حرم بیان کرد: باید از این فرصت استفاده کرد تا به زائران خدمات مطلوب ارائه شود.
وی خواستار مساعدت نهادهای نظارتی برای فراهم شدن زمینه بهرهبرداری از بناهای تاریخی در اختیار سایر نهادها از جمله اوقاف و امور خیریه، شهرداریها، دخانیات و ... شد و افزود: ادارهکل میراثفرهنگی استان سمنان سالانه هزینه مرمت این بناها را پرداخت میکند اما متأسفانه منجر به بهرهبرداری نمیشود.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان تأکید کرد: رویکرد دولت، بهرهبرداری از این مراکز برای اشتغالزایی و رشد اقتصادی است.
کرمزاده افزود: پنج پروژه بزرگ سرمایه گذاری در حوزه گردشگری سال جاری به بهره داری میرسد و در حوزه گردشگری استان به آموزش گردشگری و توسعه بازاریابی توجه ویژهای شده است.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان سمنان با اشاره به مطالبات مردمی در خصوص ثبت آثار استان در فهرست جهانی یونسکو، گفت: مطالبه مردمی در این زمینه به خصوص در زمینه ثبت جهانی مجموعه بسطام و تاریخانه زیاد است و تحقق این مطالبه مردمی نیازمند تخصیص اعتبار برای آزادسازی حریم و رعایت استانداردهای جهانی است.
او خواستار احیا و فعال شدن مجدد کارگروه گردشگری استان شد و ادامه داد: طرح جامع گردشگری استان در حال تدوین است.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان سمنان به قابلیتهای صنایعدستی استان اشاره کرد و گفت: در حوزه صنایعدستی اشتغال ۳۰۰ نفر و آموزش صنایعدستی به بیش از یک هزار نفر در سال ۱۴۰۱ پیشبینی شده است.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان اضافه کرد: تعداد آثار ثبت شده استان در فهرست ملی نیز از ۸۸۷ اثر به بیش از یک هزار اثر تا پایان امسال خواهد رسید.
انتهای پیام