به گزارش ایسنا، رضوان حکیم زاده در آیین افتتاحیه گردهمایی معاونین اموزش ابتدایی، روسای ادارات آموزش ابتدایی ادارات کل، مدیران آموزش و پرورش عشایر و نمایندگان راهبران آموزشی سراسر کشور گفت: این نشست یک فرصت بزرگ برای هم افزایی تمامی استانها و به اشتراک گذاری ایدههای مختلف در دوران آموزش غیر حضوری است.
معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه تجربه مثبت بازگشایی به همگان نشان داد آموزشهای حضوری تا چه حد می تواند گره گشا باشد گفت: سعی کردیم برنامه ریزی ما در این نشست به شکلی باشد تا استانها مسئولیت تبیین برنامه ها را بر عهده بگیرند.
حکیم زاده افزود: در این نشست ۴ محور اصلی برنامه های آموزش ابتدایی، یعنی توجه به عدالت اموزشی، ارتقا کیفیت یادگیری دانش آموزان، ارتقا توانمندی های معلمان و تحول در روش ها و برنامه های آموزشی که بر اساس سند تحول است را دنبال خواهیم کرد.
وی گفت: با رصد یادگیری دانش آموزان متوجه شدیم میزان یادگیری دانش آموزان در دوران کرونا بسیار افت کرده است که در برخی دروس آمار دانش آموزان "نیازمند به تلاش" ۲ برابر شده است.
معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش گفت: مرحله اول جبران و تثبیت یادگیری در تابستان سال گذشته اجرا شد و مرحله دوم را نیز بر اساس نتایج ارزشیابی را اول بهمن ماه تا پایان سال تحصیلی اجرا کرده ایم.
حکیم زاده گفت: برای تابستان امسال نیز برای جبران افت یادگیری دانش آموزان، کلاسهای جبرانی برگزار خواهیم کرد.
وی با بیان اینکه هیچ تغییری در نحوه ارزشیابی از دانش آموزان صورت نگرفته است؛ افزود: قرار نیست سیستم نمره دهی در دوره ابتدایی اعمال شود.
معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش گفت: بر اساس ارزشیابی کیفی توصیفی معلم می تواند از ابزارهای مختلفی برای ارزشیابی از دانش آموزان استفاده کند.
به گزارش روابط عمومی معاونت ابتدایی وزارت آموزش و پرورش، حکیم زاده تصریح کرد: آزمون ابزاری برای ارزشیابی کیفی توصیفی است و تاکید ما بر این بوده است که از آزمون کتبی به عنوان یکی از ابزارهای ارزشیابی در سراسر کشور بهره گرفته شود.
انتهای پیام