دکتر ابوالفضل دانشور در گفت و گو با ایسنا، ضمن بیان این مطلب اظهار کرد: از زمان فعال شدن سامانه سجاد از اول اردیبهشتماه سال جاری تاکنون ۴۹۹۱ نفر از دانشجویان کاردانی، کارشناسی ناپیوسته و کارشناسی پیوسته در دانشگاههای کشور جهت مهمانی و انتقال برای سال تحصیلی ۱۴۰۱ درخواست خود را ثبت کردهاند.
وی با اشاره به مقاطع تحصیلی دانشجویان متقاضی مهمانی و انتقالی افزود: از مجموع درخواستهای ثبت شده ۲۰۵ درخواست در دوره کاردانی، ۴۷۴۵ درخواست در دوره کارشناسی پیوسته و ۴۱ درخواست در دوره کارشناسی ناپیوسته بوده است.
مدیرکل امور دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان تأکید کرد: براساس نوع تقاضای دانشجویان ۱۹۱ درخواست مربوط به مهمانی دائم، ۴۵۲۰ درخواست مربوط به مهمانی یک ساله و ۲۸۰ درخواست نیز مربوط به تمدید مدت مهمانی میباشد.
دکتر دانشور با تأکید بر اینکه سامانه سجاد تا پایان اردیبهشتماه فعال میباشد و امکان ثبت درخواست مهمانی و انتقال دانشجویان وجود دارد، تصریح کرد:از متقاضیان درخواست میشود با توجه به تجربه سالهای گذشته که در روزهای آخر ثبت نام تقاضا حجم مراجعان به سامانه سجاد بالا میرود عملکرد سامانه نیز دچار اختلال خواهد شد لذا توصیه میشود هر چه سریعتر دانشجویان نسبت به درخواست خود اقدام کنند.
مدیرکل امور دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان گفت: تأکید کرد: با توجه به شرایط ایجاد شده و به دلیل شیوع بیماری کرونا در کشور و پیروی از تمامی موسسات آموزش عالی از دستورالعملهای ستاد مقابله با کرونا تأکید میشود که در صورت تداوم وضعیت بیماری، مهمانی و انتقال دانشجویان تحت شرایط حاکم میباشد و موافقت موسسات مبدأ و مقصد با توجه به درخواستهای مربوط در صورت بازگشت به شرایط عادی و موسسات آموزش عالی امکان پذیر خواهد بود.
دکتر دانشور تأکید کرد: پس از اتمام ثبت نام دانشجویان در سامانه سجاد در پایان اردیبهشتماه سال جاری دانشگاههای مبدأ از اول خردادماه تا ۱۵ تیرماه فرصت دارند تا درخواستهای مهمانی و انتقال دانشجویان را بررسی نموده و در صورت داشتن شرایط مهمانی نظر دانشگاه را در سامانه اعمال و ریز نمرات دانشجویان را به دانشگاه های مقصد از طریق سامانه ارسال کنند.
این مقام مسئول اظهار کرد: دانشگاههای مقصد نیز از تاریخ ۱۶ تیرماه حداکثر تا پایان مردادماه فرصت دارند تا نسبت به بررسی تقاضاها اقدام کرده و نظر موافق یا مخالف را از طریق سامانه یاد شده اعمال کنند.
وی به متقاضیان مهمانی و انتقال در دانشگاهها و مراکز آموزش عالی دولتی و غیردولتی تأکید کرد که دانشگاه انتخابی برای مهمانی و انتقال متقاضیان حتما باید در شهر محل سکونت خانواده متقاضی باشد و حتیالامکان در صورت نبود دانشگاه در محل مذکور در شهرهای نزدیکتر به محل سکونت متقاضی باشد و هر دانشجو با این قید دو دانشگاه را به عنوان اولویت اول و دوم امکان انتخاب دارد.
مدیرکل امور دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان با اشاره به بند "پ" قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت خاطر نشان کرد:در راستای اجرایی نمودن این قانون از جمله مواردی که در موافقت با درخواست مهمانی و انتقال دانشجویان در سال جاری مورد توجه قرار میگیرد خانمهای دانشجوی دارای فرزند زیر دو سال میباشد که به موارد خاص و شرایط درخواستهای دانشجویان متقاضی اضافه شده است.
وی با اشاره به اینکه در سال تحصیلی گذشته تنها ۶۱۹۵ درخواست مهمانی و انتقال در سامانه سجاد ثبت شده بود، افزود: از این تعداد ۴۱۶۵ درخواست مورد موافقت دانشگاههای مبدأ قرار گرفتند و از این تعداد ۲۶۲۳ مورد مورد موافقت دانشگاههای مقصد واقع شدند.
دانشور با بیان اینکه تعداد درخواستهایی که در سال گذشته به خاطر شرایط شیوع کرونا در کشور و آموزش مجازی در دانشگاهها بود، گفت: انتظار میرود با توجه به فروکش کردن بیماری کرونا و ازسرگیری آموزش حضوری در دانشگاهها این رقم برای سال تحصیلی آینده به صورت چشمگیر افزایش یابد.
انتهای پیام