مهرداد تولاییان در این باره، اظهار کرد: با اجرای این پروژه نسبت جذب چدن در مقایسه با سال گذشته ۱۰۳ درصد رقم خورد و همچنین تعمیرات کنورتور سه انجام گرفت که در آستانه راهاندازی است. این اعداد نوید میدهد در کنار صرفهجویی آب در سال ۱۴۰۱ از نظر جذب چدن نیز بتوانیم وضعیت بهتری داشته باشیم و در سال جاری نیز بتوانیم در جذب چدن در فولادسازی، رکورد جدیدی ثبت کنیم و نکته دیگر این که سایر پروژههای تعمیراتی که در برنامه تعمیرات اساسی کارخانه قرار داشت نیز همه به نحو احسن به سرانجام رسیدند.
وی درباره میزان مصرف آب در ذوبآهن اصفهان نیز، گفت: این شرکت موفق شد سال گذشته، کمترین میزان مصرف آب را به نسبت تولید در تاریخ خود داشته باشد به نحوی که میزان مصرف آب صنعتی به فولاد خام سه و هفت دهم متر مکعب شد و میزان مصرف آب صنعتی به چدن تولیدی نیز سه و سه دهم بوده است که این اعداد بهترین رکورد تاریخ ذوبآهن در زمینه مصرف آب به ازای تولید به شمار میروند و البته با اجرای پروژه های توسعه قطعاً در سال های آتی این عدد مجدداً کاهش می یابد.
به گزارش ایسنا، معاون بهره برداری ذوبآهن اصفهان گفت: تمام این رویدادهای خوب در سال ۱۴۰۰ با وجود چالش های بسیار به ثمر نشست. کرونا در سال گذشته همچنان ادامه یافت، از روزهای اول سال محدودیت شدید آب را در تابستان داشتیم که محدودیت برق نیز بهعنوان چالش دیگر به آن اضافه شد و توقفات بسیاری را به کارخانه تحمیل کرد، کمبود مواد آهن دار که همواره مطرح است و علاوه بر آن مشکلات تامین زغال داخلی در ماههای پایانی سال مطرح شد. با همه این مشکلات، موفقیتهای خوبی حاصل شد که نتیجه عملکرد و مدیریت نیروی انسانی حرفهای ذوب آهن است.
تولائیان درباره دو هدف اصلی سال ۱۴۰۱ نیز، گفت: مرز تولید سه میلیون تن چدن را در ذوبآهن بهعنوان یک هدف مهم در دستور کار قرار دادیم و همزمان با افزایش کمی، میزان تولید محصولات دارای ارزش افزوده بالا نیز طبق برنامه حداقل باید به ۸۰۰ هزار تن برسد تا افزایش کمی و کیفی تولید را در کنار همدیگر داشته باشیم.
وی افزود: با توجه به افزایش شدید بهای آب، گاز و برق و به ویژه در ماه های پایانی سال بهای کک و زغال در بازار جهانی افزایش بسیاری یافت و مواد اولیه داخلی هم از افزایش قیمت بی نصیب نماند. پاداشهای شرکت درصدی از سود شرکت است و برای این که بتوانیم در سال ۱۴۰۱ اهداف کمی و کیفی را محقق کنیم با توجه به قیمتهایی که عنوان شد باید صرفهجویی را در بخشهای مختلف در دستور کار قرار دهیم. بهای گاز و برق در مقایسه با اول سال ۱۴۰۰ تقریباً هشت برابر شده، قیمت کک و زغال تقریباً دو برابر شده که همه تاثیرگذار است. برای اینکه بتوانیم کمترین تورم مصرف را داشته باشیم باید بیشترین تولید را رقم بزنیم که همت همه بخشهای مختلف شرکت را میطلبد.
انتهای پیام