دکتر محمد قربان زاده در گفتوگو با ایسنا در خصوص وضعیت کلاسهای آموزشی دانشگاه امام رضا(ع)، اظهار کرد: در راستای مصوبات ستاد ملی و استانی مبارزه با کرونا و بخشنامههای متعددی که معاونت آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ابلاغ کردند، تصمیم بر آن شد که کلیه کلاسهای مقطع کارشناسی ارشد، دکتری و همچنین دروس عملی، آزمایشگاهی و کارگاهی رشتههای کارشناسی در فاز اول به صورت حضوری تشکیل شود.
وی افزود: با توجه به اینکه گفته شده بود از ۱۴ فروردین ماه کلاسهای آموزشی به صورت حضوری برگزار شود، تصمیمات لازم در شورای آموزشی و هیات رئیسه دانشگاه در هفته دوم تعطیلات نوروز اتخاذ شد و به اساتید و دانشجویان تا ۱۸ فروردین ماه فرصت دادیم که برنامهریزی و هماهنگی لازم را برای برگزاری کلاسها از شیوه مجازی به حضوری داشته باشند و کلاسها از ۲۰ فروردین ماه به طور رسمی در مقاطع تحصیلات تکمیلی، دروس عملی و آزمایشگاهی و کارگاهی به صورت حضوری برگزار شد.
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه بینالمللی امام رضا(ع) تصریح کرد: شرط شرکت اساتید و دانشجویان در کلاسهای حضوری، تزریق حداقل دو دوز واکسن بود البته ما در زمان انتخاب واحد نیم سال جاری، دانشجویان را ملزم کرده بودیم که در سامانه پویا کارت واکسن خود را بارگذاری نمایند تا بتوانند انتخاب واحد کنند. در واقع اگر دانشجویی کارت واکسن خود را بارگذاری نکرده بود سیستم آموزش اجازه انتخاب واحد به آن دانشجو را نمیداد و این امر باعث شد تا درصد بالایی از دانشجویان کارت واکسن خود را بارگذاری کنند. عدهای هم که به دلیل معذورات پزشکی مشکل داشتند، میتوانستند به دفتر مشاوره و توانمندسازی دانشگاه که خاص دانشجویان است، مدارک و مستندات پزشکی خود را ارائه دهند تا پس از تایید و ثبت در سامانه آموزش دانشجو بتواند انتخاب واحد خود را انجام دهد.
وی بیان کرد: در مقطع کارشناسی و در دروس نظری نیز براساس ابلاغیههای وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برنامهریزی شد که دروس نظری مقاطع کارشناسی برای همه ورودیها، از ۱۷ اردیبهشت ماه به صورت حضوری برگزار شود.
قربانزاده خاطرنشان کرد: دانشگاه بینالمللی امام رضا(ع) به دلیل اینکه دانشگاه سطح یک است به صورت قانونی حدود ۳۰ درصد از دروس را میتواند به صورت مجازی برگزار کند و به صلاحدید استاد و گروه آموزشی از این ظرفیت برای برخی دروس استفاده کردیم.
وی در خصوص شرایط برگزاری کلاسهای آموزشی برای دانشجویان غیر ایرانی، اظهار کرد: به طور کلی دانشجویان غیر ایرانی شرایط خاصی دارند. ما در اطلاعیهای که داشتیم، آنها هم باید از ۱۷ اردیبهشت ماه ملزم به حضور در کلاس بودند اما از آنجا که تهیه ویزا، اقامت و بحثهای کنسولی این دانشجویان را با مشکل مواجه میکند، اجازه داده شد تا شرایط کلاسهای آنها به صورت مجازی ادامه پیدا کند.
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه بینالمللی امام رضا(ع) اضافه کرد: تمام تلاش دانشگاه بر این است که پروتکلهای بهداشتی به صورت کامل در فضای دانشگاه رعایت شود. دانشگاه در تلاش بوده تا بهترین خدمات را به دانشجویان ارائه دهد و در این زمینه هیچ کوتاهی انجام نمیشود؛ بنابراین دانشجویان نباید هیچ نگرانی در خصوص حضوری شدن دانشگاه نیز داشته باشند.
وی بیان کرد: طی اطلاعیههایی که به دانشجویان اعلام کردیم، امتحانات از ۲۳ خردادماه آغاز و تا ۷ تیرماه ادامه خواهد داشت که در تمام مقاطع و همه دروس به صورت حضوری برگزار میشود. تقریبا از اواخر سال ۱۴۰۰ دفاع پایاننامههای دانشجویان ایرانی به صورت حضوری بود. مگر در موارد خاصی که اجازه میدادیم به صورت مجازی برگزار شود که این مورد هم طبق مصوبه قرار بر این شد که از ۲۰ فروردین ماه، دفاع پایاننامههای تحصیلات تکمیلی و ارشد به صورت حضوری برگزار شود.
قربانزاده در خصوص اسکان دانشجویان خانم غیربومی در خوابگاهها گفت: برای این دسته از دانشجویان خانم که غیر بومی و متقاضی خوابگاه هستند، شرط لازم برای استفاده از خوابگاه تزریق ۳ دوز واکسن است.
انتهای پیام