در این جلسه که با حضور دکتر سیدرضا حجازیان، دکتر محمد احمدی، دکتر اسماعیل خاتمی مقدم و رحیم رستمی به عنوان اعضای پویش برگزار شد، پروفسور رضا اسماعیلزادهکناری مدیرعامل هلدینگ واستریوش، با اشاره به اینکه اینگونه نشستها، ضعف عدم ارتباط صنعت و دانشگاهها را کمرنگ میکند، گفت: یکی از دلایل عقبماندگی صنعت غذا، نداشتن ارتباط این ۲ مجموعه کیلدی با یکدیگر است.
وی تصریح کرد: باید حلقههای مفقوده موجود در صنعت غذا را شناسایی و نسبت به رفع آن، با برگزاری چنین نشستهایی اقدام کرد.
محمد احمدی یکی از اعضای این پویش، نیز در این جلسه با اشاره به اینکه، پویش کیفیت محصولات غذایی به دنبال ایجاد تنش در میان مردم نیست، اظهار کرد: بسیاری از مسئولیتهای اجتماعی منجر به آسیب شده است اما در این پویش، به دنبال رفع آسیبها و هراس در میان مردم نسبت به صنعت غذا هستیم.
وی با بیان اینکه این پویش به دنبال جریانسازی در زمینه کیفیت محصولات غذایی است، خاطرنشان کرد: همواره فعالیتهای جزیرهای نتیجهای به همراه ندارد و این پویش به دنبال مشارکت اجتماعی است.
سیدرضا حجازیان یکی دیگر از اعضای این پویش نیز در این زمینه با اشاره به اینکه پس از ارزیابیهای صورت گرفته، ۱۲۰ باور درست و نادرست در میان مردم شناسایی و بررسی شد، تصریح کرد: در این نشست به دنبال بررسی چالشهای کیفی لبنیات به ویژه شیر هستیم و شاخصهای سلامت و ایمنی آن را بررسی می کنیم.
وی با بیان اینکه این نشست به صورت ۲ روزه، با حضور مهمانانی از سراسر کشور و با محوریت «شیر مدرسه، طرح جهانی، مطالبه ملی» برگزار خواهد شد، گفت: جامعه هدف این نشست، انجمنهای اولیا و مربیان، جامعه پزشکی، بیماریهای خاص، زیست محیطی، خبرنگاران، زنان و کودکان، اساتید دانشگاه، همچون متخصصان تغذیه، صنایع غذایی و بهداشت مواد غذایی، دستگاههای نظارتی شامل دامپزشکی، سازمان غذا و دارو، تولیدکنندگان و عرضهکنندگان سنتی و صنعتی به عنوان نمایندگان مصرفکننده خواهند بود.
اسماعیل خاتمی مقدم یکی دیگر از اعضای این پویش نیز در این جلسه با اشاره به اینکه این نشست به مناسبت روز جهانی شیر در مازندران برگزار خواهد شد، تاکید کرد: به دنبال درگیر کردن زنجیره ارزش لبنیات کشور هستیم و این امر را یک مطالبه میدانیم.
وی افزود: در مباحث مربوط به کیفیت و کمیت صنعت غذا با چالشهای زیادی رو به رو هستیم و با راهاندازی این پویش و برگزاری چنین نشستهایی، امکان انتقال مطالبات مردم به عنوان یک مسئولیت اجتماعی را فراهم ساختیم.
رحیم رستمی یکی دیگر از اعضای این پویش نیز در این جلسه، ضمن بیان اهداف این پویش، گفت: در مدتی که فعالیت پویش کیفیت محصولات غذایی راهاندازی شده است، جریانسازیهای صورت گرفته مثبت ارزیابی میشود.
وی با اشاره به اینکه پویش به دنبال افزایش مشارکت اجتماعی در صنعت غذا است، تصریح کرد: اعتماد مردم به صنعت غذا و توجه به باورهای مخاطبان، از مهمترین اصولی است که به رعایت آن در پویش تاکید شده است.
انتهای پیام