عضو هیئت رئیسه کمیسیون اجتماعی مجلس یازدهم:

به تصویر کشیدن موضوع کرامات و شفا تأثیرگذار است

حاتمی با اشاره به پرداختن به موضوع کرامات امام رضا(ع) در یک برنامه تلویزیونی گفت: هر برنامه‌ای که بتواند به شکل هنرمندانه موضوع کرامات و شفا را به تصویر بکشد تأثیرات عمیقی بر جامعه خواهد گذاشت.

به گزارش ایسنا، حسین حاتمی -نماینده مجلس شورای اسلامی- در مورد برنامه‌ «مثل ماه» که در ایام ماه مبارک رمضان موضوع شفا از سوی امام رضا(ع) را به تصویر می‌کشد، گفت: هر برنامه‌ای که بتواند به شکل هنرمندانه موضوع کرامات و شفا را به تصویر بکشد تأثیرات عمیقی بر جامعه خواهد گذاشت. به نظر من این معرفی مأموریت ویژه‌ای است که اگر به زبان هنر و به شکل هنرمندانه و بدون افزودنی و کم کردنی به تصویر کشیده شود و به استماع دلدادگان آن حضرت برسد بسیار مفید بوده و می‌تواند این علاقه را تشدید کند.

وی با اشاره به اهمیت موضوع پرداختن به کرامات حضرت رضا(ع) در برنامه «مثل ماه» شبکه ۳ سیما عنوان کرد: برکات و رحمات حضرت علی بن موسی بن رضا(ع) همواره در سراسر زندگی شیعیان جاری و ساری است. حالا بعضا این کرامات در زندگی برخی از افراد بیشتر محسوس بوده و به شکل ویژه شامل حال عده‌ای از ارادتمندان و دردمندان که به درگاه حضرتش پناه می‌برند و التماس دعا و شفاعت و شفا دارند شده و تازه از این تعداد بعضا برخی از آنها رسانه‌ای می‌شود و سر زبان‌ها می‌افتد.

وی ادامه داد: بعضا هم ممکن است بسیاری از آنها معرفی نشوند، لذا نفس تبلیغ این کرامات و شفاعات می‌تواند مؤثر باشد و عمده اهمیت آن این است که عُلقه و علاقه در ضمیر ناخداگاه دلدادگان آن حضرت و ائمه معصومین(ع) را شکوفا کند. از این جهت به نظر من این معرفی مأموریت ویژه‌ای است که اگر به زبان هنر و به شکل هنرمندانه و بدون افزودنی و کم کردنی به تصویر کشیده شود و به استماع دلدادگان آن حضرت برسد بسیار مفید بوده و می‌تواند این علاقه را تشدید کند.

این نماینده مجلس شورای اسلامی همچنین در خصوص تأثیر و بازخورد معرفی خدمات و بخش‌های مختلف آستان قدس رضوی در جهت افزایش شناخت بیشتر جامعه نسبت به فعالیت‌های این نهاد در برنامه «مثل ماه» یادآور شد: قطعا معرفی خدمات آستان قدس رضوی به جامعه برکات فراوانی دارد. بالاخره آستان قدس مجموعه‌ای است که اعتبار و بودجه دولتی نداشته و از طریق نذورات و هدایای شیعیان و دلدادگان و علاقه‌مندان آن حضرت اداره می‌شود؛ پس لازم است که همین مردمی که هدایا و نذورات‌شان را در طول سال‌ها به این مجموعه اعطا می‌کنند متوجه شوند که این نذورات به چه طریق هزینه می‌شود؛ چراکه عموما این نذورات برای طبقه نیازمند جامعه و در حوزه‌های مختلف خدمات اجتماعی و حمایت‌های عمومی به کار گرفته می‌شود، اما اغلب از نوع و چگونگی هزینه‌کرد آن اطلاعی ندارند.

حاتمی ادامه داد: با معرفی این خدمات طبیعتا جامعه نیز رغبت بیشتری برای اعطای این نذورات پیدا کرده و این دامنه خیر کثیر گسترش پیدا می‌کند.

وی گفت: خوب است که این شکل از برنامه‌ها ادامه‌دار باشد، چراکه نشان دادن عظمت و بزرگی و شأن و مقام و کرامات ائمه(ع) به ویژه در مناسبت‌های ماه مبارک رمضان و ایام‌الله که جامعه تشنه شنیدن و بهره‌گیری از چنین موضوعاتی است می‌تواند تأثیر ویژه‌ای داشته باشد.

عضو هیئت رئیسه کمیسیون اجتماعی مجلس یازدهم در پایان نیز تأکید کرد: قطعا با تهیه کلیپ‌های مختلف به شکل مستند و موشن گرافی از تلویزیون و گسترش دامنه و پخش آن به فضای مجازی که بیشتر در دسترس مردم و جوانان است و اینکه جامعه متوجه شود که این اتفاقات همه مستند بوده و پس از بررسی‌های دقیق رسانه‌ای و منتشر می‌شود، تأثیرات عظیمی خواهد داشت که البته این امر مستلزم ظرافت و حساسیت بسیاری است.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ / ۰۲:۲۴
  • دسته‌بندی: دین و اندیشه
  • کد خبر: 1401021106904
  • خبرنگار : 71461