«محمد علی شاه حسینی» در نشست ذیحسابان استان ضمن بیان این که نگرانی ذیحسابان در زمینه ضرورت رعایت قوانین و مقررات مالی به جاست، اظهار کرد: فساد ستیزی ، شفافیت و پاکدستی شعار دولت است و مدیران باید بر این اساس حرکت کنند.
وی با بیان این که از دیدگاهها و نظرات ذیحسابان حمایت می کنیم، گفت: انتظار ذیحسابان از اجرای صحیح قانون، هیچ منافاتی با تعامل، همدلی، همراهی ، راهنمایی و انعطاف پذیری ندارد.
وی ضرورت توانمند سازی و آشنایی لایه های میانی و مدیران ارشد استان با قوانین و مقررات مالی را یادآور شد و از برگزاری دوره های آموزشی به منظور افزایش دانش مالی مدیران خبر داد و گفت: ذغدغه و نگرانی ذیحسابان را در این بخش با برگزاری دوره های آموزشی حل خواهیم کرد.
وی در عین حال از ذیحسابان خواست با رعایت خط قرمز ها، تذکر، راهنمایی و مشورت دادن به موقع الزامات مالی، مدیران را در رسیدن به اهداف خود یاری رسانند و نگاه آنها طوری باشد که در جایگاه مدیر بودند چگونه عمل می کردند.
معاون استاندار ر بخش دیگری از سخنانش بر هزینه کرد حداکثری اعتبارات عمرانی و هزینه ای دستگاههای اجرایی تاکید کرد و گفت: برای تامین و جذب این اعتبارات تلاش های زیادی شده است و نباید اعتبارات در پایان سال مالی برگشت داده شود.
شاه حسینی ابراز امیدواری کرد: مشکلات در حوزه های مالی و ذیحسابان با تعامل و همکاری مدیران و ذیحسابان به حداقل برسد و نتیجه ان جذب کامل اعتبارات در راستای خدمت به مردم باشد.
«محمد دهقان منشادی» مدیر کل امور اقتصادی و دارایی استان یزد هم در این نشست با ارائه گزارشی در حوزه مالی و ذیحسابی گفت: ۷۳ نفر به عنوان ذیحساب در دستگاههای اجرایی و نهادهای عمومی غیر دولتی فعالیت دارند که ۳۱ نفر آنها مامور وزارت امور اقتصادی و دارایی هستند.
وی افزود: طبق قانون ۳۰ وظیفه در حوزه مالی به ذیحسابن محول شده است؛ اما در کنار آن بر اساس عرف آنها وظایف مهم دیگری نیز در حوزه مالی انجام می دهند.
دهقان با تاکید بر تلاش مدیران برای جذب اعتبارات گفت: تمامی سعی و تلاش ذیحسابان پیشبرد اهداف دستگاهها بر اساس رعایت قوانین و مقررات مالی است و مدیران نباید عدم جذب اعتبارات را به حساب ذیحسابان بگذارند؛ بلکه باید ضمن توجه به نظرات و مشاره های ذیحسابان، آگاهی های مالی خود را افزایش دهد.
شماری از ذیحسابان استان در این نشست مشکلات، چالشها، نگرانیها و دغدغههای خود در حوزه های مالی را بیان و خواستار توجه بیشتر مدیران به این بخش و توجه به دیدگاههای و نظرات کارشناسی ذیحسابان شدند.
کمبود نیروی متخصص در حوزه مالی، طولانی بودن فرایند جذب و تخصیص و هزینه کردن اعتبارات و کمبود زمان، عدم شفافیت در برخی قوانین مالی، تعدد سامانههای مالی و لزوم ثبت اطلاعات در آنها، فراهم نبودن امکان تجدید نظر در فعالیت ذیحسابان از جمله چالش های پیش روی این بخش است که در این نشست ذیحسابان به آن اشاره کردند.
انتهای پیام