علی عظیمیفرد در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به چالشهای پیش روی فعالیت شرکتهای دانش بنیان اظهار کرد: در خصوص استقرار شرکتهای دانش بنیان در واحدهای مسکونی شهری، شهرداری تهران پذیرفته است که شرکتهای دانش بنیان، استارتآپها و واحدهای فناور در واحدهای مسکونی و نه ادرای، مستقر شوند. به تبع آن استان اصفهان نیز این را اجرا کرده است ولی ما در اهواز کماکان تنش و مشکلاتی در این حوزه داریم و بسیاری از واحدها، اداری هستند. اگر بتوان مانند تهران و اصفهان عمل کرد، به نفع شرکتها و واحدهای فناور خواهد بود.
وی در خصوص معافیت گمرکی شرکتهای دانش بنیان نیز عنوان کرد: دو قانون در برنامه چهارم و پنجم توسعه وجود دارد که معافیت گمرکی را برای پارکهای علم و فناوری و واحدهای فناور در نظر گرفته بودند به این صورت که گمرگ در پارک علم و فناوری دفتری تاسیس کند.
این فعال حوزه دانش بنیان در پارک علم و فناوری خوزستان گفت: در سالهای گذشته، بسیاری از شرکتها دانش بنیان نبودند که بخواهند از این مزیت استفاده کنند اما اکنون بسیاری از شرکتها از جمله شرکتهای فعال در حوزه الکترونیک، چه در بحث ورود موقت و چه دائم کالاها، برای تولید داخل فعال هستند.
عظیمیفرد با اشاره به وجود ظرفیت عظیم در گمرکات، یادآور شد: با توجه به ظرفیتهای موجود در استان خوزستان و مرزی بودن آن، امکان خوبی برای ورود کالاها و قطعات مورد نیاز شرکتهای فعال در حوزه الکترونیک وجود دارد اما متاسفانه طبق برنامه چهارم و پنجم، باید یک دفتر یا نمایندگی گمرکی مستقر در پارک وجود داشته باشد که تاکنون عملی نشده است. البته ایجاد این دفتر به لحاظ قانونی کار سختی نیست؛ استقرار نمایندگی گمرک در پارک علم و فناوری ارزشمند است و کار شرکتها و واحدهای فناور را تسهیل میکند.
مدیرعامل شرکت دزالکترونیک جنوب با ارائه یک پیشنهاد برای تسهیل پیگیری مصوبات و دستوالعملهای ابلاغی از سوی استانداری، گفت: پیشهاد داده میشود که برای پیگیری دستورالعملها و مصوبات در استانداری، یک نماینده ویژه در نظر گرفته شود تا مسائل را حل و فصل کند.
انتهای پیام