دکتر حسین عسکری نویسنده و البرزپژوه در یادداشتی برای ایسنا در این خصوص نوشت: این مسجد محل تجمع جوانان، روشنفکران و نیروهای مذهبی و سیاسی مخالف حکومت پهلوی بود. سازمان اطلاعات و امنیت حکومت پهلوی (ساواک) هم به شدت به این مسجد و اهلش حساس بود.
در یکی از گزارش های خیلی محرمانه ساواک به تاریخ ۱۴ آذر ۱۳۴۹ آمده است: «در روز عید فطر مبلغ هفده هزار تومان وجه جهت کمک به چریکهای فلسطین و مبلغ سه هزار تومان برای سیلزدگان پاکستان جمعآوری شده. وجه فلسطینیها را چند روز بعد آقای شیخ مصطفی رهنما که عازم فلسطین بوده با خود برده است که به آنها بپردازد و سه هزار تومان وجه سیلزدگان به سفارت پاکستان دادهاند.»
شیخ مصطفی رهنمایی مشهور به رهنما (درگذشت ۱۳۹۲) از پیشگامان حمایت از فلسطین به شمار می رود. او با دو روحانی مبارزه البرزی یعنی آیت الله طالقانی و خواهر زاده اش آیت الله سید نورالدین علوی طالقانی (درگذشت ۱۳۶۸) آشنا بود و با آنها فعالیت های مشترک علیه حکومت پهلوی و حمایت از مبارزان فلسطینی داشت.
شیخ مصطفی رهنما که داماد واریانی ها است، پیش و پس از پیروزی انقلاب اسلامی فعالیت های مذهبی و سیاسی در شهرستان کرج داشت.
او درباره فعالیت هایش برای فلسطین در سال های پیش از پیروزی انقلاب اسلامی در کرج می گوید: «یک بار که در روستای واریان در نزدیکی کرج منبر میرفتم، در روز عید فطر از روزهداران خواستم فطریه خودشان را برای تهیه نمک به طرز نمادین برای کمک به مردم فلسطین بپردازند و همانجا مختصر پولی جمعآوری شد و من از طریق یک واسطه، این اقدام را به اطلاع نخست وزیر وقت سوریه رساندم...»
روان هر چهار عزیز سفر کرده قرین رحمت الهی.
انتهای پیام