حجتالاسلام هادی صاحبقرانی در مراسم اختتامیه پانزدهمین نمایشگاه قرآن و عترت مشهد که امروز، ۳۱ فروردین ماه، در سالن اجتماعات اداره کل سازمان تبلیغات اسلامی خراسان رضوی برگزار شد، اظهار کرد: طی بازدیدهایی که از نمایشگاه قرآن و عترت مشهد داشتیم، متوجه شدیم خوشبختانه تمام افراد حاضر در نمایشگاه پراکندگی آن در مناطق مختلف مشهد را عاملی برای انس بیشتر مردم با قرآن و عترت میدانند. این فرهنگ مبارکی که آغاز شد، کاری خوب و جذاب بوده و خوشبختانه استقبال خوبی هم از این نمایشگاه شده بود.
وی افزود: البته که برگزاری این دوره از نمایشگاه با تاخیر اطلاعرسانی شد. در واقع یکی از آرزوهای ما این است که این دست از برنامههای متمرکز تبدیل به برنامههای پراکنده در سطح شهر شود چرا که در این صورت تعداد بیشتری از مردم میتوانند از این برنامهها استفاده کنند. به هر حال دوری مسیر گاهی مانع از این میشود که همه مردم بتوانند با بضاعتی که دارند، از برنامههای متمرکز استفاده کنند اما خوشبختانه برگزاری نمایشگاه امسال به صورت غیرمتمرکز اقدام خوب و پسندیدهای بود.
محمد حسینزاده، مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی نیز در ادامه این نشست با اشاره به آیه سوم سوره بقره اظهار کرد: در این آیه شریفه اینگونه آمده که «الَّذینَ یُؤمِنونَ بِالغَیبِ وَیُقیمونَ الصَّلاةَ وَمِمّا رَزَقناهُم یُنفِقونَ؛ از آنچه که به شما روزی دادهایم انفاق کنید». برخی بر این باور هستند که منظور از انفاق تنها بخشیدن بخشی از مال خود به نیازمندان است اما منظور از این رزق هر نعمت و رزقی است که خداوند به انسان عطا فرموده است. این نعمت و رزق میتواند علم، قدرت کلام، توانایی ارتباط و... باشد. در حقیقت خداوند به هر کسی متناسب با توان و ظرفیت شخصیاش رزق عطا کرده است.
وی افزود: البته در این انفاق ۲ نکته اساسی نهفته که مردم باید به آن توجه داشته باشند. نخست اینکه انسانها باید بدانند که این رزقی که در اختیار دارند، از آن خود آنها نیست بلکه خداوند به آنها عطا فرموده است. پس در اینجا معنای دیگری که از انفاق بر میآید، شکرگذاری خداوند است. نکته دوم در این خصوص نیز این است که رزقی که خداوند عطا کرده، رزق انس با قرآن است و انفاق این رزق نیز انتقال معارف قرآنی به مردم است. این دقیقا همان کاری است که غرفهداران در نمایشگاه قرآن و عترت انجام دادهاند.
حجتالاسلام حجت مجیدی بیلندی، دبیر اجرایی پانزدهمین نمایشگاه قرآن و عترت مشهد هم در ادامه این نشست عنوان کرد: در این دوره از نمایشگاه شاهد مشارکت حداکثری مردم بودیم. این اتفاق برگ برندهای برای فعالیتهای قرآنی و تشکلهای فرهنگی و مردمی است و خوشبختانه همه افراد از این دوره از نمایشگاه قرآن و عترت مشهد راضی بودند.
وی افزود: طبق ارزیابیهایی که از غرفههای مناطق سیزدهگانه مشهد صورت گرفت، ۶ غرفه رتبه بیشتری به دست آوردند و تعامل آنها با مردم باعث شد تا نمایشگاه امسال را به خوبی برگزار کنیم.
مدیر عامل اتحادیه مؤسسات قرآن و عترت خراسان رضوی تاکید کرد: امیدوارم با عنایت خداوند مسئولان جمهوری اسلامی ایران به تشکلهای مردمی اعتماد کنند تا مردم بتوانند در سراسر کشور کارهای زمین مانده را به نحو احسن انجام دهند و در نهایت رضایت خود مردم حاصل شود.
در پایان این مراسم از نمایندگان اتحادیههای قرآنی و مسئول اجرای برنامههای فرهنگی و اجتماعی هر منطقه تقدیر به عمل آمد.
موسسه قرآن و عترت انوارالمصطفی العالمیه در منطقه یک، موسسه قرآن و عترت دارالحفظ ابوطالب(ع) در منطقه ۲، موسسه قرآن و عترت سراج منیر وحی در منطقه سه، روابط عمومی اتحادیه قرآن و عترت منطقه چهار، موسسه قرآن و عترت اظهرالجبیرالعباد در منطقه پنج، موسسه قرآن و عترت امام رضاییهای مشهد مقدس در منطقه ۶، موسسه قرآن و عترت چراغ راه جوانهای ایمان در منطقه هفت، قرارگاه شهید شعبانی در منطقه هشت، موسسه قرآن و عترت راه علی(ع) در منطقه ۹، موسسه علوم قرآنی صادقیه مشهد در منطقه ۱۰، موسسه قرآنی درسهایی از نور در منطقه ۱۱، موسسه قرآن و عترت نبی رضوان نور در منطقه ۱۲ و موسسه فرهنگی قرآن و عترت از جمله موسسات قرآنی و فرهنگی بود که از آن تقدیر و تجلیل به عمل آمد.
همچنین از غرفههایی چون غرفه مقر کتاب، غرفه هنر مفاهیم قرآنی و غرفه کودک و نوجوان به عنوان غرفههای برتر و چند نفر از فعالان قرآنی این دوره از نمایشگاه قرآن و عترت مشهد تقدیر و تجلیل شد.
انتهای پیام