جواد سیدی ابرده شامگاه ۲۹ فروردین ماه در حاشیه مراسم نشست صمیمی شهردار با جامعه قرآنی مشهد در جمع خبرنگاران اظهار کرد: اگر مراسمات قرآنی در مشهد همانند گذشته برگزار شود، بسیار عالی خواهد بود چرا که در گذشته همیشه در مساجد جلسات قرآنی بسیاری برای جوانان و نوجوانان برگزار میشد و افراد زیادی نیز مشتاقانه در این جلسات حضور پیدا میکردند؛ در حالی که شاید در آن زمان همانند امروز امکاناتی وجود نداشت اما در حال حاضر جوانان و نوجوانان از امکانات بیشتری برخوردار هستند که میتوانند از این امکانات استفاده کنند و رشد خوبی در حوزه تلاوت و حفظ قرآن داشته باشند.
وی افزود: با وجود اینکه در گذشته امکانات کمی وجود داشت اما اساتید پیشکسوت خوبی در جلسات قرآن حضور داشتند و با جان و دل آموزشهای لازم را به ما میدادند و ما را در این مسیر هدایت میکردند ولی امروز برگزاری جلسات قرآنی در مساجد کمتر شده است. امیدواریم که این جلسات روز به روز بیشتر شود و ما شاهد برگزاری جلسات بیشتری در مساجد باشیم.
این پیشکسوت قرآنی در رابطه با چگونگی جذب جوانان به محافل قرآنی بیان کرد: میتوان در کنار برگزاری جلسات قرآنی مسابقاتی را هم برای جوانان و نوجوانان برپا کرد تا این موضوع باعث ایجاد انگیزه در آنها شود. در این صورت قطعا افراد بیشتری نیز جذب این جلسات خواهند شد.
سیدی با اشاره به فعالیتهایی که در مسجد کرامت انجام میشد و حال و هوای آن روزها در این مسجد عنوان کرد: در سن ۱۲ سالگی که در مسجد کرامت حضور داشتم، مقام معظم رهبری نیز با حضور خود در این مسجد جلساتی را برگزار میکرد و به نوعی این مسجد در آن زمان پایگاه قرآنی مشهد محسوب میشد. البته در کنار این مسجد مساجدی چون مسجد خیاطهای مشهد در کوچه باغ عنبر مشهد، مسجد بناها در خیابان خسروی و مسجد چهارده معصوم در بلوار طبرسی از دیگر مساجدی بود که فعالیتهای گستردهای در رابطه با قرآن انجام میدادند.
حسین رضایی، پیشکسوت دیگر قرآنی نیز در ادامه اظهار کرد: حدود ۶۰ سال است که با قرآن آشنا هستم و این آشنایی از طریق حضور در جلسات مختلف قرآنی از جمله جلسات رهبر معظم انقلاب در مسجد کرامت صورت گرفته است. شخص خاصی در این مسیر مشوق من نبوده و با توجه به اینکه در خانواده مذهبی بزرگ شدهام، از همان سنین کودکی علاقه خاصی به این جلسات داشتم و همین علاقه باعث شد به صورت خودجوش در این جلسات حضور پیدا کنم و به تدریج به قرآن علاقهمند شدم. آقای ابراهیم باغبان حقیقی که در این جلسات حضور داشت، استاد من بود؛ او متوجه استعداد قرآنی در من شد و مرا به جلسات مختلف دیگر دعوت کرد. همین موضوع باعث شد من در این مسیر قرار گیرم و فعالیت خود را جدیتر آغاز کنم که تا امروز نیز این فعالیتها ادامه پیدا کرده است.
وی در خصوص تأثیر جلسات قرآنی بر افزایش انس با قرآن بیان کرد: در واقع به میزانی که این جلسات قرآنی در سطح شهر بیشتر باشد، طبیعتا مردم هم تمایل بیشتری برای انس با قرآن خواهند داشت و به همان میزانی که این جلسات کمتر باشد، مردم هم کمتر در این جلسات حضور پیدا میکنند و یا اینکه اصلا حضوری در این جلسات نخواهند داشت.
انتهای پیام